Jump to content

broodro0ster

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by broodro0ster

 1. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Is het probleem intussen opgelost? Of heb je nog problemen?
 2. het grote BB onderzoek

  Ik ben gisteren naar The Chambers geweest en heb ze daar getest. In de morgen heb ik met Bio-core 0.32g gespeeld en in de namiddag ben ik geswitched naar Xtreme Precision 0.30g. Naar mijn gevoel waren de Xtreme precisions beter. Nu moet ik wel zeggen dat de bucking nieuw was en enkel de tuin 3 magazijntjes gehad heeft al test. En in de voormiddag heb ik er met de bio-core's nog 500-600bb's door gejasts, dus misschien was de bucking nog niet goed ingeschoten. Op de volgende skirm ga ik 's morgens met xtreme precisions spelen en in de namiddag met de bio-core's. Dan weet ik zeker dat het niet aan de temperaturen of het inschieten van de bucking ligt :-)
 3. het grote BB onderzoek

  Thanks voor de info! Ik heb gisteren nog een flesje Bio-Core 0.32g en Xtreme Precision 0.30g besteld :-) We gaan het binnenkort testen.
 4. het grote BB onderzoek

  Heb je ooit Green Devil 0.30g getest? Ik schiet met een Polarstar en de BB gaat met een HPA veel sneller over de hopup patch als bij een AEG. Vanaf de BB's niet allemaal even perfect zijn, krijg de ene BB wat meer hop als de andere. Tot nu toe is Green Devil de enige BB die mijn kan bekoren. Zelfs Valken 0.32g en G&G 0.33g schieten minder consistent Xtreme precision 0.25g gaat ook best goed, maar 0.25g is gewoon te licht. Ik zie dat de 0.30g's nu eindelijk beschikbaar zijn, dus die moet ik ook maar eens gaan testen.
 5. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  De hopup tappen lijkt me niet zo handig. Dan zet je echt spanning op de barrel. Ik heb m'n receiver getapt waar m'n Polarstar FE in zit en aligment is nu zeer precies en makkelijk in te stellen. Als ik de FE er terug wil uithalen, dan draai ik de grubscrew langs 1 kant 3 slagen los. En als ik hem er terug inzit, terug 3 slagen indraaien en het is perfect :-) Als je netjes geboord hebt, is er ook niet veel van te zien. Leg misschien wel een tapje op de receiver, want als je er doorschiet met de boormachine, krijg je anders een rondje rond het gaatje waar de verf weg is.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Dit heb ik ook voor met de maple leaf bucking in prowin hopups. Er zijn 2 mogelijkheden 1. Snijdt of schuur de bucking lips iets korter zodat de bb terug normaal kan passeren. 2. Maak de feedtube een beetje ovaal langs de bovenkant zodat de bb rond de bucking lips kan.
 7. [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  Zouden ze teveel commentaar gehad hebben dat accuracy ver te zoeken was?
 8. Dwarf's HPA Compendium

  Voor zover ik op de mac site zie, zijn het bullet valves. Maar welke type en nummer weet ik niet. Als je facebook hebt, zou ik lid worden van Polarstar airsoft owners group en de Wolverine airsoft owners group. In die groepen kun je de vraag wel stellen. Daar zitten wel een paar kenners in.
 9. Dwarf's HPA Compendium

  Dat is de Solenoid voor FE. Hij vraagt naar de solenoids van Wolverine en de F1. De type nummers ken ik niet, maar het zijn ook Mac solenoids die Wolverine en Polarstar gebruiken voor de single solenoid systeem.
 10. Bestellen buiten de EU

