Jump to content

Solstice

Members
 • Content count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Solstice last won the day on April 26

Solstice had the most liked content!

1 Follower

About Solstice

 • Rank
  Dedicated Member
 • Birthday 09/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland
 • Interests
  Gaming, PC's Bouwen, Survivalrun, Peugeot 2O5 GTi

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/vincent.vandevendel
 • Skype
  sky·pen (skypete, heeft geskypet) : bellen via internet
 • NABV ID
  Goed idee

Airsoft

 • Primary gun
  Specna Arms B12
 • Secondary gun
  FNX-45 + Osprey

Recent Profile Visitors

835 profile views
 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Zag het op zijn Facebook pagina. Mijn mandje staat al klaar
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Klopt zo bedoelde ik hem. Just saying, niet omdat jij niet kunt shimmen uiteraard
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  Dat is wel frappant inderdaad. Zat de piston wel goed in de glij-sleuven? In principe kan hij nergens heen als de shells goed op elkaar zitten. De sector gear zou ook niet zo ver moeten kunnen schuiven in de gearbox. Dan is het echt wel tijd om te shimmen haha. Zat er soms iets tussen de shells toen je hem in elkaar zette? Dan heeft het binnenin wel wat extra ruimte wat dit zou kunnen verklaren. "Diameter was alleen nét te groot, waardoor de o-ring om de cylinderhead geen goede airseal meer had", dit stukje snap ik ook niet helemaal eerlijk gezegd. Je cylinder wordt niet ineens groter toch? Lijkt me niet dat zo'n ringetje het staal van je cylinder oprekt Of hoe bedoelde je het? Wel zuur als zoiets gebeurt. Maarja, you win some, you lose some.
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Jep, ik heb hem op de cylinderhead gelijmd. Het ringetje moet niet te ielig zijn denk ik. Dat je wel een beetje raakvlak hebt voor je pistonhead. Lijkt me qua duurzaamheid beter.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Deze! Kwam uiteindelijk zo te zitten.
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  4. Ik heb bij de lokale onderdelenwinkel een ringetje gehaald die exact paste in de cilinder. Staat een paar pagina's terug [emoji14] Mocht je niks kunnen vinden dan zeg je het maar, dan haal ik er wel een voor je. Bij mij stond de AoE toen precies goed.
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Zo is het maar net inderdaad. Bedenk me ook steeds dat de EMG versie €450-ish kost, dan neem ik deze kleine dingetjes wel voor lief. Kan het wel bijwerken zodat het weer opgelost is. Ik zou het doen als ik jou was
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Nou hier een kleine foto impressie van dit gevaarte: Simpele doos met aan manual van een andere replica Echt CQB wil ik hem niet noemen Replica en een highcap, that's it Schoonheidsfoutje, barrel zit niet recht in de handguard. Had ik met mijn Specna ook toen ik hem kreeg. Blast cage Afwerking binnenin van de blast cage is echt om te janken. Hier en daar wat afgeschraapt om het te laten passen. Hij komt er prima af maar ging eerst zo zwaar dat ik twijfelde of het wel kon. Die los maken en je trekt de hele handguard eraf Bij de licensed versie van EMG heeft een andere muzzle zoal te zien op mijn eerdere foto. Daar zit een grote diameter draad op waar ik niks mee zou kunnen en daaronder en 14mm CW draad. Deze E&C uitvoering heeft een, voor mij handigere, 14mm CCW draad op de outerbarrel zitten. Uitgeslepen tube Hop up Merkloze motor Reinforced V2 gearbox gok ik? Nagenoeg droog van binnen Piston Head Gewicht GRY Gewicht B12
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  Hij is mooi in balans. Als je hem op een vinger laat rusten moet je eigenlijk precies midden in de magwell zitten om hem te laten balanceren. Ervoor of erachter zorgt dat hij net kantelt. De lengte valt opzich wel mee als je hem vergelijkt met mijn B12. Had de demper van mijn sniper erop gezet en dan wordt het wel een heel ding. Deze demper is 190mm.
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Ask and you shall receive! Maandag besteld, donderdag in huis. Dat is pittig snel. Morgen ga ik hem eens uitgebreid bekijken.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Oke, we gaan het zien inderdaad. Hopelijk komt de replica een beetje vlug deze kant uit.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had die twee (prom+namazu) tot voor kort ook nog in mijn replica zitten. Prom was alleen gescheurd en nu zit de stock Specna bucking er weer in. Heb ook nog een rode SHS bucking liggen en de blauwe prom. Zal er wel eens wat mee gaan testen. Wat voor soort hop is deze Maple Leaf dan? Ik zie ze namelijk heel vaak voorbij komen, vandaar dat ik dacht: die bestel ik ook eens.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Hmm oke, kom er ook niet veel eerlijk gezegd. Ik luister alleen naar wat Rebel daar zegt haha Ik heb een concave nub besteld. Zal het eens proberen. Thanks for the assist
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik lees dit op ACN. Zou het dan toch kunnen werken? Of werkt het wel maar is het evengoed geen goede combi?
×