Jump to content
Patje

dit weekend ben ik @

Recommended Posts

omdat ik hier regelmatig zie dat spelers graag aangeven waar ze spelen leek het mij handig om hiervoor een lijntje te maken.

wanneer speel je waar?
en eventueel hoe te herkennen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warm! Nee ik vond de opzet van de organisatie goed. 10 minuten klok respawn pakte smiddags voor ons niet lekker uit. Het is misschien ook wat lang. Maar heb een leuke dag gehad ondanks dat we smiddags helemaal weg gespeeld waren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ulicoten was altijd wel cool, was het eerste veld van Dave van ATC.

Is D'N Dave niet in Voltage begonnen ? en daarna Treff ? maar Ulicoten vroeger idd vaak geweest. nadat dave weg is gegaan nog maar 1 keer  eigenlijk ondanks dat ik dat 1 van de mooiste speel bossen vind. Maar hijs nu terug van weg geweest dus ben benieuwd :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaterdag 1 juli op D19 Gasselte bij een event van Critical-Hit, nog nooit een event bij meegedraaid, dus ben benieuwd of ze het een beetje leuk doen.

 

Linkje

Critical hit had eerst hun locatie op dark forest, waar ze weg moesten en zitten nu weer vast in valburg bij kings forest. De keren dat ik bij dark forest was geweest onder het critical hit regiment was ontzettend leuk. Als hier ook dezelfde spel leider/marshall rond loopt als bij dark forest dan denk ik wel dat het een leuke dag wordt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×