Jump to content

Solstice

Members
 • Content count

  773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

Everything posted by Solstice

 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had je een pm gedaan over de captcha die niet werkt als je een nieuw account wilt maken en idem bij de 'contact' button onderaan de pagina. Iemand stuurde me een bericht dat hij geen account kon aanmaken daardoor. Vandaar ff off topic. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Inderdaad Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Thanks Moest hem ff inkorten en weer netjes het randje terugnaaien dus kostte uiteindelijk toch nog best wat tijd. Maar het resultaat is prima. Off topic: Toevallig nog iets aan dat capcha gebeuren kunnen vinden @AAC?
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Heb er ook nog ff een laatste dingetje opgepield die ik nog had liggen.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Iemand van jullie toevallig nog een Ali linkje naar een leuke TAN EXPS3-ish dot? Vind het er eigenlijk wel wat mooier bij staan dan een T1 (A) Ik heb er al wel wat gevonden maar miss dat jullie er nog wel een kennen waarvan je weet dat het goed is. Kom er nog geen tegen met een quick detach systeem. Vind dat wel mooi staan.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja die zitten goed strak vast. Tot 2x toe ging hij weer los zitten toen ik aan het uiteinde van de barrel wiebelde maar heb hem nu zo donders vast gezet dat dat niet meer kan Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Heb het nu zo, kan korter bij elkaar denk ik maar kan er wel mee leven zo.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Aiiii... Hoe zei je dat ook alweer? REEEEEEEEE
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  En voila. T1 heb ik net wel iets verder naar achter gezet. Redelijk bulky vergeleken met eerst.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Duidelijk, dan ga ik dat proberen te bewerkstelligen Ik wil zo min mogelijk verkeerd doen want voor je het weet heb je de MK18 gestapo op je dak hier hahaha
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Hmm oke. Ik heb de barrelnut nu nog alleen nog handvast aangedraaid omdat de barrel nog wat shims nodig heeft. Die bolt up plate zat nu wel vast maar dat zal anders worden als ik de boel goed heb geshimmed verwacht ik. Want dan kan de barrelnut minder ver aangedraaid worden en zou de bolt up plate vrij moeten hangen. Uiteindelijk lijkt het me wel de bedoeling dat de top rail aansluit met de upper toch?
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik vermoed van wel ja. Dit is echter de eerste keer dat ik een complete rail demonteer dus heb er verder geen ervaring mee.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Ach ja, scheve kutjes pissen ook
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Zo, net even de boel verwisseld en vind het echt wel een verbetering. Benieuwd naar het geheel als ik hem straks in elkaar heb zitten. Wel goed dat ik de shims heb besteld want er zit nu best wat ruimte op de barrel. De shim die er af fabriek in zit heeft ook weinig meer met vlak en netjes te maken. Redelijk gerafeld en vol butsen. dus die gaat er ook uit straks. De barrel valt er nog net in aan het uiteinde dus een muzzle aandraaien kan wss niet meer met een sleutel. Dat deed ik nu overigens ook al niet dus moet goed komen. Een demper kan nu mooi aansluiten op de rail maar met het QD setje dat ik heb zit hij er nog ruim voor als ik het zo inschat. Die ring die er naast ligt is de adapter om de keymod rails er op te schroeven. Verder, klopt deze afstand? Dat de top-rail aan moet liggen en je de uitlijning verder moet verzorgen dmv de boutjes?
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Naja, anders zet ik de haakse slijper er gewoon op [emoji28] Is die barrel/castlenut over het algemeen gewoon rechtse draad of zitten ze daar ook te ouwehoeren met linkse draad?
 16. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja hoor.. en bij mij vragen ze weer om extra bewijs. Ziet er mooi uit Mata. Ik ga er van uit dat mijn huidige handguard vast zit met 1 moer of niet? Zie door 1 keymod slot iets wat lijkt op een Castle nut, verder niks. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 17. Ervaringen met Specna Arms?

  Ga hem er morgen gelijk op knallen. Vind het er dik uit zien. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 18. upgraden specna arms SA-B13 Keymod 10''

  Maar dit topic gaat al lang niet meer over de vraag van TS.
 19. upgraden specna arms SA-B13 Keymod 10''

  Die gozer kan wel aardig draaien ja, maar om die kamer te ruimen zou ik denk ik eerder frezen.
 20. Ervaringen met Specna Arms?

  De losse sights kosten €28,07 dus ik zet de refund daar op. We zullen zien.
 21. Ervaringen met Specna Arms?

  Lol dat ga ik ook doen. Lang leve Ali.
 22. Ervaringen met Specna Arms?

  Nee ik las het ja. Waarschijnlijk werd het die vent ook wat te veel met ineens al die orders uit Nederland haha
 23. Ervaringen met Specna Arms?

  Geen sights helaas. Wel echt een mooi en degelijk ding. Shimms komen morgen binnen.
 24. upgraden specna arms SA-B13 Keymod 10''

  Een maatje van me staat aan de draaibank en die draait ook wel eens ff snel wat voor mij. Als je een tekening hebt van wat je wilt dan kan ik het eens met hem overleggen. Doe maar ff een pb'tje dan.
×