Jump to content

broodro0ster

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

broodro0ster last won the day on January 9 2018

broodro0ster had the most liked content!

About broodro0ster

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Airsoft

 • Primary gun
  Magpul/G&P M4
 • Secondary gun
  TM Glock 17

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. broodro0ster

  Battlebelt op zijn plek houden

  Ik draag een riem in mijn broek en daaraan hangt mijn dropleg holster. Mijn battle belt is gewoon genoeg aangespannen zodat hij mooi op mijn heupen hangt. Als mijn dumppouch vol zit met 3 GBB pistol mags en 6 mid caps, dan zakt hij nog niet af. Zorg wel dat de riempjes van de battlebelt niet vanzelf lossers kunnen, want dan gaat ie uiteraard afzakken. En hangt nooit je dropleg ook vast aan de battle belt, want dan gaat alles serieus slingeren bij het lopen. En draag ook je dropleg zo hoog mogelijk. Hoe hoger op het been, hoe minder last je zult hebben bij het lopen :-)
 2. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Mooi. Dat is toch al 1 stap verder. Hopelijk geraakt het snel opgelost.
 3. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Het is een hele zoektocht dus :-( Ik zou alvast ook een mailtje sturen naar Wolverine zelf als je dat nog niet gedaan. Die kunnen misschien ook wel helpen troubleshooten.
 4. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Dat snap ik volledig. Al lijkt het me vrij duidelijk dat er iets mis is met de nozzle of evt. een ander onderdeel wat het nozzle movement beperkt. Heeft de winkel dat niet gewoon ff een nieuwe nozzle er in gezet? Of zelf gewoon ff een nieuwe engine er in zetten? Dan sluit je al uit dat het probleem niet bij de gearbox/hopup ligt. Ik woon in de buurt van Maldegem (Belgïe), dus is helaas een eind
 5. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik zou eens mailen naar Wolverine airsoft zelf. Misschien kunnen zij je voorzien van een gratis nieuwe nozzle? Of misschien zelf eentje kopen als die niet te duur zijn :-( Jammer van Com-bat. Ze doen zichzelf voor als Wolverine en wijzelf the best, maar blijkbaar worden klanten wel niet goed geholpen. Maar dan wel neerkijken op Polarstar en Redline gebruikers omdat er geen service center in Europa is. Ik heb zelf al hulp nodig gehad bij Polarstar en Redline en dat is allemaal zeer netjes en zeer goed verlopen. Ze troubleshooten met je mee aan de hand van mail/filmpjes/foto's tot de oorzaak gevonden is. Indien het probleem bij een onderdeel ligt, krijg je het kostenloos opgestuurd. Ik heb de indruk dat Wolverine steeds meer de commerciëlere tour op wil en mooie, eenvoudige producten aanbieden waar iedereen mee overweg kan. Al moet ik wel zeggen dat de MTW er zeer gelikt uit ziet! Bij Polarstar en Redline zijn het complexere producten, maar ze gaan voor 120% performance en willen geen dozen met engines schuiven. Mocht je in de buurt wonen, mag je altijd eens langskomen om de Specna Arms met Polarstar F2 te testen die 2 weken geleden gebouwd heb voor m'n maat. Ik ben er nog steeds onder de indruk en dit is kost hetzelfde als een Spartan Inferno gen 2...
 6. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  *zucht* Jouw theorie ken ik ook wel en heb ik ook altijd vertelt tegen anderen, maar ik merkte dus wel een verschil. Ik vroeg ook niet wat verder schiet, wel dat ik enorm strakke groupings op 60m had met m'n vriend zijn barrel group in zowel mijn als zijn replica. Ik heb gisteren namiddag dezelfde barrel group gebouwd met een 300mm 6.05 PDI en 400mm Prometheus 6.0 en in totaal met elk barrel group 300-400bb geknald. De range veranderd niet, de bb vliegen even ver, maar de 400mm barrel had wel strakkere groupings. Horizontale waren de groupings niet zo verschillende, maar de bij de langere barrel was het hop effect constanter. De hopup chamber, bucking en nubs waren dezelfde. Enkel de barrels waren anders. Test bb's waren Green Devil 0.30g.
 7. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik heb deze week een Polarstar F2 ingebouwd in de Specna Arms van een vriend. Twas een hele klus, want alignment goed krijgen was erg lastig. Uiteindelijk heb ik de body op de zijkanten getapt om links/rechts uit te lijnen en aan de trigger om verticaal alignment te kunnen doen. Met alleen het aanspannen van de pistolgrip/feedtube kwam ik er niet. Toen alles eindelijk klaar was, zag ik dat de feedtube van de hopup scheef zat. Nadat ik de outer barrel uit de upper gehaald had, zag ik dat deze 1 van de 2 pinnetjes miste om hem recht te houden in de outer. Hierdoor was de barrel naar boven geschoven en zat ie schuin. Nadat ik er een nieuw pinnetje had ingezet en de outer barrel terug recht zat, moet ik natuurlijk opnieuw beginnen met uitlijnen. Maar deze keer ging het makkelijker, maar ik had toch nog steeds het getapt schroefje aan de onderkant nodig om de nozzle hoger te krijgen. Het voordeel is wel dat zijn alignment nu niet snel meer zal verlopen :-) Deze morgen heb ik hem getest en hij schiet geweldig. Zeer nette groupings op 60m, zelfs beter als mijn eigen M4 met Fusion Engine. Z'n barrel group is de volgende Prometheus 6.03 400mm, Madbull shark red bucking, Namazu nub en Prowin hopup. Hij had toevallig nog een Madbull red shark bucking over van z'n F1 build en ik had die er tijdelijk ingezet om volgend weekend al te kunnen spelen, want hij wou ook de Crazy Jet met Hot Shot bucking, maar dit werkt zo goed dat we niks meer gaan veranderen. Daarna heb ik zijn barrel group in mijn M4 gezet en die schoot beter als wat ik hier heb liggen (PDI 6.05, Prometheus 6.03 en OGA 6.23). Mijn barrel zijn wel allemaal 275-300mm lang. Zou het kunnen dat een 400mm barrel zorgt voor een stabieler hop effect? Ik gebruik wel de G&G green/Prometheus buckings, maar ik meen mij te herinneren dat ik ooit een Shark bucking heb geprobeerd en dat dit niet echt beter was, maar misschien moet ik het nog een keer proberen. Ik was van plan om een Crazy Jet 290mm te kopen met Hot Shot bucking als test, maar nu begin ik toch wel hard te twijfelen om ook niet met 400mm barrel te gaan spelen. Ik heb al heel vaak gelezen dat een langere barrel weinig doet, maar eerlijk gezegd is dit verschil toch wel merkbaar. Maar dit gezegd zijnde, als je een leuke HPA engine wilt proberen die goedkoper is als een Wolverine Inferno, dan zou ik zeker een Polarstar F2 proberen
 8. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Thanks. Ik heb hoge verwachtingen Ik schiet nu met een PDI barrel en die past netjes in de outer met 1 laagje Scotch tape er rond, dus dan zal een Crazy Jet ook wel passen denk ik.
 9. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Thanks. Ik heb een fusion engine, dus van double feeds heb ik geen last. Ik ga de hot shot 60° bestellen dan :-) Momenteel ben ik tevreden van m'n polarstar, maar op hele lange rage wisselt de bb lichtjes van hop. Dit komt wellicht omdat het bb placement nooit helemaal hetzelfde is, dus ik hoop dat dit met de hot shot bucking opgelost is :-)
 10. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Hmm, dat is bizar. Over het algemeen zie je toch vrij goede ervaringen met de gen 2. Misschien toch eens vragen als je een andere engine mag testen? Meet ook eens de nozzle length vanaf de gearbox tot het puntje van de nozzle. Zowel op de AEG als op de HPA GB. Zit daar verschil in? Ik ga in ieder geval ook een Crazy Jet barrel en Hot Shot bucking kopen voor m'n Polarstar FE. In closed bolt mode moet dit toch wel bijna werken zoals bij een sniper? Ik twijfel alleen nog tussen 50-60-70°. Heeft iemand ervaring met de hardheden van Maple leaf buckings? Ik speel ook in de winter buiten, dus kan er ook eentje voor de zomer en eentje voor de winter kopen als dat aan te raden is.
 11. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Is het probleem intussen opgelost? Of heb je nog problemen?
 12. broodro0ster

