Jump to content
Airsoft Elite

Solstice

Members
 • Content count

  464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Solstice last won the day on October 16

Solstice had the most liked content!

About Solstice

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland
 • Interests
  Gaming, PC's Bouwen, Survivalrun, Peugeot 2O5 GTi

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/vincent.vandevendel
 • Skype
  sky·pen (skypete, heeft geskypet) : bellen via internet
 • NABV ID
  Goed idee

Airsoft

 • Primary gun
  Specna Arms B12
 • Secondary gun
  FNX-45 + Osprey

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Snelle vragen topic

  Bij de hals bedoel je? Daar maak ik hem nooit los. Ik maak een zijkant open en trek hem zo uit. Hij kan met de buckles op de schouder evt. wel daar los worden gemaakt. Dan kan de PC helemaal uit elkaar.
 2. Ah ik dacht al zoiets. Maar dan ben ik zelf ook een G-BASR houder Heb een KJW M700 sindskort.
 3. Snelle vragen topic

  Ik heb mijn sling rond mijn nek lopen in mijn PC. hieronder een foto ervan. Bij mijn replica zit een haak met daar achter een plastic buckle om hem snel los te kunnen maken, de sling blijft altijd zitten.
 4. Snelle vragen topic

  Als je hem er omheen wikkelt wel ja. Ik heb zelf voor mijn pistol lanyard het omhulsel van een 6mm paracord gebruikt en die om het plastic bungee koord geschoven. De kernen kun je er gewoon uit trekken en dan houd je het 'mouwtje' over. Maar een HPA line is wel dikker dan 6mm denk ik, en zover ik weet is dat het dikste paracord op het moment.
 5. Snelle vragen topic

  Het is in ieder geval wel mooier met paracord
 6. Welkom Maar wat is een G-BASR? Eerste keer dat ik dat ergens lees. #durftevragen
 7. Snelle vragen topic

  Lijkt me onwaarschijnlijk. Zo'n lijn lijkt me vrij hufter proof aangezien hij ook druk moet kunnen weerstaan. Al weet ik niet hoeveel dat is bij HPA. Daarnaast hangt hij los te bungelen dus een directe hit wordt gelijk opgevangen door het verend vermogen van de lijn zelf. Ik zou denk ik eerder bang zijn voor een koppeling die het begeeft ofzo, die zijn mijns inziens gevoeliger voor spontane felle korte tikken van een bb. Ik heb zelf overigens geen HPA, dus spreek niet uit ervaring.
 8. Show your gear!

  Thanks Er hangt inmiddels al wel wat meer aan, en tijdens skims verzin ook soms ook nog vanalles wat ik ineens moet meenemen. Dit was vooral even passen en voelen hoe alles zit. En dan gelijk maar even een stoere mannen foto maken
 9. Show your gear!

  Maar even opnieuw posten omdat hij verwijderd was ivm de update. Mijn nieuwe Invader Gear set. - Invader Gear Predator Combat Pants - Everglade, A-TACS FG - Invader Gear Combat Shirt - Everglade, A-TACS FG - Pistol & M4 mag pouches A-TACS FG En een goede week nadat ik dit had gekocht heb ik via een forumlid nog een Invader Gear TDU Jacket en nog een Predator combat pants gekocht. Alles in lovely Everglade, A-TACS FG, dus ik heb nu een mooie complete set. Hier nog zonder de jacket.
 10. Opslag AA

  Thanks voor de tip. De shop waar ik het nu heb besteld had wat leverproblemen dus mocht dat op niks uitlopen dan ga ik even bij de shop kijken die jij zei. De prijzen daar zijn ook niet slecht. Maargoed, 6 lades bekleden met schuim gaat al leuk richting de €100.
 11. Opslag AA

  Oke, dan bestel ik er een 5mm onderplaat bij. Dan krijg je inderdaad denk ik het netste resultaat denk ik. www.zelfbouwcase.nl is denk ik wel geschikt. Heb ze even gemaild voor de zekerheid maar denk dat ik het daar ga halen.
 12. Opslag AA

  Oh op die fiets Dat ga ik denk ik wel doen als ik nergens een diep stuk foam kan vinden voor wèinig
 13. Opslag AA

  Lager kan idd wel maar ik vind het chicer om de replica er helemaal in te hebben liggen zoals bij deze koffer: Of ik zou met meerdere lagen moeten werken. Bijv. 40mm die je helemaal door kunt snijden en dan een laagje van 5-10mm eronder zodat de replica niet op het hout van de lade ligt.
 14. Opslag AA

  Het kastje is bijna klaar en ik ben nu op zoek naar de foam voor in de lades. Nu is er van alles te krijgen zover ik weet maar wat is de betere keuze volgens jullie? Welk soort laat zich bijvoorbeeld het beste snijden en rafelt niet na 2 keer je replica eruit halen? Ik wil liever geen plukschuim, maar een lap uit één stuk die ik precies op maat kan snijden. Ik kom nog niet echt een site tegen waar ik een lap van(minimaal) 100x35x5cm kan halen. Heeft een van jullie soms ervaring met het kopen van foam voor een koffer oid en weet daar een goede shop voor? Ik heb nu deze en deze. De eerste gaat maar tot 40mm dik en de tweede kun je alles net zo aangeven als je wilt. Al is dat wel €50 duurder per stuk. Misschien is 40mm ook wel hoog genoeg...
×