  Met een schroefje heb ik slechte ervaringen. Ik heb eens een schroefje in een prowin gedraaid zodat het mooi strak spande i.p.v. een veertje gebruiken. Ik had het schroefje zo afgesteld dat ik de upper moest aandrukken op de lower om de pin er in te krijgen. Ondanks dat de seal dan goed was, deed de replica rare dingen. En toen ik dat geprobeerd heb op m'n Polarstar, deed m'n hopup echt vreemde dingen. Skyrocketten ofwel direct afvallen na 20m. Toen ik de schroef er uit haalde en Oringen gebruikte, was alles terug normaal. Wellicht omdat je met een schroefje zoveel druk heb op de bovenkant, dat de hopup kamer kantelde of verschoof. Vanaf nu gebruik ik enkel nog O ringen rond de barrel. Dan wordt de kracht netjes verdeeld en druk ie op alle punten even hard aan op de gearbox. Met een standaard veertje heb ik opzich nog geen grote problemen gehad, maar soms zie je wel de hopop een klein vooruit gaan bij het schieten, wat de airseal wellicht slechter maakt. Dus nu kies ik standaard altijd voor O ringen en dat heeft me tot nu toe nog geen problemen opgeleverd.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Bwa, ik heb toch al gemerkt dat een 450 FPS DMR en 0.36g bbs gebruikt een eind verder komt als een assault rifle die 350 FPS schiet. Een teammaat heeft er een en ik was toch best wel onder de indruk, maar daar is best wat in geïnvesteerd geweest ook. Natuurlijk is een sniper nog steeds een pak beter zoals je zelf aangeeft, maar ik denk dat een goeie DMR toch een 10-15m verder kan komen als een assault rifle.
 12. Bestellen buiten de EU

  Ik heb nog G&G 120's gehad en ik had geen problemen in combinatie met een prowin hopup. Wel met Bioval bbs. Zolang ik Green Devil gebruikte, had ik geen problemen.
 13. Tasmanian Tiger MkII Chest Rig

  Ik heb hem ook gehad. Echt de lichtste loadout die al gehad heb. Jammer genoeg was hij voor mij te groot met backplate, maar ondertussen is daar ook een nieuwere versie van die je harder kan aanspannen. Ik heb de mijne uiteindelijk verkocht verkocht voor een Warrior Assault DCS omdat ik terug een plate carrier wou om HPA te spelen.
 14. Bestellen buiten de EU

  Kzie het nu pas, maar ik was er :-)
 15. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Welke bucking en nub gebruikt je? Ik heb een prowin + prometheus purple + namazu flatnub gebruikt en dat past allemaal perfect in een Prowin hopup. Ik moet eerst een keer of 3-4 aan het wieltje draaien voordat ik genoeg hop heb om een 0.30g bb te kunnen hoppen. Heb de bucking binnenste buiten gedaan, hem vlak gedremeld en dan terug gemonteerd en 90° gedraaid?
 16. Bij crimi events moet je tegenwoordig toch ook een 2sec delay hebben voor een 450FPS DMR? Als je hem onder de 360 wilt laten schieten en je moet op 80PSI blijven, kan je er een kortere barrel insteken. Steek daar een 363mm barrel in je gaat zeker onder 350 zitten.
 17. het grote BB onderzoek

  Ik heb een flesje nuprol rzr 0.32g gekocht en Valken 0.32g (taiwan). Ik kan zeggen dat ze gelijk schieten en recht, maar af en toe valt er eens een bb te vroeg af of overhop er eens eentje. M'n 0.28g green devil vliegen helemaal strak schot na schot. Da blijf ik persoonlijk de beste bbs vinden waarmee ik al geschoten heb.
 18. Verschillende bucking/nub/barrel tests

  Nee, efficiëntie is zelfs beter bij een F1. Omdat het een ander type solenoid en poppet is, zijn de dwell times anders. Joule creep zal wel ongeveer hetzelfde zijn denk ik. Een fusion engine heeft een bepaalde minimale dwell nodig om de poppet open te laten gaan, anders heb je deadshots. En met de stock poppet ben je dan echt serieus overvolumed. Een lightning banjo en poppet shim zorgen er voor dat uw poppet sneller kan sluiten en doe uw DP naar beneden gaan. Een low flow poppet zorgt dat de lucht er minder snel door loopt en haalt uw DP ook naar beneden. Met een gouden poppet en lighting banjo moet mijn DP minimaal op 10 zetten of ik ben onder volumed. Met de zwarte en rode ben ik altijd overvolumed. Zelfs op een orga. Met de gouden poppet moet ik wel 100psi hebben voordat ik genoeg FPS heb, dus ben er nog niet helemaal uit wat m'n favoriete poppet wordt. De andere poppets kan ik op 70-80psi maken wat de boel weer efficienter maakt. En eerlijk gezegd zie ik weinig verschil in semi. Pas op full auto zie je dat de groupings echt beter worden met een lage DP. Ohja, de bbs waarmee ik getest heb zijn 0.30g en 0.33g. Met 0.40g bbs zullen de resultaten weer anders zijn, maar die zijn veel te duur om op burst/full auto te gebruiken
 19. Verschillende bucking/nub/barrel tests

