Jump to content

Excessed

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Excessed

 1. Ivm stopzetten hobby komt mijn hPa engine te koop. Engine is 5 skirms oud en de nozzle is splinternieuw (op test schoten na) Wordt geleverd incl: Gen 2 engine incl m4 nozzle Gen 1 engine incl m4 nozzle 2 grip lines Bluetooth fcu Triggerunit Lipo Extensions voor splitbox (ics e.d.) Richtprijs 350 euro Prijs is onderhandelbaar
 2. De truhop doet het inderdaad niet lekker met open bolt systemen, maar met gen2 zou deze weer goed moeten werken Prommy purple, truhop, gg green zijn leuke tests
 3. Excessed

  HPA Fles loopt leeg

  Thanks! Zal vast wel goed komen hoor
 4. Gezien ik op het gebied van HPA nog niet alles weet, is het normaal dat een hpa fles heel langzaam druk verliest?? Of zit er iets niet goed dicht ofzo?
 5. Excessed

  HPA Fles loopt leeg

  Lijkt et vooralsnog nog niet op, ik heb besloten de fles even met rust te laten en over een paar dagen te kijken offie verder gezakt.
 6. Excessed

  HPA Fles loopt leeg

  Even onderwater houden en kijken waar die lekt....
 7. Excessed

  HPA Fles loopt leeg

  Gisteren onder water gedaan, geen belletje te zien na 30 seconden... Dus we gaan de meter maar in de gaten houden..
 8. Excessed

  HPA Fles loopt leeg

  Zonder de regulator. Ik ga even de shop mailen!
 9. Excessed

  HPA Fles loopt leeg

  Het is een nieuwe fles van tippmann. Dus vandaar dat ik het vreemd vind hehe
 10. Excessed

  [regels] Blindfire

  Mijn mening betreffende blindfire: Als schietende partij dien je tenminste een deel van jezelf zichtbaar te maken. Dus vanuit een bunker schieten waar maar 10x10cm vrij is, is in mijn optiek blindfire. Waarom? De verdedigende partij heeft geen mogelijkheid te zien of desbetreffend persoon gehit word door het kleine hokje.
 11. Excessed

  het grote BB onderzoek

  Zodra ik ze heb komt er eerst een hands-on, en zodra ik wat meer tijd heb (en een range) komt er een grouping test e.d. Ik heb 0.32 en 0.43 besteld om te testen, de 0.32 voor de HPA engines en de 0.43 voor snipers
 12. Klopt, hij is nog steeds open bolt. Maar met closed bolt karakteristieken omdat de nozzle naar voren staat ipv naar achter.
 13. Excessed

  waar 0.4 0.43 witte bb's kopen?

  Het is wel de bedoeling dat hier een review over komt ja
 14. Excessed

  waar 0.4 0.43 witte bb's kopen?

  Prohit komt met 0,40 en 0.43 grams witte bbs! Ik heb vanmiddag een zak 0.32 en 0.43 grams besteld. Ik ben zeer benieuwd
 15. De gen2 is geen open bolt meer. Het is een open/closed hybride, waardoor eigenlijk al die problemen opgelost zijn! Mijn gen1 gaat geupgrade worden naar gen2, alleen kan ik de upgrade kit nergens in stock vinden
 16. Ik heb er momenteel enkel slechte ervaringen mee. Maar dat kan wellicht meer liggen aan het feit dat mijn inferno (nog) openbolt is en de nozzle te kort is. Hopeling deel ik de mening in de toekomst!
 17. Excessed

  Cleanshots Sniper Project op HPA!

  Vet! Heel er vet! Ik ben zeer benieuwd man ik ga binnekort weer verder met de mancraft goed krijgen en de inferno ook. Daarna eindelijk weer met airsoft bezig haha
 18. Excessed

  FPS Probleem

  Vreemd dit. Ik ga er nog even over nadenken.
 19. Excessed

  FPS Probleem

  Is je nozzle wel lang genoeg?
 20. Excessed

  FPS Probleem

  Hoe heb je de compressie getest van de cilinder?
 21. Excessed

  FPS Probleem

  Geen idee wat er verkeerd binnen zou moeten zijn gekomen, maar deels geaccepteerd dan maar Vaak is één overlap al genoeg met teflon op de bucking en één o-ring meer dan genoeg voor stabiele (goede) fps, ik ben benieuwd wat het resultaat is.
 22. Excessed

  FPS Probleem

  Een DIY mod is niet een redmiddel. Het is een verbetering. Bijvoorbeeld als jou bucking los over de barrel zit en de kamer heeft t.o.v. je barrel en bucking een te grote tolerantie lekt er lucht. Teflon er om en klaar. Pas mijn upgrades nou maar gewoon toe en ik denk dat je versteld staat van het resultaat. Zeer veel top techs passen deze toe op het moment dat ze een replica binnen krijgen, om zo er zeker van te zijn dat de replica 100% luchtlekvrij is.
 23. Excessed

  FPS Probleem

  Dan doe je het niet, maakt mij niet uit hoor. Je vraagt tenslotte hulp aan mensen met (meer) ervaring, als je deze tips en hulp niet wilt toepassen is dat jou keuze natuurlijk. Maar je replica word er in elk geval zeker niet slechter op, en zal enkel effectiever, stabieler en beter lopen en schieten. En ik heb wel grotere FPS toename gezien. Zoals in mijn bolt bijvoorbeeld, van 290fps naar 410fps. Niks zo ernstigs als een beetje lucht wat verdwijnt i.p.v. de barrel in gaat. En nogal zonde niet? Upgrades kopen en tegen een probleempje aanlopen en vervolgens alles er weer stock in zetten.
 24. Excessed

  FPS Probleem

  Mijn go to oplossingen bij vage fps waarden (na de rest gecheckt te hebben): Teflon mod om de bucking, teflon om de cilinderhead, oring (meestal 8mm) om de barrel doen. Hierna is de FPS meestal hoger en een stuk stabieler.
 25. Excessed

  nieuwe sniper

  Veel meer dan een paar o-ringen zit er ook niet in de kit gelukkig Mancraft verkoopt een repair kit met wat ringen e.d. Maar altijd baken als er zoiets gebeurd!
×