Jump to content

Exit

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Exit last won the day on April 27 2016

Exit had the most liked content!

About Exit

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/06/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  's-Hertogenbosch
 1. Opzich is het wel goed dat ze het controleren. Veiligheid gaat boven alles. Wij hebben natuurlijk andere bedoelingen dan bv iemand die kwaadwillend is. De douane weet dat niet. Daarnaast is airsoft relatief nieuw in NL. Over een tijd gaan ze patronen herkennen. Als ze dan weer een doos met die inhoud en van die afzender voorbij zien komen dan wordt het allemaal wat soepeler denk ik. Tis zuur voor ons, maar begrijpelijk van hen.
 2. Tof advies guys thx. Die 416 gaat er zeker komen, dan kan ik diegene die ik nu aanschaf als backup dienen. SA en G&G... moeilijk moeilijk ;-)
 3. Hele toffe review man. Ik heb het met veel plezier gelezen. Lijkt me geweldig om aan zoiets mee te doen... en dat gaat ook zeker gebeuren ;-)
 4. Toffe topic. Heel nuttig ook. Ik ben helaas alleen in Nuketown te Turnhout (BE) geweest. Leuke locatie maar helaas geen vergelijkingsmateriaal. Ze gaan wel in Juni verhuizen. De gastheer Yoeri is een toffe gozer. Misschien een idee om in de beginpost een opsomming te maken van alle lijsten bij elkaar.
 5. Hey guys, alleerst, ik ben een beginnende airsofter, maar ik hou van mooie, maar vooral goeie gear. Mijn NABV lidmaatschap is nog in volle gang, dus heb ik de tijd om te gaan zoeken naar mijn eerste replica. Na een tijd oriënteren kwam ik de Umarex H&K 416c tegen... holy shit, wat een tof ding. Prijskaartje is wel pijnlijk en als beginner is het denk ik niet verstandig om een wapen van €450 te gaan halen... denk ik (en mijn vrouw ook). Mijn voorkeur: Een AEG is denk ik sowieso slim om mee te beginnen. De lengte en de uitstraling van de 416 spreken mij aan. Daarnaast wil ik graag een betrouwbaar apparaat en geef ik meer om goede resultaten, dan om bijvoorbeeld blowback. Opzoek naar een betere instapper: Specna arms: Specna Arms heeft toffe dingen, maar voor mijn gevoel is dat voornamelijk visueel. Intern is ie out of the box niet heel super. G&G cm16 Raider: Toen kwam ik de G&G cm16 raider tegen. Goede betrouwbare interns en prima schieteigenschappen. Kan out of the box prima presteren zonder snel onderdelen te moeten vervangen. Zeer betaalbaar ook. Nadeel, veel kunststof materiaal. Kan ook niet alles hebben natuurlijk. Ik hoop dat het klopt wat ik tot nu toe heb gevonden. Correct me if im wrong ;-) Nu is mijn vraag: kunnen jullie mij adviseren of het klopt wat ik tot nu toe heb gevonden en kunnen jullie mij adviseren in een goede betaalbare vervanger? (Of kunnen jullie mij overtuigen dat de 416 het beste is wat ik kan halen voor dat geld... en dan kan ik dat gebruiken om mijn vrouw te overtuigen lol) Cheers
 6. Hey Mike, welkom. Ben ook net in t airsoften gestapt en ben mede Brabander. Ik lees voornamelijk binnen dit forum. Super informatief. Heb net mn NABV pas aangevraagd en de eerste bestslling uit Polen moet nog binnenkomen. Wellicht treffen we elkaar op het veld. Welkom iig!
 7. Opzich ziet het er wel nice uit. Ik heb wel mijn twijfels door de "ok" internals en de hopup. Daarnaast is de crusty metal een kleine issue daar ik een lompe stier ben. Niet heel lief voor mn spulletje (ingame dan). Lastig, maar wil wel een goede keus maken. Mn vrouw vind 250 euro al veel voor een paar militaire spulletjes lol. Gelukkig heb ik veel militaire gear die ik ook voor airsoft kan gebruiken.
 8. Hey top. Ik had idd al even gekeken naar SA. Zoveel keus... En ja, realisme is wel tof idd ;-)
 9. Hoi allemaal, Ik ben ex-militair en ik hou van fps games. Met airsoft komen deze twee een beetje samen. Het is dan ook niet gek dat ik het heel tof vind. Mijn NABV pas is reeds aanvraagd. Ik ben dan ook aan het kijken naar toffe replicas. Ik wil rond de € 200 uitgeven voor het wapen zelf. Wat ik voornamelijk wil is een betrouwbaar AEG wapen dat ik wil gebruiken voor CQB. Geen blowback omdat dit de resultaten negatief beinvloed. Het is eigenlijk raar, bij echte wapens betalen we extra om een lagere terugslag te hebben en bij airsoft betalen we er juist voor om het te hebben lol. Ik wil de beste resultaten behalen die mogelijk zijn voor mijn budget. Op dit moment neig ik naar de CYMA cm-005 (M4), welke bij gunfire voor €227 te koop staat. Het lijkt me een goed alround wapen, maar wellicht is het slimmer om een korter wapen zoals een mp7 te halen. Met een mp7 kom ik snel uit bij de umarex GBB versie... en ik heb op dit moment liever een AEG zonder blowback. Jullie ervaring is voor mij veel waard en hoop dat jullie mij een beetje op weg kunnen helpen. Cheers!
 10. Hi all, Bill uit Den Bosch. 35 jaartjes jong. NABV pas aangevraagd. 1x geAirsoft en meteen hooked. Wil een AEG zonder blowback aanschaffen. Moet betrouwbaar zijn, prima in gebruik en gericht op CQB zijn. Budget ongeveer €200 ballen. Advies is welkom. Cheers!
×