  Ik heb de stock, paarse en gouden poppet. Met de gouden kan ik wel under volumen hoor, al weet ik niet als dat op een koude dag ook zou werken, want dan heb je meer last van poppet stiction. Ter vergelijk: Bij een F1 moet ik ongeveer 65-70dP instellen om niet ondervolumed te zijn. Bij m'n fusion engine met stock poppet mag ik dP op 0 zetten en ben ik nog overvolumed op 300mm widebore. Op de Gen 1 en 2 van de FE zijn de base dwell times wel lager, dus die zijn misschien makkelijker te undervolumen.
 20. Verschillende bucking/nub/barrel tests

  Kijk eens naar het einde van het filmpje. Dan hebben ze nog Prometheus Delta strike 6.20mm getest en die schoot echt retestrak. Veel beter als de PDI smallbores. Ik moet je teleur stellen dwarf. De dwell van een Jack/F1, Inferno 1/2 gaat veel lager als die van een fusion engine. Ik heb zelf een fusion engine en zelfs met 0dP ben ik nog overvolumed. Ik heb hier zowel een PDI 6.05mm 300mm en ORGA 6.23mm 300mm liggen die ik gebruik in m'n Fusion engine, maar het verschil is minimaal. De ORGA lijkt betere verticale groupings te hebben, maar de horizontale groupings van m'n PDI zijn wel beter. Ik verwissel af en toe wel eens als ik iets nieuw probeer op m'n fusion engine, maar uiteindelijk ga ik altijd terug naar de PDI barrel. Met 0.36g schiet hij ook super strak, maar die zijn erg duur 0.32g valken (taiwan) en 0.33g G&G heb ik ook geprobeerd, maar die me geen constant hopup effect. Als ik er 0.28g Green devils in doen, schiet ik echt lasers, maar de range is dan wel iets minder als met de 0.32/0.33g's.
 21. Lichtgewicht quick detach plate carriers

  Ik weet dat de prijs vrij stevig is. Bij UK tactical doen ze wel regelmatig 10-20% korting op warrior assault. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je de kortingscode als er zo'n aanbod is. Persoonlijk koop ik tegenwoordig liever van de eerste keer kwaliteit. Want ik heb te vaak dat ik iets koop uit de middenklasse en dan een maand of 2-3 later wil ik het alweer verkopen om de top tier te kopen zeg maar. Tegenwoordig koop ik alleen nog de dingen die ik echt nodig heb en direct kwaliteit. Ik moet zeggen dat de verleiding naar upgrade dan weg is en het uiteindelijk frustraties en geld bespaart
 22. Lichtgewicht quick detach plate carriers

  De Warrior Assault RPC voldoet volgens mij aan al jouw eisen. Ik heb zelf de DCS en ben er heel tevreden over. Ademt goed, is licht en zeeeeer duurzaam. Wel iets duurder dan china plate carrier, maar wel al z'n geld waard. http://www.uktactical.com/p-12446-warrior-recon-plate-carrier-sapi-coyote-tan.aspx
 23. [GBB] Tokyo Marui Hi-Capa 4.3 en 5.1

  Ik heb 1 magazijn van m'n TM Glock voorzien van HPA tap en dat ding zuipt lucht. En die is volledig stock op een Guarder frame na. Uit m'n Polarstar haal ik zeker 3-5 keer meer schoten als uit de Glock.
 24. [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  Idd, daar zat ik ook al aan te denken. En zeker als er een HPA systeem zou komen.
 25. [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  Als het de MP7 wordt, dan gaat het gewoon op green gas zijn ofwel met HPA tap op de magazijnen. Er is een bingo mod voor een Jack in een MP7 te steken, maar de Jack en F1 zijn brol. M'n maatje heeft een F1 en dat ding is zeer moeilijk accuraat te krijgen. Ik heb hem nu redelijk gekregen, maar nog verre van wat ik met m'n fusion engine bereikt heb. Rich Lort van Wolverine was sowieso aan het kijken om de AEG Vector HPA te maken, maar hij had nog geen details genoeg om een prototype te kunnen bouwen. Dus hopelijk is er plaats genoeg in die Vector zodat er een aangepast gen 2 inferno in past
×