Jump to content

Recommended Posts

Als fervent GBBR speler was het tijd om een sidearm aan te schaffen. Hoe leuk de blowback van een GHK m4 ook is, soms heb je gewoon meer BB's on target nodig.

 

MHdE6Q0.gif

 

Keuze was al snel gemaakt voor een Tokyo Marui HK45:

 

sEyyjeG.jpg

 

Hier op het forum heb ik dan een mooie deal gedaan voor een Surefire X300 replica. En zo is de replica niet meer stock en gaat het van kwaad naar erger :D

 

Ycfnjcz.jpg

 

De kwaliteit is zoals te verwachten helemaal top. Maar ergens was ik toch niet helemaal tevreden van de hoeveelheid plastiek.
Zo begon mijn zoektocht naar een Detonator slide kit waarmee ik de plastieke TM slide verving door een aluminium versie.
Dit was eerder makkelijker gezegd dan gedaan, niemand leek deze op stock te hebben. (Ik had zelfs een lopende bestelling die geannuleerd werd en waarbij mijn centjes werden teruggestort :( , erg frustrerend)

Tot het geluk aan mijn kant stond. Slide kit in stock! snel besteld, snel geleverd, geen moeilijkheden met de douane ( slechts 5 dagen in controle :D )

De installatie van de kit is poepsimpel. letterlijk een drop-in set. De kwaliteit van Detonator is ook prachtig.
De kleur is net een tik grijzer dan het frame, wat de Real Steel look ten goede komt. De supressor sights zijn replica Meprolight tru-Dot's en hebben een glow-in-the-dark functie.
Erg cool allemaal.

De slide loopt wel nog wat stroef en ik merk ook wat inslijt markeringen. Deze hou ik in het oog, maar voorlopig lijken ze niet erger te worden dan ze al zijn.
Lijkt me dus allemaal wel ok.
Hoewel de slide van aluminium is / tikje zwaarder dan de originele plastieke, heb ik niet het gevoel dat ik de recoil spring ( betere return-to-battery / minder recoil gevoel) en ook de hammer spring (meer gas, betere cycle / slechtere efficiëntie) moet aanpassen. Eerst even zien wat de originele onderdelen gaan doen.

 

9zJD4pN.jpg

 

dEJZAdj.jpg

 

EMso1q0.jpg

Dit weekend gaat het beestje voor de eerste keer buiten, ik ben benieuwd!

PS: indien er nog upgrades volgen ( of betere foto's :P ) dan plaats ik ze allemaal in deze thread.

 

HOLSTER:
Geduld wordt beloont. Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik een holster voor de HK45. Zo moet ik me niet constant zorgen maken dat mijn replica deel van het decor wordt.

Kydex is een perfect materiaal om een holster te maken die perfect past. Zeker omdat ik standaard mijn lamp wil gemonteerd hebben en het dus praktisch onmogelijk is om een universeel model te gebruiken. Bij Kydex Holster is er ruime keuze aan modellen en opties.
Mijn voorkeur:

SidewinderLTPro in het grijs en zwart met bijhorende magazijnhouder. De kleuren zijn wat anders dan gewoon Tan of Zwart, maar gaan volgens mij perfect met zowel Multicam als M81 Woodland dan wel jeans met een hemd.

cNtzX7u.jpg

 

YVYQbmj.jpg

 

rrNsKGo.jpg

 

w65VFQR.jpg

 

De kwaliteit is echt TOP. Dit is Real Steel niveau zonder twijfel. ( blijkt ook door de MIL- en Politiediensten die rondlopen met deze holsters, gelijk hebben ze! )

Ik heb zelf een klein stukje bijgewerkt. Dit stak wat in mijn zij wanneer ik "om het hoekje piep" in CQB. Noem het persoonlijke voorkeur.
Origineel is het een iets "scherper" hoekje. Heb deze info ook doorgegeven en dat werd geapprecieerd, mogelijk ook meegenomen in de update.
Altijd leuk om te horen dat feedback resultaat heeft.

 

Dit hoekje:

 

o0tmHfx.jpg

 

All-in-all: Wil je kwaliteit? Ga dan zeker eens kijken. Ik ben alvast erg tevreden.

 

Suppressor:

 

Een hele tijd geleden heb ik bij Unit 13 een Osprey op de kop kunnen tikken. Bleek dat dit helaas niet de juiste draad was voor mijn threaded barrel   :angry:  . 

Gelukkig ben je nooit alleen in airsoftland en kreeg ik hulp uit de hoek van Solstice (thanks man).

 

Nu ziet hij er wel bruut uit.  :P Enkel vrees ik dat het slecht voor de show zal zijn. 
Door het extra gewicht krijgt de slide meer wrijving met de loop en is de cycle nogal moeilijk. 
En functioneel zijn ze ook niet, het geluid klinkt wat "holler" maar is niet bepaald stil. Ik vindt zelfs dat de suppressor het geluid van de slede versterkt.

 

Gnqi2fI.jpg

 

2jCjp1W.jpg

 

Tldr:

 

p9CQAnr.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staat mooi Alex! Die slede heeft er bij jou wel meer moeite mee dan die van mij.

Verder kan ik me aansluiten bij je opmerkingen rond de mocksprey. Ik ga hem aanpassen en dan kijken wat het evt. oplevert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staat mooi Alex! Die slede heeft er bij jou wel meer moeite mee dan die van mij.

Verder kan ik me aansluiten bij je opmerkingen rond de mocksprey. Ik ga hem aanpassen en dan kijken wat het evt. oplevert.

 

Ja, vind het jammer. 

We zouden er een "mOckSPREY compact"  van kunnen maken?  :P 

Misschien is de "inner barrel" in te korten?

John Wick heeft ook absurd kleine suppressors in JW2. T'is maar airsoft  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×