Jump to content

Mika

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mika last won the day on February 29 2016

Mika had the most liked content!

About Mika

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/21/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen
 1. Ik wil graag een politie/swat/whatever iets in die richting loadout maken. Een ding wat ik daarvoor wil is een radio, maar dan wel een die werkt. Daar komen alleen wel een aantal vragen bij... 1. Hoe werkt zo'n ding? 2. Wat hoort er allemaal bij? 3. Hoe connect je met teammates? 4. Worden die dingen bij een skirm eigenlijk wel gebruikt? 5. Ik wil zo een met een oranje scherm, of is dat te veel gevraagd? 6. Kan alles met alles verbinding maken? Dat is alles wat ik zo kan bedenken. Mochten er belangrijke dingen zijn die ik gemist heb, laat het dan aub weten.
 2. Mika

  Iemand die mij mee wil nemen als introducé?

  Als een VOG echt niet zo lang duurt dan zal mijn geduld wel vol kunnen houden denk ik. Dat je je dure replica's niet zomaar uitleent snap ik helemaal. Paar weekjes en dan kan ik hopelijk met m'n eigen gear aan de slag.
 3. Geen idee of dit de juiste plek is voor deze vraag... Eerder heb ik mijn eerste skirm beleefd en dit vond ik geweldig. Nu heb ik de smaak te pakken en ben ik druk bezig mijn NABV lidmaatschap te regelen. Ik woon in Nijmegen en reizen is voor mij best lastig omdat ik geen rijbewijs heb en m'n ouders me niet het hele land door willen brengen. Nu zit er een airsoft locatie bij Valburg, vlak bij Nijmegen. Het nadeel hier is alleen dat ze (nog) geen huursetjes aanbieden. Vandaar de vraag of iemand mij hiernaartoe wil nemen als introducé en een replica mag lenen. http://www.critical-hit.eu/airsoft-locaties/king-forrest
 4. Ook ik ben een brildrager. Ik heb een scherfwerende bril van de landmacht en die past er goed overheen. Ik weet alleen niet hoe het zit met beslaan want ik heb er nog nooit mee geskirmd, wel weet ik dat deze gewoon veilig is voor je ogen.
 5. Hallo allemaal, Mijn naam is Mika. Vandaag heb ik mijn eerste skirm beleefd bij Airsoft Training Centre. Hier wees iemand mij op dit forum en zodoende ben ik nu hier. Ik woon in Nijmegen, ben een week geleden 18 geworden en ben nu, na m'n eerste skirm, gek van airsoft. Verder hou ik van Russische spullen dus wil ik graag op een dag een Russische loadout. Als iemand verder nog vragen heeft, stel se gerust.
×