Jump to content

E-poch

Members
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

E-poch last won the day on January 14 2017

E-poch had the most liked content!

About E-poch

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/05/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwolle
 • Interests
  The sky is not te limit.

Contact Methods

 • Facebook URL
  niks
 • Twitter URL
  noppes
 • Website URL
  http://nada
 • Skype
  zero
 1. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  ..weer een voor mijn lijstje dan..
 2. Het grote MAG onderzoek topic

  Heeft iemand een idee wat voor mags ik eventueel kan gebruiken bij een VFC replica? https://gunfire.pl/product-eng-1152213660-VR16-SPR-SOPMOD-Assault-Rifle-Replica.html Heb het pas een week binnen en nog niks aangepast. De standaard mag past niet lekker en blijft niet zitten. Deze kan ik er zo uittrekken. Ik heb de G&G midcap geprobeerd. Deze gaat wat stroef en blijft ook niet zitten. Gek genoeg past mijn tippmann mag wel, maar ben eigenlijk op zoek naar een kleine mag. Iemand idee├źn voor ik een zooi mags ga aanschaffen die misschien niet zullen passen?
 3. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  die ene keer...... ok ok, ik moest er wel het een en ander aan fixen, maar nu werkt het ge..wel..dig.. ik had net de pech dat ik die ene had uit de fabriek die niet goed was gecheckt. een vriend van me had iets soortgelijks wat betreft co2 capsules, maar zijn probleem was de o-ring. De rubberen afdichtringen zijn zo belangrijk bij HPA en vooral niet vergeten dat het een inchmaat betreft voor de meeste hpa engines. Ik geloof dat Mancraft de enige is die een mm maat gebruikt? maarr....heb je een filmpje van je inferno? ik ben eigenlijk wel benieuwd.
 4. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik zou willen dat ik zo'n setup eerst kan testen voordat ik het aanschaf. De G&G green bucking zou goed moeten zijn. Bij de Facebook Tippmann group hebben ze die getest, ook met CO2, goeie ervaringen. Op de een of ander manier schijn die het sowieso goed te doen, oh en de Aplus reaper bucking is ook heel goed. Ik zal de wolverine groep eens opzoeken op Facebook en kijken of ik daar wat kan vinden.
 5. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  mooie setup. Was van plan om de inferno aan te schaffen rond de zomer, maar niet van gekomen. Ik ga voor de reaper met wraith, maar eerst wat youtube builds zoeken e.d. Heb je het al getest in Gasselte, Mata?
 6. AAC, mooi gedaan man! Kan ik er een bestellen bij?
 7. Airsoft Elite patch!

  Naam Aantal AAC 1 Aardvark034 2 Altum Silentium 2 Awol 1 Bruno 1 Dutch_ish 2 E-poch 1 Flash 1 Foxhound 1 Havix 2 ITost 1 John Snow 3 LarsHolz 1 LittleBoeddha 2 Mata 1 Neejoh 1 Nickghzel 1 Patje 1 Rickown 1 Robske 1 Solstice 2 SVW 1 Weerwolf76 2 p.boelens 1 Totaal 33 patches (7 Groen 0 rood)
 8. Opruiming replica's en parts

  Hoi Altum, Ik ben wel geinteresseerd in de "KWC Sig X5 C02. Ik neem aan dat je nog foto's gaat plaatsen? En waar in Friesland zit je ergens? Ik werk namelijk in Drachten, dus wellicht kan ik een keer langs komen en het bekijken?
 9. Kijktips!

  Ik heb een kanaal op youtube gevonden met wat interessante filmpjes. Misschien bekend bij sommigen onder jullie, maar voor mij nog nieuw. Hoofdkanaal met heel veel tactische info. https://www.youtube.com/channel/UCj70Q3DUTZVqB51SfdrYpeg/videos Deze vond ik wel interessant. "How Special Forces Snipers Communicate / Sniper Spotter Dialogue" https://www.youtube.com/watch?v=kZNUXlGYX3Q
 10. [NL] Tactical Airsoft Gear

  Bedankt! Net wat bb's en een tippie valve besteld bij Tag shop, dus kwam goed uit!
 11. Dwarf's HPA Compendium

  ok , niet helemaal goed gelezen dus
 12. Dwarf's HPA Compendium

  Dwarf, Ik heb nog wat gevonden. Een GBBR rifle ombouwen naar HPA ( intern en niet via de magazijn). https://www.youtube.com/watch?v=shQuc3zWL9w Na 1 minuut in het filmpje zie je wat hij gedaan heeft. En hij verkoopt dat spul dus zelf ook blijkbaar en niet alleen voor m4's. Hier is de conversion kit voor de m4: http://www.alyanairsoft.com/product/we-m4-kit/ En voor andere modellen: http://www.alyanairsoft.com/product-category/rifles/conversion-kits/ Ik heb geen idee hoe het zit met slijtage van onderdelen en overal performance, maar het ziet er interessant uit als optie.
 13. [TKG] Gezocht Colt m4 replica of Receiverset AEG

  haha, ja idd. Het is verleidelijk, want ik heb er inderdaad naar gekeken. Ik zou zoiets alleen doen als ik een manier kan vinden om een m4 gbb intern om te bouwen naar HPA d.m.v. een drukleiding of zo. Ik weet dat het kan, want ik heb laatst een youtube filmpje gezien van iemand die zoiets heeft gedaan. https://www.youtube.com/watch?v=shQuc3zWL9w (op 1:00 minuut in het filmpje laat hij zien wat hij gedaan heeft) Wat ik niet wil is een vermogen aan gbb mags uitgeven en deze dan ombouwen naar HPA. Moet je de daytona niet importeren uit de V.S.? Ik ken ze alleen van youtube, en de kick lijkt me waanzinnig, al dan niet helemaal praktisch als het echt zo veel kick geeft.
 14. [TKG] Gezocht Colt m4 replica of Receiverset AEG

  In mijn geval niet, aangezien ik het toch als een HPA setup ga ombouwen.
 15. [TKG] Gezocht Colt m4 replica of Receiverset AEG

  ja die hou ik als mijn tweede keuze. Ik wil eigenlijk niet mijn backup gaan gebruiken hiervoor, maar het kan altijd idd.
×