Jump to content

Neejoh

Members
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Neejoh last won the day on June 5 2016

Neejoh had the most liked content!

About Neejoh

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/29/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NL

Airsoft

 • Primary gun
  Specna Arms A03
 • Secondary gun
  TM FN Five-seveN

Contact Methods

 • NABV ID
  -classified-
 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Oh joh, Ik cachet altijd dat de cells ok altijd gelijk stonsen (lol, thanks Engels toetsenbord autoreplace...) Oh joh, ik dacht altijd dat de cells ook altijd gelijk stonden met het aantal 'stokjes' van de nunchucks zeg maar. Interesting. Misschien binnenkort toch maar een back-up replica op de kop tikken en dán kijken of oa. die Kong mosfet de 11.1v aankan. Lijkt me geen probleem. Hoop ik
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Hmm, mosfet (Kong hardwired) zit in mijn tube helaas. Vind je de switch naar 11.1v het waard om dat mogelijk om te bouwen naar een ascu? Hoe veel beter was de trigger response en rof bij jou denk je?
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Weten jullie een 9.6v lipo die past in de standaard Specna buttstock? Heb nu de bekende Turnigy 7.4v via Hobbyking maar heb na mijn upgrades wel vertrouwen in iets meer power.
 4. Cleanshot gone social.

  Oef, dit is wel even iets om trots op te zijn. MASSIVE shout-out van Jonathan Hoggs, Airsoftology; Precies op 10 minuten: https://youtu.be/ZphkzvNUFRA
 5. Haha dan heb je per ongeluk op de oranje [call] knop gedrukt. Dan hoor je FM radio als er niemand op jouw kanaal/frequentie praat. De bekende FM radio frequenties zijn overigens alleen receiving, niet transmitting, voor als je je dat afvroeg Met ons team zitten we op een willekeurig LPD kanaal, dan heb je nooit last van chatter. https://en.m.wikipedia.org/wiki/LPD433
 6. Er is altijd 'beter en mooier' Zelf vind ik de UV-5R goed genoeg voor airsoft. Wij spelen veel bij Balls & Arrows, wat toch best een enorm veld is tegenwoordig, en ik ben juist over gegaan op een korte 5cm(?) stubby antenne. Nog geen problemen gehad met ontvangst. @ze_dWARf; daar zou ik niet bang voor zijn. Het frequentiebereik van deze radio's is enorm en je kunt elkaar er absoluut mee ontvangen. Ze zeggen dat het aan te raden is om met je team dezelfde radio te halen maar dat heb ik persoonlijk nooit begrepen (of problemen ondervonden). Waar je wel even rekening mee moet houden is dat je ze zelf moet instellen wanneer je ze uit China (AliExpress) haalt. Als je ze in NL haalt weet ik niet of de standaard NL kanalen (PMR) geprogrammeerd staan. Maar als je gene voor geprogrammeerde kanalen wilt gebruiken kun je altijd op beide radio's dezelfde frequentie handmatig intypen, dan ontvang je elkaar ook. Feitelijk werkt het dus gewoon 'out of the box'. Ken er genoeg die op die manier met hun team communiceren.
 7. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Dat is wel een beetje inherent aan airsoft, helaas. We willen allemaal het mooiste spul voor het minste geld en dat weten de fabrieken ook. Zo heeft een AEG replica ook veel meer bewegende delen dan een real steal, dus de kans dat er (op het eerste oog) rare dingen gebeuren is altijd balen...maar enigszins te verwachten. Hoop dat ze het zaterdag snel voor je kunnen fixen. Vergeet niet te vragen wat er inhoudelijk mis mee was. Hoe meer je leert van je replica, hoe sneller je straks zelf dingen kan gaan herkennen en verbeteren. @mata Ik heb met de flessen van Rockets (prof geloof ik) nog nooit problemen gehad moet ik bekennen. Schiet er nu niet meer mee, maar dat zijn well mijn "fall back" BB's door toch best goede ervaring met die dingen.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Voor een Paar euro is te veel op tafel hebben liggen altijd beter dan net te weinig. En je zal er vast nog wel een paar kwijt raken als je de gearbox weer schoonmaakt, want die kleine rotdingen zijn van de duivel Ik kon met dit setje prima uit de voeten; SHS Metal Shim Set (Octagon / Circle / Copper Circle) @ AirsoftPeakl
 9. Welcome Balls and Arrows is een prima veld voor beginners en gevorderden IMO. Succes met je HoneyBadger!
 10. Bestellen buiten de EU

  Misschien toch maar eens investeren in een betere gunbag. Ik heb nu een GFC Tactical waarbij de sights echt nul bescherming hebben. Hebben jullie goede ervaring met speciale type gunbags?
 11. Bestellen buiten de EU

  Hoe Zorgen jullie dat je sight altijd gezero-ed is? Ik wissel nog wel eens tussen een EOtech en ACOG en neem ze in een losse doos mee. Durf ze niet op m'n AA te laten zitten als ik hem vervoer, of doen jullie dit wel?
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Met de "we bestaan 10 jaar" korting van 23% op Gunfire is de SA-A03 nu €157,50.... Zou er bijna nóg een bij halen als backup
 13. Welke tactical gloves?

  De ($8 namaak) Mechanix M-pact. Again, namaak en Andrew van hetzelfde typen heed the het minder erg.
 14. Welke tactical gloves?

  Same here, prima dingen. Enige minpunt is dat bij één paar op de top van de vingertop een naad loopt. Maar voor dat geld hoor je mij niet zeuren.
 15. Misschien heb je de hop-up te strak afgesteld (deze moet volledig open voor een test), of heb je de mags geladen met zwaardere BB's dan de ingestelde .20 BB's in de chrono? En waarom het niet verstandig is om in een stock replica een 11.1V te stoppen is omdat deze vaak veel (véél) te sterk is voor de standaard motor, tandwielen en plastic onderdelen die gebruikt worden om de kostprijs van die dingen laag te houden. Zou zonde zijn als je na anderhalf uur skirmen je hele gearbox kapot geschoten hebt... Een 7.4V is vaak geen probleem, mocht je bij LiPo willen blijven (geen slecht idee).
×