Jump to content

Solstice

Members
 • Content count

  566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Solstice

 1. [TKA] Gas non blowback M9 Beretta

  OVV
 2. [TKA] Gas non blowback M9 Beretta

  Merk: Onbekend Producttype: M9 Beretta Staat: Nieuw Defecten: geen Verzendwijze: verzenden/ophalen Regio: Ede Overige informatie: Gekregen bij een aankoop in een shop. Nooit gebruikt. Zit 1 mag bij. Prijs: € 25 ,-
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja het was de vorige keer ook 100x de gearbox in elkaar zetten en uit elkaar halen. Dacht dat het wel redelijk gelukt was toen. Had het toen ff moeten opnemen. Dit keer maar ff doen dan. Zal Ak2M4 eens vragen wanneer hij de motor weer in stock heeft.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Haha I see. Nou ik ga die motor ergens opzoeken en dan aan het prutsen.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Oke, dan ga ik gewoon weer een poosje fijn aan het knutselen denk ik... Maar zo stil als die van Rebel hieronder, is dat puur de shimming en motor of heeft dat nog met andere dingen te maken?
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Ja zat ik ook aan te denken maar als hij dan zingt blijf ik me voor altijd afvragen of het aan de grip ligt of niet[emoji849]. Of ik moet hem gewoon helemaal vol laten lopen met dik vet. Dan hoor je ook niks meer [emoji851]
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Klopt er zit een mosfet in ja. Volgens mij de simpelste en kleinste die er is maar hij zit er in Oke, dat is ook irritant.. Dan moet ik toch ff een PTS grip aanschaffen denk ik. Thanks voor de tip.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  [Derp] Dacht 2 losse berichten even samen te voegen naar 1. Maar kan deze niet verwijderen. Nu is het nog onoverzichtelijker. [/Derp]
 9. Specna Arms DSG Lower

  Het zal idd nog wel ff duren voor we Belgie volgen. Al is B&A er wel mee bezig geloof ik. Er zit wel wat in maar vind die sound altijd zo vet. Maar thanks voor de info, was er ff benieuwd naar zoals te lezen het Specna topic. Zal het zelf bij een HT motor en miss wat gears houden denk ik
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Thanks. Duidelijk verhaal! Ik ben meer een 0-100 kinda guy. Horsepower sells cars, torque wins races zeg ik altijd. Dus in theorie zou ik mijn huidige gears kunnen laten zitten? Hoef geen mega resultaten of PME situaties. Dan denk ik dat ik eerder voor de ZCI zou gaan mits die compatible is met mijn huidige gears.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Tijdje terug een G27 ergo grip gemonteerd en ondanks dat hij lekker in de hand ligt is het best een groot ding die aan je lower hangt. Ik wilde toch liever voor een wat handzamere grip gaan en ben @AAC zijn advies gevolgd voor een Magpul moe grip. Daarnaast speel al even met de gedachte om een andere motor te monteren. In de beginpost staat de SHS High Torque maar de gekoppelde link bestaat niet meer in die shop helaas. Met de nieuwe grip gemonteerd zingt de gearbox behoorlijk. De stelschroef voor de motorhoogte heb ik al mee gespeeld maar krijg hem niet stil genoeg naar mijn zin. De rest van de gearbox is geshimmed dus je zou zeggen dat het puur de motorhoogte is. Moet er wel bij zeggen dat hij daarvoor ook niet geruisloos was. Zou dat puur met het shimmen te maken hebben of kan het ook aan de std motor en std gears liggen? Wat ik zou willen is een 'snappy' trigger response en (waarschijnlijk automatisch) een tikkie hogere rof. Ik hoef geen laserstralen van bb's te schieten zegmaar. Liefst wil ik het allemaal een beetje goedkoop houden, wie niet, maar als de gears onderdeel zijn van het zingerige geluid dan moeten die misschien meteen mee vervangen worden. Ik moet er nu toch mee aan de gang en wil het dan liever goed(koop) doen. Maar wat voor motor moet ik, high torque of high speed? En wat zou ik dan nog meer moeten vervangen? In de beginpost staat een high torque motor aangeraden. Ik lees over high torque dat je er zwaardere veren mee kunt trekken maar dat lijkt me in Nederland niet heel belangrijk omdat je toch vrij gemakkelijk aan de 360 fps zit? Dan zou je zeggen dat en high speed geschikter is of heb ik dat mis?
 12. Specna Arms DSG Lower

  Klinkt altijd mooi! Welke rps haal je nu? Niet bang voor het actuele topic over een maximale rps? En wat kost naar schatting een ombouw zoals deze (aan geld en uren )?
 13. [te koop/ruil]KJW M700

  Haha ja idd. Gewoon ruilen tegen een std mag van mij met meerprijs
 14. [te koop/ruil]KJW M700

  Ik wil de mag hebben !
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik ben voornemens om een aantal Noveske midcaps van iemand over te nemen. Heeft een van jullie toevallig ervaring met deze houders in Specna's? Gaat om dit type
 16. [TKA] G&G onderdelen voor M700

  Heb je nog zo'n rubber setje toevallig? En ben benieuwd wat het voordeel is van het toepassen van een striker spring? Ik lees over 'nog meer kracht' maar hij schiet bij mij al 560 fps als ik de bolt helemaal los draai. Of heeft het iets met het gasverbruik te maken soms?
 17. ReaperSkirm VII

  Zou best willen haha
 18. [TKA] Tokyo Marui Desert Warrior GBB pistool

  Heb je wellicht wat aanvullende informatie? Algehele staat van de replica, eventuele upgrades, regio en een richtprijs bijvoorbeeld.
 19. [TKA] Ares Amoeba 008 AEG + extras

  Heb je wellicht wat aanvullende informatie? Algehele staat van de replica, eventuele upgrades, regio en een richtprijs bijvoorbeeld.
 20. Welkom! Weer eentje uit de buurt, kom zelf uit Ede Ik denk dat als je een organisatie een mailtje stuurt en aangeeft dat je een keertje zou willen kijken dat dat wel kan. Trek een fluoriserend hesje aan en zet een veiligheidsbril op en je kunt, in theorie, mee met een marshall het veld op. Je zult denk ik niet zomaar rond mogen lopen tijdens het spel denk ik, weet niet hoe handig ze dat vinden. Maar voor hetzelfde geld scheelt het ze niets. Beste even een organisatie mailen of bellen waar je zou willen kijken en die kunnen je dan wel vertellen hoe en wat. Je mag ook wel een keer met me mee als introducé als je wilt.
 21. ReaperSkirm VII

  Ja zag het al voorbij komen.. Heb dan net een hardloopevenement van mijn werk helaas...
 22. Show je actiefoto

  Gister bij Balls and Arrows. Team rood heeft met 60 tegen 27 punten gewonnen "Het rode team was vandaag heer en meester zowel met de dagmissie als de eindmissie haalde ze de meeste punten binnen, 45 met de dagmissie en 15 met de eindmissie, blauw had 24 punten met de dagmissie en 3 met de eindmissie." En mijn maatje @Gelre (die heel kundig mijn Deagle magazijn verloor.... Dus mocht iemand er een tegenkomen bij B&A. Wel gelijk een nieuwe voor me besteld though )
 23. dit weekend ben ik @

  4 maart bij Balls and Arrows met 2 introducees.
×