Jump to content

VIugge Japie

Members
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

VIugge Japie last won the day on December 23 2016

VIugge Japie had the most liked content!

About VIugge Japie

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/03/1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Airsoft

 • Primary gun
  KWA KM4 SR7
 • Secondary gun
  Amoeba AM-013
 1. dit weekend ben ik @

  Ik ben zondag 25 juni in de bossen van Balls and Arrows te vinden. Herkenbare aan de AE patch op mn vest en groene ACU camo. Misschien komen we elkaar nog tegen @Aardvark034
 2. Mooi werk hoor @AAC! Die licenser ziet er gelikt uit. Echt benieuwd naar het eindresultaat als alles in elkaar is gezet😉
 3. GBB Glock's

  De G17 is binnen en alles is geleverd zoals verwacht. Binnen een week van bestellen ligt hij op de deurmaat. Dus de shop (Fire-Support), ondanks de wat hogere prijzen, vind ik wel aan te raden. Ze hadden netjes mijn NABV-pas op de buitenzijde van het pakket in een plastic hoes geplakt. Wat is het toch een mooie replica, meteen de soldeerbout erbij gepakt en wezen stippelen. Priegelwerkje, maar het is het meer dan waard. Erg tevreden dus!
 4. GBB Glock's

  Thanks Oddball. Mooie shop en inderdaad nog genoeg keuze. Er is een TM G17 GBB besteld hoor. Voor andere met interesse, Fire-support heeft behoorlijk goede reviews op verschillende sites, zodra de bestelling binnen is laat ik het weten en deel ik ook mijn ervaringen met deze winkel:)
 5. GBB Glock's

  Ik heb hetzelfde probleem alleen dan met GBB versie. Ik ben al tijd op zoek naar een degelijk merk G17 of G18c, maar lijkt dat alleen de WE's nog verkrijgbaar zijn (heeft vast te maken met de copyright claims van Glock). Iemand tips waar de TM of andere merken (met juiste markings) te vinden zijn online, of tweedehands? @QTAC, op jullie site staan ook alleen de WE's aangeboden, hebben jullie niet nog andere GBB G17/G18c series in het magazijn mogelijk? Benieuwd of iemand me kan helpen
 6. AE Event 2016

  Ik denk het ook. Datum prikken bij B&A, kleur lint even van tevoren bekend maken en dan even op locatie zoeken naar de AE-patch. Misschien wel handig om de organisatie te laten weten dat we met een team komen van +- 20 man?
 7. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Ik denk dat mata met aangeraden upgrades bedoelde: een betere inner barrel en een hopup upgrade. Deze zorgen voor een betere consistentie met je schoten en eventueel ook wat meer afstand. Wat erg fijn is in het veld. Een grip en scope doen niet veel aan de werking van de replica, al moet ik zeggen dat een red dot wel heel fijn is met mikken zonder je bb te moeten volgen. Ik sluit mij aan bij Mata dat de t1 erg mooi oogt op de AM-013. Een tip: neem een t1 welke alleen een dot heeft ipv een icoontje of een vorm en welke werkt op batterijen i.p.v. een zonnepaneeltje. Mijn voorkeur ging toen ik hiervoor aan het kijken was uit naar een t1 met alleen een red dot, dus 11 verschillende sterktes met alleen een rode punt. Denk dat de red en greendot combinatie ook wel werkt, maar geen idee welke van alle merken daarbij het beste is.
 8. Balls&Arrows 7 augustus 2016 open skirm

  Jammer Boeddha. Hopelijk loop ik tegen een paar airsoftelite-patches aan en anders wordt het bij een random team aansluiten. Snel dan maar de AE-skirm regelen he
 9. Balls&Arrows 7 augustus 2016 open skirm

  Wie gaan er nog meer naar de open skirm bij Balls and Arrows morgen (7 augustus) en is er interesse om dan een team te vormen. Ik ga met een maat van mij (herkenbaar aan de zwarte platecarrier (ACU-camo broek) met de airsoftelite-patch op de borst.
 10. AE Event 2016

  Erg mooi initiatief Buddha! Ik heb het genoegen gehad met jou en je zoon in het team te spelen in de vorige AE skirm en dat lijkt mij zeker leuk!! Ik zal sowieso aanwezig zijn met een maat van me. Ik heb voorkeur voor B&A, vooral door de centrale ligging en het mooie veld. Hopelijk is er meer interesse.
 11. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Een flathop is prima te doen als beginner. Geduld en het Amped youtubefilmpje volgen moet te doen zijn. Neem je tijd ervoor en volg gewoon de stappen. Succes gewenst in ieder geval, bij mij verbeterde het de range en baan van de BB behoorlijk.
 12. Airsoft Elite Skirm 14 juni 2015

  Alweer ruim een jaar geleden heren. Ik zeg binnenkort weer een datum prikken en gewoon gezellig meedoen bij B&A open skirm. Was vorig keer ook een succes😃
 13. [AEG] CYMA CM.032a (M14 SOCOM)

  Mooi project zo'n M14! Zelf vind ik een bipod en een flinke scope erg mooi staan op deze replica. De externe rails zou ik zelf wat kleiner houden i.v.m. het gewicht laag houden. Een paintjob zou zeker niet verkeerd zijn en volgens mij moeilijk om verkeerd te doen! Alles staat mooi👌 Mijn verwachtingen Furo, zijn in ieder geval gesteld door de eerder geposte voorbeeld foto's! Awesome!!
 14. Airsoft video's

  https://youtu.be/TKRoUXdLlL4 Kort filmpje van airsoft vorige week! Actiebeelden met een vleugje humor. Graag even kijken&liken (op youtube)! Volg Flapsnuit voor meer: gaming/airsoft/skiing related filmpjes! Hopelijk kunnen jullie het appreciëren op dit forum. Ideeen zijn altijd welkom!
 15. Bestellen buiten de EU

  Met een 100 spring zou ik rond de 340/350 moeten zitten volgens kwa forums. Alles weer in elkaar gezet maar nu schreeuwen de gears dus morgen maar even shimmen.
×