Jump to content

Lima04

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lima04 last won the day on May 5 2016

Lima04 had the most liked content!

About Lima04

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/10/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zwolle

Airsoft

 • Team
  Sniperteam Lima
 • Primary gun
  JG bar10
 • Secondary gun
  SA B-03

Contact Methods

 • NABV ID
  TM M&P9
 1. Lima04

  Stock van een TM VSR 10 of JG bar10

  Klopt de standaard stock voelt wel erg speelgoed achtig aan. ik ben idd op zoek naar de standaard kolf, ik wil hem namelijk aanpassen maar wil dit liever niet met mijn enigste stock doen. Mocht het niet lukken of niet fijn uitpakken dan heb ik nog een reserve liggen. Third party stocks in het model van de vsr10 zijn er volgens mij niet echt. Wel een paar van de m40a3. Die heb je van modelworks en als je echt heel dicht bij een real steel versie wilt komen is er een stock van antisniper maar dan ben je voor de laatste $350,- lichter. Maar als je een andere koopt en van je huidige af wilt, let me know!!!
 2. Voor een customizing project ben ik opzoek naar de stock van een vsr of bar10. Mocht je er een hebben liggen of een volledig defecte dan hoor ik het graag.
 3. Lima04

  Show your custom paintjob

  Die werkt prima. Gaaf gedaan hoor.
 4. Lima04

  Airsoft video's

  Ook ik ben begonnen met filmen, Dit is gewoon een soort hit compilatie. We gaan als team een paar erg gave dingen proberen maar dat zal nog wel even duren voordat die af zijn. In de tussentijd veel aan het experimenteren met de camera's en er gaat veel tijd in om het videoprogramma onder de knie krijgen. Maar we komen er wel.
 5. Lima04

  Airsoft video's

  Gewoon omdat ik het me afvraag: Je wordt dus gesponsord door wolverine airsoft maar je speelt met een volledige mancraft setup? verder, leuke video
 6. Lima04

  Cleanshot gone social.

  Tijd voor een feestje cleanshot! je hebt de 500 abonnees op youtube alweer gepasseerd!!
 7. Lima04

  Cleanshot gone social.

  jemig die mancraft is gewoon zo stil dat je haast een geluidseffect erin moet editen om te merken dat je schiet.
 8. Lima04

  Sniper Only 21-05-2016 (B&A)

  gaan er nog meer? ik ben met mijn ons hele team, 9 man in totaal.
 9. Lima04

  Sniper Only 21-05-2016 (B&A)

  Jazeker, present!
 10. Lima04

  UTG/ Leapers 3-9x40 TF2

  ik heb ook een scope van utg alleen een net iets andere. Ik heb hier achter / in de flip up cover, hoe dat ook mag heten, een plaatje lexaan gezet. Deze heb ik alleen nog onder een hoek gezet gelijk aan de ingebouwde sunshade. Daardoor heb je geen last van reflecties en is de kans dat een bb het glaasje haaks raakt ook weer iets kleiner. Tot nu toe werkt het top. Nog nooit nadelige effecten ervan ondervonden.
 11. Lima04

  Cleanshots Sniper Project op HPA!

  Ik ben erg benieuwd hoe hoe die 50mm lens uit pakt. Ik ben samen met een team member ook aan het rondkijken en ik ben benieuwd naar het resultaat. Waarschijnlijk begin ik na de zomer met mijn mancraft project. Dus dit is een erg mooi project om te volgen.
 12. Lima04

  Het grote MAG onderzoek topic

  Bij mij is het feeden niet het probleem met de G&G midcaps. De bb's bleven gewoon vaak klem zitten in het magazijn, ze zijn erg gevoelig voor vuil. Nu skirm ik alleen maar op bunkerhill en misschien raken ze sneller vervuild in een buitenomgeving oid. Maar ze even snel open halen en schoonblazen na elke skirm scheelt een hoop. Nu eigenlijk nooit meer problemen.
 13. Lima04

  Het grote MAG onderzoek topic

  Heb ik ook veel gehad. Haal ze nu bijna na elke skirm open om ze te reinigen. Dan gaat het wel goed. Al meerdere merken bbs geprobeerd. Allemaal hetzelfde.
 14. Lima04

  [GBB] TM Smith en Wesson M&P9

  Jep, er zitten 2 extra grips bij. Een small en een large. Ik heb de large erop zitten. Ligt top in de hand nu.
 15. Hij moet wel wezelijk anders zijn dan de mancraft. Wat ik begreep is dat deze elektronisch werkt met een micro switch en een magneetklep om de valve te openen. De mancraft werkt puur mechanisch. Ik ben wel benieuwd naar de prijs, die zal wel aan de scherpe kant moeten zijn willen ze de concurrentie aangaan met mancraft.
×