Jump to content

GT-00

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

GT-00 last won the day on December 5 2016

GT-00 had the most liked content!

About GT-00

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/GorillaTaktikz
 • Website URL
  http://www.gorillataktikz.com

Airsoft

 • Team
  Gorilla Taktikz

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. GT-00

  VFC MK18 & VFC HK417

  Te koop: VFC MK18, gebruikt in prima staat. Fps rond de 320. Deans aansluiting. Komt met alles op de foto. Sling-attachment, frontgrip, advanced trigger guard. Werkende Eotech replica, 5 plastic midcaps, de supressor is een werkende Madbull Gemtech (dichte versie) en is inclusief Multicam cover. Voorzien van Duitse F-Mark, eventueel voor 25,- euro een Kingkong mosfet erbij om hem semi-only te laten schieten om in Duitsland te kunnen spelen. Prijs 250,- en VFC HK417 Sniper. Gebruikt in goede staat. Origineel, dus niet met sniper upgrade kit. Tamiya aansluiting. Inclusief alles op de foto. 5x midcap. Geupgrade met flathop/namazu. FPS rond de 340. Enige gebreken: de fireselector klikt niet lekker op zn plek (maar werkt wel) en de bipod mist aan een leg een veertje waardoor deze handmatig begeleid dient te worden. Prijs 300,- (nieuwwaarde rond de 950). Bij koop van beiden 500,- uiteraard alleen verkoop aan NABV leden. Versturen (kosten koper) of ophalen in Rotterdam.
 2. WAS is toch wel meer richting high end dan China meuk hoor. En HSGI is zeer goed spul, maar ook zeer overprijsd.
 3. Ik ben al lang fan van Warrior Assault Systems door de goede prijs-kwaliteit verhouding. Niet alles is even goed uitgedacht, maar meestal zijn het goeie kopieen/afgeleiden van bekende duurdere merken. Die RPC heb ik voor 90 euro op de kop weten te tikken met een speciale aanbieding toen hij net uit was. Nog geen seconde spijt van gehad, awesome ding.
 4. Lijkt mij dat je meer op zoek bent naar een Chestrig als ik je eisen zo lees?
 5. GT-00

  nationaal airsoft centrum

  En ook nog eens gratis. Wellicht dat er nu een aantal lui zijn die antwoord hebben op de vraag wat de NABV met al hun geld doet.
 6. GT-00

  STAR WARS

  Het is dan ook geen 'officiele' Episode he.....maar ik was ook even van mn a propos idd.....
 7. GT-00

  Cqb op de ps4: Rainbow six siege

  RB6 heeft net zoveel te maken met CQB als FIFA6. My 2 cts.....
 8. GT-00

  Constant beslagen bril... help!

  Jeugdpuistjes is een goed excuus
 9. GT-00

  Constant beslagen bril... help!

  Net het topic ff wat doorgelezen, en wellicht off topic, maar dit is dus precies de reden dat ik een hekel aan facemasks heb (naast dat ik ze oerlelijk vind maar dat is persoonlijk). Met een facemask is er inderdaad geen kunst aan om een kamer binnen te stappen. Een stukje angst hoort er wat mij betreft bij en is iets wat overwonnen moet worden. Het spel wordt er mijns inziens juist leuker op als spelers niet zomaar risicos nemen. Hierdoor wordt het denk ik een veel tactischer spel en minder run and gun. EDIT Ik geloof dat ik dit punt al gemaakt had ergens in dit topic zie ik......never mind.
 10. GT-00

  Constant beslagen bril... help!

  Er is een heel makkelijke oplossing. Facemask/Shemagh whatever je voor je mond en neus hebt weg doen. Die zorgen ervoor dat de warme vochtige lucht maar een kant op kan en dat is omhoog naar je bril. Als je zonder speelt heeft de warme lucht amper tijd om iets met je bril te doen en is al afgekoeld zodra je hebt uitgeademt. Bij heeeeeeeel intensieve inspanning en de juiste (slechtste) omstandigheden heb ik nog wel eens een beslagen bril maar dat is te verwaarlozen. Overigens helpt het denk ik ook als je met open modellen speelt als ESS Ice etc die heel veel ventilatie toelaten.
 11. GT-00

  STAR WARS

  Ik vond hem fantastisch. Het verhaal vond ik niet heel bijzonder maar de actie, effects, kostuums, nieuwe karakters des te meer. Plus een feestje van herkenning af en toe
 12. GT-00

  LA-5 / PEQ-15 (Element) 15-07-'16 Update

  Je merkt inderdaad wel dat zaken gewoon sneller sneuvelen als je wat meer doet dan af en toe een CQB-skirm op een gelikte lokatie. Daarom loont het voor sommige zaken om een RS variant te kopen. Als ik alle lampjes die kapot gegaan zijn optel had ik een leuke (tweedehands) Surefire kunnen kopen. Andere dingen als bv een helm kunnen weer prima uit China vind ik. De peq wilde ik vooral gebruiken als extra IR bron bij gebruik van nachtzicht. Omdat ik op GBB overstap moet die wel een klein beetje zijn zero houden. Een echte is me weer net wat te gortig dus dacht laat ik deze proberen ivm de goede verhalen. Denk dat ik nu maar ga kijken naar een G&P D-BAL. Drie keer zo duur dan deze, dat helaas wel....
×