Jump to content

Nickghzel

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 1. Nickghzel

  TKA TM recoil m4 cqbr en toebehoren.

  Bij deze zet ik mijn TM recoil shock m4 cqbr tekoop. Ik heb deze iets meer dan een jaar geleden aangeschaft midden in de tijd dat mijn gezondheid het een beetje af heeft doen weten. Helaas vlak erna de diagnose ziekte van crohn gekregen. Opeens veranderde alles en was elk greintje energie weg. Van elk weekend lekker hardlopen en sporten tot een opgaven om de trap op te lopen. Vanwege het uitzichtloze behandel programma zijn mijn financiƫn een beetje uitgeput en als slag op de vuurpijl is dit weekend de auto ook nog eens stuk gegaan. Voor mij was dit de druppel om helaas mijn airsoft spullen de deur uit te doen. Rottig voor mij maar hopelijk fijn voor iemand hier. Alle spullen zijn namelijk ongebruikt in skirms. Ik heb hem toen hij aankwam getest met zon 10 30 bbs en toen helaas nooit meer gebruikt. Het spul is dus echt zo goed als nieuw bij zomige dingen ben ik zelfs niet toegekomen het merk of prijskaartje eraf te halen haha. Het gaat om : De TM recoil shock m4 cqbr Deze is door firesuport aangepast om 340fps te schieten ook is hij door hun aangepast om op lipos te werken ipv de sopmod batterijen hij komt met 3 7,4 1300mah lipos een speed square lens protector een speedloader 4 orginele hicap magazijnen met inhoud van 82 bbs een speed optic bb shield rond een high riser een bol matrix charger een strike systems 4x32 acog scope en er is een swifel ring en schouder band opgezet je krijgt er meteen ook 3x 2800 xtreme precision 0.25 gr bbs bij 1x 4000 0,25gr green devils bij. En natuurlijk een degelijke tas om hem in te doen. Dit alles heeft mij toen de tijd 1321,87 gekost. gerekend via de huidige lagere pond in engeland het spul is allemaal nog zo nieuw als het maar kan. Mij lijkt het mooi om er 1000 voor terug te krijgen 321,87 van de nieuwprijs af voor nieuw spul. Mocht je daar een ander idee over hebben stuur dan even een berichtje. De fotos posten lukt mij even niet via mijn mobiel dus daar maak ik vanavond meteen werk van via de laptop! Mocht je dit sneller willen stuur dan ook even een berichtje dan kan ik ze via de mail naar je toe sturen.
 2. Nickghzel

  Bo dynamix ebb m4 of Tokyo recoil m4

  In mijn Tms zit zoveel feeen stof dat me bbs er regenboog kleurig uitkomen!
 3. Nickghzel

  Bo dynamix ebb m4 of Tokyo recoil m4

  het is jammer dat de ak magazijnen niet in de m4 passen. Airsoftshop.be heeft de ak47 ebb van tm nu in de aanbieding voor 399 kunnen ze dat niet even doen met een m4 xD
 4. Nickghzel

  Bo dynamix ebb m4 of Tokyo recoil m4

  het budget hangt er een beetje om haha, maar ik heb zoiets van de tm heb ik de magazijnen al van en dan kan ik misschien net zo goed die 200 extra uitgeven aan een 2e tm ipv een bo dynamics ookal zag die er ook wel nice uit! Buiten dat heb ik een tip gekregen van iemand hier op het forum haha, Als je budget voor airsoft te laag word gewoon vrouw eruit knallen
 5. Nickghzel

  Bo dynamix ebb m4 of Tokyo recoil m4

  Bedankt voor de reacties en tips. Ik vind het alleen gewoon leuk om een recoil te hebben eventueel een beetje af te wisselen en voor de zekerheid een 2e te hebben voor als de gene die ik gebruik kapot gaat in de hitte van de strijd. Daarom wil ik graag of nog een tokyo m4 met langere loop dan me m4 cqbr of de bo dynamics maar ik heb eigenlijk geen flauw idee wat bo dynamics voor merk is en of het een beetje te vergelijken is met de tokyo of dat dat een wereld van verschil zal zijn!
 6. Hallo Jongens, Ik heb laatst mijn 1e replica aangeschraft. Een tokyo marui m4 cqbr recoil shock. Ik hoor van veel spelers dat het geen kwaad kan een reserve gun mee te nemen omdat er regelmatig wel iets stuk gaat. Ik wil wel graag een 2e kopen gewoon al voor de leukigheid om 2 replicas te hebben maar twijfel nu heel replicas ik moet kopen. Opzich lijkt het me dat ik gewend raak aan de tokyo recoil en de manier waarop het apparaat werkt. Maar nou zag ik dat Bo dynamix ook een erg goede ebb maakt en het wellicht een goed reserve apparaat zou zijn. Heeft iemand ervaring met de bo dynamix en zou deze zich kunnen meten aan de tokyo marui? kwa recoil zou hij harder moeten kicken maar kwa accuricy en algemene performance en kwaliteid?
 7. Nickghzel

  Show your custom paintjob

  wobedankt de bedoeling is dat hij tussen de bosjes wat minder goed gezien woord alleen vond het zwarte stuk zonde om te verfen! wanneer het slijt is het weer tijd voor een ander kleurtje haha
 8. Nickghzel

  Airsoft Elite patch!

  Ik wil er ook wel 1! maar vanaf 20 stuks zijn patches al custom te bestellen toch?
 9. Nickghzel

  Show your custom paintjob

  me Tm recoil cqbr en 2 co2 pistooltjes een verfje gegeven
 10. Nickghzel

  Full face mask Dye I4

  Ik heb er nu een high riser op die 2.5cm verhoogt.. helaas nog maar half zicht of ik moet mezelf in vreemde posities manouvreren.. Ik vind de dye i4 een goed ding zit lekker en beslaat niet. maar ik zou als acog liefhebber een alternatief zoeken.
 11. Nickghzel

  Full face mask Dye I4

  maar dan zou je er alsnog niet achterlangs kunnen kijken toch? of lukt dat met een riser wel?
 12. Nickghzel

  Full face mask Dye I4

  Ik heb ook net me i4 binnen en heb er dezelfde vraag over.. Ik kan op geen enkele mogelijkheid door acogs of sniper scopes kijken.. naar voor plaatsen is ook geen mogelijkheid omdat je dan niks meer door de scope ziet! is hier een oplossing voor? En het tandbescherm gedeelte beschermt dat ook tegen bbs ipv painballs?
 13. Nickghzel

  Deel het voordeel! Koopjes!

  Een minigun in de aanbieding bij bubker501. http://www.bunker501.nl/product/classic-army-vulcan-m134-a2-6-barrel-fps-550-stuntprijs/ Get to tha choppa!
 14. oke dan vallen me problemen met de spullen allemaal toch misschien wel mee haha! met firezone is meteen al opgelost. het is net alsof die gasten nooit slapen ze antwoorden tot vrij laat nog meteen terug! Ik zal vanavond even een fototje maken van alle goodies die zijn binnen gekomen
 15. dat heb net ik inderdaad gedaan! best fijne gasten om zaken mee te doen opzich. reageren zo goed als 24uur per dag en lossen alles tot nu toe best goed op. jammer dat ze zo ver zitten.
×