Jump to content

broodro0ster

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

broodro0ster last won the day on January 9

broodro0ster had the most liked content!

About broodro0ster

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Airsoft

 • Primary gun
  Magpul/G&P M4
 • Secondary gun
  TM Glock 17

Recent Profile Visitors

55 profile views
 1. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Is het probleem intussen opgelost? Of heb je nog problemen?
 2. het grote BB onderzoek

  Ik ben gisteren naar The Chambers geweest en heb ze daar getest. In de morgen heb ik met Bio-core 0.32g gespeeld en in de namiddag ben ik geswitched naar Xtreme Precision 0.30g. Naar mijn gevoel waren de Xtreme precisions beter. Nu moet ik wel zeggen dat de bucking nieuw was en enkel de tuin 3 magazijntjes gehad heeft al test. En in de voormiddag heb ik er met de bio-core's nog 500-600bb's door gejasts, dus misschien was de bucking nog niet goed ingeschoten. Op de volgende skirm ga ik 's morgens met xtreme precisions spelen en in de namiddag met de bio-core's. Dan weet ik zeker dat het niet aan de temperaturen of het inschieten van de bucking ligt :-)
 3. het grote BB onderzoek

  Thanks voor de info! Ik heb gisteren nog een flesje Bio-Core 0.32g en Xtreme Precision 0.30g besteld :-) We gaan het binnenkort testen.
 4. het grote BB onderzoek

  Heb je ooit Green Devil 0.30g getest? Ik schiet met een Polarstar en de BB gaat met een HPA veel sneller over de hopup patch als bij een AEG. Vanaf de BB's niet allemaal even perfect zijn, krijg de ene BB wat meer hop als de andere. Tot nu toe is Green Devil de enige BB die mijn kan bekoren. Zelfs Valken 0.32g en G&G 0.33g schieten minder consistent Xtreme precision 0.25g gaat ook best goed, maar 0.25g is gewoon te licht. Ik zie dat de 0.30g's nu eindelijk beschikbaar zijn, dus die moet ik ook maar eens gaan testen.
 5. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  De hopup tappen lijkt me niet zo handig. Dan zet je echt spanning op de barrel. Ik heb m'n receiver getapt waar m'n Polarstar FE in zit en aligment is nu zeer precies en makkelijk in te stellen. Als ik de FE er terug wil uithalen, dan draai ik de grubscrew langs 1 kant 3 slagen los. En als ik hem er terug inzit, terug 3 slagen indraaien en het is perfect :-) Als je netjes geboord hebt, is er ook niet veel van te zien. Leg misschien wel een tapje op de receiver, want als je er doorschiet met de boormachine, krijg je anders een rondje rond het gaatje waar de verf weg is.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Dit heb ik ook voor met de maple leaf bucking in prowin hopups. Er zijn 2 mogelijkheden 1. Snijdt of schuur de bucking lips iets korter zodat de bb terug normaal kan passeren. 2. Maak de feedtube een beetje ovaal langs de bovenkant zodat de bb rond de bucking lips kan.
 7. [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  Zouden ze teveel commentaar gehad hebben dat accuracy ver te zoeken was?
 8. Dwarf's HPA Compendium

  Voor zover ik op de mac site zie, zijn het bullet valves. Maar welke type en nummer weet ik niet. Als je facebook hebt, zou ik lid worden van Polarstar airsoft owners group en de Wolverine airsoft owners group. In die groepen kun je de vraag wel stellen. Daar zitten wel een paar kenners in.
 9. Dwarf's HPA Compendium

  Dat is de Solenoid voor FE. Hij vraagt naar de solenoids van Wolverine en de F1. De type nummers ken ik niet, maar het zijn ook Mac solenoids die Wolverine en Polarstar gebruiken voor de single solenoid systeem.
 10. Bestellen buiten de EU

  Met een schroefje heb ik slechte ervaringen. Ik heb eens een schroefje in een prowin gedraaid zodat het mooi strak spande i.p.v. een veertje gebruiken. Ik had het schroefje zo afgesteld dat ik de upper moest aandrukken op de lower om de pin er in te krijgen. Ondanks dat de seal dan goed was, deed de replica rare dingen. En toen ik dat geprobeerd heb op m'n Polarstar, deed m'n hopup echt vreemde dingen. Skyrocketten ofwel direct afvallen na 20m. Toen ik de schroef er uit haalde en Oringen gebruikte, was alles terug normaal. Wellicht omdat je met een schroefje zoveel druk heb op de bovenkant, dat de hopup kamer kantelde of verschoof. Vanaf nu gebruik ik enkel nog O ringen rond de barrel. Dan wordt de kracht netjes verdeeld en druk ie op alle punten even hard aan op de gearbox. Met een standaard veertje heb ik opzich nog geen grote problemen gehad, maar soms zie je wel de hopop een klein vooruit gaan bij het schieten, wat de airseal wellicht slechter maakt. Dus nu kies ik standaard altijd voor O ringen en dat heeft me tot nu toe nog geen problemen opgeleverd.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Bwa, ik heb toch al gemerkt dat een 450 FPS DMR en 0.36g bbs gebruikt een eind verder komt als een assault rifle die 350 FPS schiet. Een teammaat heeft er een en ik was toch best wel onder de indruk, maar daar is best wat in geïnvesteerd geweest ook. Natuurlijk is een sniper nog steeds een pak beter zoals je zelf aangeeft, maar ik denk dat een goeie DMR toch een 10-15m verder kan komen als een assault rifle.
 12. Bestellen buiten de EU

  Ik heb nog G&G 120's gehad en ik had geen problemen in combinatie met een prowin hopup. Wel met Bioval bbs. Zolang ik Green Devil gebruikte, had ik geen problemen.
 13. Tasmanian Tiger MkII Chest Rig

  Ik heb hem ook gehad. Echt de lichtste loadout die al gehad heb. Jammer genoeg was hij voor mij te groot met backplate, maar ondertussen is daar ook een nieuwere versie van die je harder kan aanspannen. Ik heb de mijne uiteindelijk verkocht verkocht voor een Warrior Assault DCS omdat ik terug een plate carrier wou om HPA te spelen.
 14. Bestellen buiten de EU

  Kzie het nu pas, maar ik was er :-)
 15. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Welke bucking en nub gebruikt je? Ik heb een prowin + prometheus purple + namazu flatnub gebruikt en dat past allemaal perfect in een Prowin hopup. Ik moet eerst een keer of 3-4 aan het wieltje draaien voordat ik genoeg hop heb om een 0.30g bb te kunnen hoppen. Heb de bucking binnenste buiten gedaan, hem vlak gedremeld en dan terug gemonteerd en 90┬░ gedraaid?
×