Jump to content

Centaur

Members
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Centaur last won the day on August 22 2015

Centaur had the most liked content!

About Centaur

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Enschede
 1. GBB Glock's

  Wat is de ervaring bij Airsoft guns Europe die hiervoor werd genoemd? Bestelling goed over gekomen en hoe lang duurde dat? Ik zie dat ze verschillende transporteurs gebruiken... wat geeft de voorkeur?
 2. GBB Glock's

  Ik zag op een van de twee Airsoft marktplaatsen (met of zonder streepje) volgens mij een nieuwe TM 18c aangeboden. worden
 3. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Ik speel er al een behoorlijke tijd mee. Super betrouwbaar gebleken. Diverse zaken aan upgrades gedaan maar de beste stap was het simpelweg vervangen van de nozzle door eentje met een O-ring. Uiteindelijk een prowin, flathop, 6.01 barrel en een m100 veer erbij. Nu schiet ie superstrak en rond de 360 fps.
 4. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Er zit een lek. M100 haal ik 350 mee. Ik heb de meeste winst gehaald met een andere nozzle. Een simpele plastic m4 nozzle met een o-ring. Die SHS heb ik ook gezien. Was de m4 variant niet rood? Ik weet niet of ze specifieke kleuren hebben, maar check ff of je wel de m4 variant hebt.
 5. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Ik heb van de meegeleverde oranje dop een spacer gemaakt. Deze geklemd tussen de voorste twee doppen. Punt van zorgen is wel dat de barrel er zo stug in zit dat de hop up nog steeds erg strak zit. Hij zit echter niet meer klemvast.
 6. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Klopt! De maataanduiding is niet goed. Ik had ook een mooie 300 mm madbull besteld en kwam er toen achter dat het niet paste. Ik heb het opgelost door van de oranje meegeleverde dop een spacer te maken en deze tussen de zwarte dop te klemmen zodat de loop uitlijnt met de dop. Wel ff prutsen en een frustratie rijker
 7. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Buiten gebruik ik .25 Binnen zou ik .20 gebruiken. Je hebt daar toch geen last van wind. Stuk goedkoper ook. Ik speel nooit indoor dus weet niet wat m'n flathop zou doen
 8. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Inderdaad... Ze adverteren met precision feeding en de optie om te schuren... Klinkt goed MODIFY XTC Mid-Cap M4 Tan (190rnds) 5 Pack Een 5 pack universele M4 XTC Mid-cap magazijnen gemaakt door Modify! Precision feeding! Details: *Polymer design *Kleur: Tan *190 rnds *5-Pack! *Hoog efficientie compressie veer en precisie feeding! *Heeft een ribbel op de rug van het magazijn, die aangepast kan worden (door te vijlen) aan uw replica, zodat hij perfect past! (let op, garantie vervalt) *Textured mag, voor verbeterde grip!
 9. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Hmm nee... Iedere oplossing zou rijmen op 'vijlen' en dat moet je denk ik niet willen. Is opsturen geen goedkopere oplossing? Ik heb nu de neiging om bij gunfire van ieder model eentje te kopen en ze allemaal uit te proberen.
 10. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Ik heb het lipje dat de bb's in het mag houdt wel iets afgevijld zodat ze er sneller uit springen. Dat leek iets verlichting te geven. Verder de spanning er goed op houden door te blijven draaien denk ik. Ik ga ook eens midcaps proberen
 11. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Dat slecht feeden heb ik ook wel last van. Erg irritant. Ik gebruik de originele Ares hicaps. Ik ben er nog niet achter wat te doen. Ook na installatie van de prowin nog last. Misschien andere magazijnen gebruiken.
 12. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Als je niet teveel ervaring met accu's hebt, lees dan ook even de accu tutorial op deze site. Lipo accu's hebben zoals je ziet wat haken en ogen. Let ook op de polariteit. Mogelijk is deze in airsofreplica's en dus de bijbehorende accu's anders dan 'normaal'. Succes met je replica!
 13. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Zelf heb ik twee van deze accu's. Omdat ik er per ongeluk 1 in mijn replica aangesloten heb laten zitten, is deze leeggelopen en stuk. (Lijpo's moet je nooit helemaal laten leeglopen). Met de tweede kan ik een hele dag skirmen waarbij ik hem tijdens de lunch oplaad. http://www.airsoftlipo.com/index.php?id_product=218&controller=product
 14. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Hallo Mapogo, Die connector is dikker omdat je een 11,1 volt accu hebt. De standaardconnector in je Ares heeft te veel weerstand en brandt waarschijnlijk kapot met die accu. Die dikkere connector op je accu zit er op omdat die minder weerstand heeft en dus beter tegen de striomdoorvoer bestand is. Je zou een andere connector op je Ares kunnen laten zetten maar ik raaf je aan een andere accu te kopen. Die 11,1 volt zal je Ares vooral sneller (niet harder) laten schieten. Deze hogere 'Rate of fire' zal grote belasting op je tandwielen geven met snelle slijtage als gevolg. Ik zou je adviseren een 7,4 volt accu te kopen. In theorie kan die 11,1 wel maar of je het meteen moet willen vraag ik mij dus af.
 15. LA-5 / PEQ-15 (Element) 15-07-'16 Update

  Top! Komt er dan ook een krachtiger led lamp in? Zou fijn zijn als een gewone lamp achterwege kan blijven...
×