Jump to content

Solstice

Members
 • Content count

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by Solstice

 1. dit weekend ben ik @

  Ik hang als het goed is al ergens bij Patje rond en anders moet je maar naar iemand zoeken die het meest op mijn avatar lijkt [emoji14]
 2. dit weekend ben ik @

  Kijk aan, we maken er een mini AE-event van
 3. dit weekend ben ik @

  Ik neem zondag wel schmink mee [emoji108] Sent from my E6853 using Tapatalk
 4. dit weekend ben ik @

  Awesome. Waar herken ik je/jullie aan?
 5. dit weekend ben ik @

  Zou ik evt. mogen aansluiten? Ik wil dit jaar ook nog een keer maar al m'n maten zijn al bezet dat weekend..
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Mooi apparaat!
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Congrats met je aankoop en welkom bij de Specna familie!
 8. Kijktips!

  Ik ben inmiddels bij aflevering 9, top serie. Eindelijk afgelopen met dat zachtaardige 'Je mag niemand doden' geleuter van Daredevil en Iron Fist. Een lekkere 'no bullshit, eat lead' mentaliteit.
 9. Snelle vragen topic

  Ja met zo'n heftig muziekje eronder... 'Merica! Ze zijn nu allebei weg bij defensie en daarmee de aanvoer van nieuwe brillen ook haha
 10. Snelle vragen topic

  Dat is inderdaad wel vreemd. Aangezien de lens een schot hagel kan weerstaan op 5 meter afstand ofzo. De mijne was overcompleet omdat die maat van me (en zijn vrouw) bij elke uitzending een nieuwe bril kreeg. Video
 11. Snelle vragen topic

  Ja ik denk dat het één van, al dan niet de meest belangrijke regel is binnen de sport; bespaar niet op je oogbescherming. Verhalen over complete pootjes die er af worden geschoten hoor je vaker dan je lief is. Ik heb zelf het geluk dat ik een Revision Sawfly van een maatje bij defensie heb gekregen.
 12. Kijktips!

  *Zet in Mijn lijst* Thanks voor de tip!
 13. ​ TE KOOP - Complete airsoft collectie

  Pff jammer man. Geen nare reden hoop ik waardoor je besluit te stoppen? Een maatje van me is net begonnen. Ik zal hem hier ff naar laten kijken. Succes met de verkoop.
 14. Snelle vragen topic

  Vestje om en lekker Murph'en! Mooi werk is dat. Vwb de outfit is het wel overduidelijk dat het bij de tocht hoort. Maar denk idd dat het beter is om geen replica gerelateerde goodies mee te nemen.
 15. Snelle vragen topic

  Nog eens iets. Iemand vraagt me of ik voor een evenement/wandeltocht in de buurt een rol als 'grensbewaker' wil spelen. Mensen lopen dan door een tunneltje van de ene naar de andere wijk en daar moeten dan wat mensen staan die een beetje interessant doen en om paspoorten etc. vragen. Het idee was dan dat ik daar moest gaan staan met mijn airsoft outfit, dat leek ze leuk. Ik hoor en lees wel eens wat over het 'niet de straat op mogen' in volle camouflage van defensie personeel of wij als airsofters zelf voor een skirm. Ik vroeg me af in hoeverre ik daar in full camo mag gaan staan. Alleen broek en jas, wel/geen plate carrier? Uiteraard geen replica's, maar mag er wel een lege houder in je PC zitten om het wat echter te maken? De houder is wel onderdeel van je replica maar of het op zichzelf ook een replica is weet ik eigenlijk niet. (Voor de smartasses onder ons: Ja het is een replica van een echte houder, maar you know what I mean.) Ik heb verder geen rangen of verwijzingen naar officiële zaken in mijn gear zitten. Mocht ik het gaan doen dan wil ik het wel zo echt mogelijk maken voor zover toegestaan. Vind het alleen een beetje lastig waar de grens ligt.
 16. Snelle vragen topic

  Top thanks. Duidelijk verhaal. Met mijn oude stock gebruikte ik overigens deze jongens. Ontlading: 15C Constant / 25C Burst - Dus die zijn dan 30A!? Lijkt me best veel.. (Voor wat het waard is, want ik heb verder weinig kaas gegeten van elektro) Maar ik ga ze bestellen. Thanks a bunch!
 17. Snelle vragen topic

  Kort vraagje, Sinds mijn nieuwe stock moet ik mijn lipo's in de stocktube kwijt. Nu heb ik laatst van een forumlid een Nuprol lipo overgenomen. Deze is 1450mah terwijl mijn vorige 2000mah waren. Ik heb niet het idee dat ik er iets van merk maar wat is het effect van een lagere mah? Dat ze eerder leeg zijn? Ik heb laatst een hele dag op Gasselte gespeeld met de 1450mah lipo, dus wat dat aangaat maakt het niet uit voor mij. Ik sta nu op het punt om een nieuwe set lipo's te bestellen bij HobbyKing die in mijn stock passen, maar die zijn 1200mah. Ken da kwaad, of gewoon doen?
 18. Opslag AA

  Thanks guys! Vanavond weer verder met de rest van de lades.
 19. Super vet gedaan weer! Blijft leuk om je creaties te volgen
 20. Opslag AA

  Thanks! Ben er blij mee.
 21. Opslag AA

  Hij staat er! Moet nog even de handgreepjes monteren maar de meegeleverde boutjes waren te kort helaas. Indeling gemaakt voor de eerste lade. In spiegelbeeld zodat ik de onderkant van het foam kan aftekenen en ik straks geen zwarte lijnen zie lopen aan de zichtzijde. Via YouTube een filmpje gezien waarin de aanraadde om een elektrisch broodmes te gebruiken voor het snijden. Toevallig heeft mijn moeder zo'n ding. Ideaal, maar het blijft een irritant werkje. Het wordt nooit zo mooi als dat je het ingedacht heb lijkt het wel haha. Er is ook nog een optie met een smeltdraad. Dat is denk ik het strakst. Maar om die speciaal hiervoor te gaan aanschaffen vind ik ook weer zo wat. Resultaat van de eerste lade. Sniper ernaast
 22. Snelle vragen topic

  Heb er laatst een keer een gebruikt bij een sniper maar is toch wel een beetje wennen inderdaad. Denk wel dat ik over ga want zoals je al zegt hangt hij wel een beetje vervelend tussen je benen. Één buks tussen de benen is wel genoeg haha
 23. Snelle vragen topic

  Bij de hals bedoel je? Daar maak ik hem nooit los. Ik maak een zijkant open en trek hem zo uit. Hij kan met de buckles op de schouder evt. wel daar los worden gemaakt. Dan kan de PC helemaal uit elkaar.
×