Jump to content

rspiekman

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About rspiekman

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Z.O. Drenthe

Airsoft

 • Team
  team NOYFB
 • Primary gun
  SA B02,WellMB03
 • Secondary gun
  WE G18C
 1. jefftron processor unit v2 mosfet

  Mosfet heb ik gereset, maakt geen verschil. Ook als ik de mosfet in semi only programmeer dan kan ik nog in burst schieten.
 2. jefftron processor unit v2 mosfet

  Zie onderstaand filmpje van mijn gearbox - cut off lever, ik hoop dat jullie zien wat er mis gaat. Naar mijn weten word de microswitch volledig ingedrukt en volledig gereleased. https://youtu.be/lw75O9BSx5E Edit; ik wou de video embedden maar dat lukt mij niet :/
 3. jefftron processor unit v2 mosfet

  Dat is precies zoals ik het ook zie. Echter drukt hij bij mij de microswitch volledig in, en als de cut off lever opgetild word, gaat de microswitch volledig uit (naar neutrale positie) Ook de sector plate zit de cutoff lever niet in de weg. Alles staat en werkt in theorie dus ook. Echter schiet hij ondanks de volledige cycles can de cut off lever tov de microswitch en gears nog steeds geen semi. Zelfs als ik de mosfet programmeer op SEMI-SEMI dan krijg ik nog burst rondes. Zou het kunnen zijn dat de mosfet defect is? Tevens heb ik een filmpje gemaakt wat betreft de cut off lever/microswitch cycle, deze zal ik tzt uploaden te verduidelijking
 4. jefftron processor unit v2 mosfet

  Het gaat om een specna arms sa B02 icm met een shs high torque motor. Het afvijlen van zowel de cut off lever als de selector plate heeft tot dusver niet mogen baten. Ik heb inderdaad geshimmed maar dit is maar een enkele shim aan de onderkant waar de gear de cutoff lever raakt dus dit moet geen probleem zijn. De gears en de cut off zijn nieuw dus nog niet versleten. In hoeverre moet de microswitch in en uit worden gedrukt op de semi modus? is enige verandering in de mate van indrukken genoeg of moet hij van 0 naar 100 procent en andersom worden ingedrukt? Ik heb namelijk naar mijn mening de cut off lever al aardig weg lopen vijlen, heel veel meer zit er niet in, omdat ik dan zo goed als de volledige onderste bobbel heb weggevijld.
 5. jefftron processor unit v2 mosfet

  Hallo Allen, Ik heb recentelijk een Jeftron Drop in Mosfet voor mijn Specna Arms aangeschaft, De installatie verliep op zich zeer soepeltjes. Toch bij de eerste keer testen bleek dat de semi fire modus niet werkt, de mosfet denkt dat hij op auto staat. Ik heb vervolgens de gearbox weer open geschroefd en de cut off lever en microswitch geïnspecteerd en wat bijgevijld. Ik zie dat de cut off lever naar mijn idee genoeg beweegt om de microswitch te doen activeren, ook hoor ik het zogenaamde klikkende geluid. Echter blijkt na het dichtschroeven dat de semi modus nog steeds niet naar behoren werkt. Heeft iemand wat betreft dit probleem tips voor mij? Alvast bedankt Groet Robert
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik ben van plan om alleen de upper body in forrest green te spuiten, de lower body houd ik zwart. Wel wil ik de magazine catch/release en de fire selector in forrest green spuiten. deze zuillen dus wel los moeten van de lower body
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Heren, korte vraag; Ik ben bezig om mijn specna een paint job te geven (upper). Daarbij ben ik ook van plan om mijn fire selector switch mee te spuiten. Nu vraag ik mij af welke kant ik het dopje tegenover de schroef van de fire selector switch in moet drukken zodat ik bij het schroefje kan. Moet dit vanuit de receiver naar buiten toe? of juist vanuit de buitenkant de receiver in? Bij voorbaat dank.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  En precies daarom heb ik nieuwe gears
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  Dat zal ook mijn feed problemen verklaring, dacht dat de magazijnen nog ingesleten moesten worden. Oplossing is gewoon de originele nozzle weer toe te passen denk ik.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had het idee dat die SHS m4 nozzle wel past, maar ik heb geen ervaring dus dat zal t kunnen zijn. Heb zelf alleen helaas geen chrono dus kan niet even snel testen hoe de standaard nozzle t doen t.o.v. de SHS. Hieronder de link naar de nozzle die ik gebruik http://gunfire.pl/product-eng-1152195485-Dysza-do-M4.html
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Replica is een maand of 2 oud, .25BB van gunfire. Heb nieuwe gears + geshimt en SHS nozzle. verder origineel.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Kort vraagje tussendoor: ik heb mijn sa B02 gister door de chrono gehaald. Ik schoot met de bijgeleverde m90 veer slechts 240 fps. Is dit niet heel weinig? Heb er ook een tornado M100 veer bij aangeschaft dus zal deze er maar inzetten. Maar het gaat mij om het feit dat ik met de m90 veer zo weinig fps haal. klopt dat wel?
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Laat ik mij ook maar eens even melden als Specna Arms bezitter. En wel een sa b02. Inmiddels al wat opgeleukt met een angled grip, rail protectors, G&G midcaps, en een silencer. Voor de richterij heb ik een chinese red dot aangeschaft icm met een magnifier. Uiteraard passen deze twee niet op elkaar, dus meer onderdelen zijn onderweg (gas stop en scope raiser) Intern heb ik van gunfire een SHS nozzle aangeschaft, de gears gevet en geshimt. Rest van de upgrade volgt, eerst zondag en maandag mijn voordoop maar eens afwachten.
 14. Bestellen buiten de EU

  Het is vaak de petroleum toevoeging welke de boosdoener is. Naar mijn idee zit er in een teflon grease geen petroleum. Lithium grease bevat daarentegen in sommige gevallen wel petroleum. Ik heb zelf een potje eurol lithium grease voor de racefiets staan, deze kan dan wel weer prima gebruikt worden. Conclusie is al met al dat er vrij weinig duidelijkheid is, maar let er in ieder geval op of het middel petroleum bevat.
 15. Bestellen buiten de EU

  Ik heb bij mijn bestelling bij TAG shop zon speciaal airsoft potje mee besteld, 2 euro voor 10ml. Kan er wel een poosje mee doen. Verder voldoet volgensmij elke teflon grease die voor tandwielen kan worden gebruikt.
×