Jump to content

Desperado

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Desperado

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Desperado

  [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  Prachtige Vector hoor! Toch zou ik wel heel graag een GBB versie willen voor het geluid en handeling.
 2. Desperado

  GBB Glock's

  Laatst zelf nog op zoek geweest naar een Glock 17...inderdaad bijna niet te doen. In Aziatische webshops nog een aantal KSC/KWA G17s gevonden. Deze hebben tegenwoordig wat aangepaste markings, maar voor $30 extra heb je er een mooie slide met goede markings bij. Ook nog een shop gevonden die een Stark Arms S17 verkocht, wat betreft looks de beste keuze, maar heeft deels proprietary onderdelen.
 3. Desperado

  Side-arm discussie, THERE ARE SO MANY!

  Als je al een G18c hebt, is een G17 wel erg veel van hetzelfde. Voor een TM P226 zijn metalen bodykits te krijgen, maar dan gaat het wel een erg duur verjaardagskado worden. Alternatief is de KSC P226, die wel full-metal out of the box is.
 4. Desperado

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H Recoil Shock

  Haha herkenbaar! Mijn scar is juist mijn 'geen gedoe replica', als backup van mn 416 gbbr. Persoonlijk heb ik goede resultaten met Greendevil. Gebruik zelf .25 maar dat is met stock replica. Ik twijfel toch of ik de fps niet wil upgraden van 285 -> ~350. Zeker bij bewegende doelen heeft de BB net even teveel reistijd nodig. Ik heb ook het idee dat de BBs meer hinder van de wind hebben hierdoor. Dilemma's...
 5. Desperado

  Bestellen buiten de EU

  Dank voor de reacties. Helaas zijn de plates die Huglife noemt uitverkocht en die van AAC hebben ze alleen als KSC/KWA versie Edit: RS plates zijn $2 beetje jammer dat ze niet buiten US verzenden: https://store.teamglock.com/gun-parts/magazine-parts/glock-magazine-floor-plate-9mm-40-380-357-45-gap.html
 6. Desperado

  Bang bang regel

  Ik schiet altijd in dat soort situaties. Overigens niet meer dan 1 bb en wel netjes op een rug (meestal met platecarrier) en niet op een achterhoofd oid. Van andere spelers verwacht ik hetzelfde.
 7. Desperado

  Bestellen buiten de EU

  Vorige week een magazijn van mn Stark Arms Glock17 (deels TM/WE compatible) op de grond laten vallen: base plate stuk. Ik heb weleens gehoord van rubberized plates die beter tegen vallen kunnen. Degene die ik op internet vind zijn echter geheel grote plastic blokken. Idealiter heb ik er eentje die dezelfde grootte is als de standaard plates. Heeft iemand hier ervaring mee?
 8. Desperado

  Ervaringen met Specna Arms?

  Interessant die Gen4 met mosfet, helemaal voor de prijzen. Ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ze verbeteringen doorvoeren. Toch verleidelijk om nog een extra replica aanschaffen. Zijn er naast de hop-up nu nog zaken op de specna arms die een upgrade vereisen om voor een echt goede performance te zorgen?
 9. Desperado

  Iemand die mij mee wil nemen als introducé?

  Top! Dan kan je alvast beginnen met het internet afzoeken wat je allemaal aan wilt schaffen
 10. Desperado

  Iemand die mij mee wil nemen als introducé?

  Heya, helaas speel ik weinig in die regio. Mogelijk is CQB-city een alternatief? Volgens mij hebben ze wel Ika Zuchi huurkits, maar als je dat niet erg vind is het volgens mij best een toffe locatie (zelf geen ervaring). Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik persoonlijk niet geneigd ben om een van mijn replica's (ong €1000/stuk) aan iemand anders dan een goede vriend uit te lenen. Je beste kans is denk ik iemand die bij je in de buurt woont of langs je woonplaats rijdt onderweg naar een evenement waar ze huurkits hebben. Over het algemeen duurt een VOG aanvraag 2-3 weken en heb je een 1-2 weken na het opsturen je pas, dus lang zal je niet meer hoeven te wachten
 11. Desperado

  review : ARMY R17 (Glock 17 replica)

  Wist helemaal niet dat Army zulke mooie externals had. Ziet er top uit. Heb zelf een Stark Arms (VFC) Glock 17 Gen 4, maar op de Gen3/4 verschillen na zijn externals identiek. Zijn de internals goed genoeg om mee te skirmen? Wel jammer van de Army / Made in China Baseplate
 12. Desperado

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H Recoil Shock

  Fijn om te horen dat alles uiteindelijk toch nog goed is afgelopen Wat zijn de uiteindelijke resultaten van alle upgrades (los van de fps) ?
 13. Welkom, leuk dat jullie samen spelen! Hebben jullie wel eens bonje om wie er met welke replica gaat skirmen en de geplande airsoft uitgaven?
 14. Desperado

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H Recoil Shock

  omg offtopic! *grouphug*
 15. Desperado

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H Recoil Shock

  Gekocht van een mede-airsofter. Uitgaande van een eerlijke verkoper zijn er geen grote risico's, behalve dat je een gebruikt product zonder garantie koopt. Zelf parts maken is waaaay out of my league. Gears zijn heel precies spul, dus betwijfel of je die zelf kan maken.
×