  het grote BB onderzoek

  Ik ben gisteren naar The Chambers geweest en heb ze daar getest. In de morgen heb ik met Bio-core 0.32g gespeeld en in de namiddag ben ik geswitched naar Xtreme Precision 0.30g. Naar mijn gevoel waren de Xtreme precisions beter. Nu moet ik wel zeggen dat de bucking nieuw was en enkel de tuin 3 magazijntjes gehad heeft al test. En in de voormiddag heb ik er met de bio-core's nog 500-600bb's door gejasts, dus misschien was de bucking nog niet goed ingeschoten. Op de volgende skirm ga ik 's morgens met xtreme precisions spelen en in de namiddag met de bio-core's. Dan weet ik zeker dat het niet aan de temperaturen of het inschieten van de bucking ligt :-)
 13. broodro0ster

  het grote BB onderzoek

  Thanks voor de info! Ik heb gisteren nog een flesje Bio-Core 0.32g en Xtreme Precision 0.30g besteld :-) We gaan het binnenkort testen.
 14. broodro0ster

  het grote BB onderzoek

  Heb je ooit Green Devil 0.30g getest? Ik schiet met een Polarstar en de BB gaat met een HPA veel sneller over de hopup patch als bij een AEG. Vanaf de BB's niet allemaal even perfect zijn, krijg de ene BB wat meer hop als de andere. Tot nu toe is Green Devil de enige BB die mijn kan bekoren. Zelfs Valken 0.32g en G&G 0.33g schieten minder consistent Xtreme precision 0.25g gaat ook best goed, maar 0.25g is gewoon te licht. Ik zie dat de 0.30g's nu eindelijk beschikbaar zijn, dus die moet ik ook maar eens gaan testen.
 15. broodro0ster

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  De hopup tappen lijkt me niet zo handig. Dan zet je echt spanning op de barrel. Ik heb m'n receiver getapt waar m'n Polarstar FE in zit en aligment is nu zeer precies en makkelijk in te stellen. Als ik de FE er terug wil uithalen, dan draai ik de grubscrew langs 1 kant 3 slagen los. En als ik hem er terug inzit, terug 3 slagen indraaien en het is perfect :-) Als je netjes geboord hebt, is er ook niet veel van te zien. Leg misschien wel een tapje op de receiver, want als je er doorschiet met de boormachine, krijg je anders een rondje rond het gaatje waar de verf weg is.
×