Jump to content

Leroowj

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Leroowj last won the day on September 19 2015

Leroowj had the most liked content!

About Leroowj

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/09/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Westland

Airsoft

 • Team
  ATW
 • Primary gun
  Honey Badger
 • Secondary gun
  CZ75

Contact Methods

 • NABV ID
  rgQ999Z2vZ
 1. Leroowj

  Walther PPQ

  Al contact opgenomen en ga em terug sturen. Hij dacht al dat ie wist wat het was. Dus opsturen en afwachten...
 2. Leroowj

  Walther PPQ

  Ja ik begreep het, ik bedoel meer een (dis)assembly videootje ofzo. Want ik ben geen held in dit gepiel.
 3. Leroowj

  Walther PPQ

  Klinkt logisch AAC, maar alvorens ik hier aan ga beginnen, ga ik eerst op zoek naar een stap voor stap plannetje, voordat dit oud ijzer wordt
 4. Leroowj

  Walther PPQ

  Ik heb afgelopen vrijdag weer even kunnen testen. Ander magazijn vertoont precies hetzelfde. Ik merkte nu ook op dat de slede niet helemaal naar voren komt. op de terugweg zeg maar. Dan blijft ie een halve centimeter voor het einde hangen en doet ie niks meer, waarschijnlijk het tweede probleem. WD40 kon dit niet verhelpen. Dus tot zover zeer ontevreden over dit toch mooie replica van een handwapen. PS hij lekt idd een klein beetje. Maat van mij had sinds een week dezelfde aangeschaft en heeft hetzelfde probleem van gas leegspuwen na een aantal bb's.
 5. Leroowj

  Walther PPQ

  Merk is Walther. Gisteren weer precies hetzelfde, alleen als ik echt een seconde tussen de schoten houd, dan kan ik een magazijn leegschieten. Hoe doe ik mijn magazijnen testen op een lek? Als ik het magazijn gevuld laat na een skirm, merk ik wel dat er na een aantal dagen gewoon nog gas in zit.
 6. Leroowj

  Walther PPQ

  Als ik ze langzaam afschiet dan is er niks aan de hand, als ik rustig om de 1 a 2 seconden een bb afschiet. Waarom leg je je magazijnen in de koelkast als ik vragen mag? Blijven ze dan langer houdbaar?
 7. Leroowj

  Walther PPQ

  Het gebeurd binnen en buiten, temperaturen rond de 10 a 15 graden. Probleem doet zich altijd voor. En ik heb geen tweede magazijn. Dit zou ik vrijdag nog kunnen proberen...
 8. Leroowj

  Walther PPQ

  Goedemorgen Alle, Ik heb sinds een maand of 2 de gelukkige eigenaar van een Walther PPQ. Nu ondervind ik er alleen een probleem mee. En het probleem is dat als ik snel vuur, na een bb of 5 à 6 de complete inhoud gas wordt weg geknald, alsof die even spontaan lek is. Ik gebruik het walther gas ter info. Nu is mij verteld dat het magazijn te koud wordt... Wat kan ik hier aan doen? MVG
 9. Leroowj

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Als de internals hetzelfde zijn, dan zal de innerbarrel 315mm zijn, bij de am-013 iig wel volgens mij. En als je een 300mm haalt dan klemt die niet in het einde van de 'demper' en hangt die los. Als ik het fout heb, hoor ik het graag
 10. Leroowj

  Holster Walther PPQ M2

  Misschien niet duidelijk omschreven, maar met de post van 1 februari had ik er al 1 aangeschaft. In ieder geval bedankt!
 11. Leroowj

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Sorry voor het late reageren, maar de griep heeft mij goed te pakken gehad. Hierboven het retro arms setje wat ik besteld had. Hierboven de dummy fire selector die, bij mij iig, niet los is gekomen en waardoor het redelijk onmogelijk is om bij de echte selector switch te komen.
 12. Leroowj

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Gedver, hoe krijg ik hier plaatjes geupload..? Via TinyPic is het schijnbaar niet mogelijk.
 13. Leroowj

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Hier precies hetzelfde, dit heerlijke apparaat reageert gewoon ongekend snel
 14. Leroowj

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Van het probleem of van de retro arms onderdelen?
 15. Leroowj

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Mohge, Vraagje: Hebben jullie je fire selector switch al eens vervangen? Ik nl. wel en dit was een drama. Ik had een retro arms setje gekocht, bestaande uit trigger, fire selector switch en bolt catch. En het lijkt wel of het optische dopje (van de fire selector switch) aan de andere kant van de body zowat vast gelast zit (gewoon hele goede lijm). Waardoor je niet goed bij het schroefje aan de binnenkant kunt. Ik heb de standaard switch uit frustratie uiteindelijk afgebroken om de nieuwe te kunnen plaatsen. Nu vind ik ook dat het retro arms setje niet helemaal gelijk aan afmeting is trouwens, zit allemaal niet zo soepel als het standaard spul.
×