Jump to content

LittleBoeddha

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

LittleBoeddha last won the day on August 24 2016

LittleBoeddha had the most liked content!

About LittleBoeddha

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/22/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zaandam

Airsoft

 • Team
  ASBFH
 • Primary gun
  ARES M14 Sopmod
 • Secondary gun
  Sig Sauer X-Five

Recent Profile Visitors

454 profile views
 • svw

 1. Dag Luitjes! Zo, na een jaar niet te hebben gespeeld en ik er ook niet meer aan toe ga komen, zet ik hierbij mijn G&P Airsoft M4A1 Full Metal Body te koop. Het enige originele aan deze replica is de body. Voor de rest is alles custom. Het is een MK12 LookALike Heb trouwens ook nog een hoop kleding van Warrior Assault en dat ziet er zo goed als nieuw uit .. is het ook Alles bij elkaar was de replica zelf zo'n €1.100,- dus doe een goed bod! Cheers! Ralf
 2. LittleBoeddha

  Maple Leaf Barrel + Bucking + Nub "Issue"

  Ok .... dit weekend met mijn set de velden op geweest en in 1 woord ... perfect! Schiet nu 60 meter kaarsrecht met G&G .33 BB's. Ook mijn groupings zijn prima. Nu alles dus lekker ingeschoten is werkt het als een trein en heb ik een volle dag zonder enig probleempje kunnen spelen. Volgens mij is dat de eerste keer sinds ik airsoft
 3. LittleBoeddha

  AE Event 2016

  Ok in oktober plannen? Denk dat ik in het 3e weekend van oktober kan.
 4. LittleBoeddha

  AE Event 2016

  Nou ondanks dat er zeker 20 man/vrouw interesse heeft is dat niet genoeg om een heel ding te gaan organiseren. Maar wellicht wat kleinschaliger en met zoveel mogelijk mensen die kant op?
 5. Hallo daar! Ik ben op zoek naar de Springs die je in de Action Army VSR hopup gebruikt voor de BB stopper. https://www.airsoftworld.net/action-army-vsr-rifle-cnc-hop-unit-replacement-pair-of-spring-a-part-b01-013-6.html Deze zijn op bovenstaande link wel te koop maar dan moet je 15 pond transport betalen voor veertjes van 3 pond. Iemand een shop in NL waar je die kan halen?
 6. LittleBoeddha

  AE Event 2016

  Nope nog niet ... wil eerst even interesse peilen aangezien ik niet enkel een wie gaan er mee naar B&A event van zou willen maken maar echt wel een dag waar we als AE tegen "de rest" gaan strijden en daar ook de juiste missies voor creëren. Lukt dat niet, dan kunnen we zeker als AE groep tussen de rest los gaan
 7. LittleBoeddha

  waar 0.4 0.43 witte bb's kopen?

  Zal ik doen ... al een bericht gestuurd of ik ze kan pre-orderen
 8. LittleBoeddha

  waar 0.4 0.43 witte bb's kopen?

  Onlangs de Laser Dot's uitgeprobeerd en ze schieten super ... als je ze kan zien Zijn zwart dus je hebt echt geen idee ... We hebben het op onszelf uitgeprobeerd van +/- 60 meter de riem te raken en dat ging eigenlijk super ... maar nogmaals ... geen idee waar je schiet tenzij de persoon het aangeeft en ik ken nog geen "target" die roepen ... Hit op linker oorlel! zodat je kan bijstellen Hebben ook de Valkens .36 nieuwe batch maar nog onvoldoende kunnen schieten daarmee om een oordeel te kunnen vellen.
 9. LittleBoeddha

  Maple Leaf Barrel + Bucking + Nub "Issue"

  Heerlijk topic zo Ben prima tevreden hoor met mijn setup ... Heb een 60 bucking genomen omdat ik voor het vervangen naar de nieuwe setup (ook met 6.03 onbekend merk barrel/bucking) op de 350 fps zat. Nu met de Maple Leaf set zat ik opeens op 375 of zo fps dus daarmee zegt het mij al dat het lekker op elkaar aansluit Ik ben zeker ook tevreden over de range en dat was mijn eerste skirm met deze setup. Heb in de pauze niet echt meer getest of afgesteld omdat ik dusdanig veel mensen heb geraakt dat ik zowiezo happy was Maar .... de set is nu ingeschoten en binnenkort zal ik weer bij B&A zijn en dan ga ik even lekker op de range oefenen. Moet echt zeggen dat ik happy ben met mijn setup (mag ook wel heeft in totaal €1000+ gekost - had ik achteraf ook wat anders voor kunnen halen maar ja ... zo gaat dat )
 10. LittleBoeddha

  Maple Leaf Barrel + Bucking + Nub "Issue"

  Heb een 60 bucking en schiet ongeveer 335 fps. Dit was met een M100 ongeveer 370 dus heb er nu een ICS M90 in zitten die ik nog had liggen. Zal hem even goed bekijken en uiteraard inschieten. Heb een overvloed aan BB's dus kan er een paar duizend doorheen jassen. Kan ik direct mijn nieuwe magazijnen inwerken
 11. LittleBoeddha

  Maple Leaf Barrel + Bucking + Nub "Issue"

  Bedoelde met meer hop ... En ja ik dacht ook al dat dit "normaal" zou zijn ... echter ik heb dit wel erg snel waardoor ik een beetje beperkt wordt waar het zwaardere BB's betreft. En zal de bucking/nub nog eens opnieuw plaatsen.
 12. Ok .. Heb onlangs een Maple Leaf Barrel (363mm) + Bucking (60) en Nub (Concave) geinstalleerd en er gisteren voor het eerst mee kunnen spelen. Op zich ben ik best tevreden. Denk dat ik met gemak een target van 50m raak maar er zijn toch een aantal zaken waar ik minder tevreden over ben. Gebruikte BB, Xtreme precission .25 1. Afwijking naar rechts. Na een meterje of 40 (schatting) wijkt de BB af naar rechts. Eenmaal dit wetende kan je hier rekening mee houden en uiteraard bijstellen. Het lijkt me echter een afwijking die niet zou moeten ... ligt dit aan mijn positie van de Nub? Of moet de bucking nog worden ingeschoten. 2. Slechte grouping bij burst. Na ongeveer 30/40 meter gaan de BB's allen een beetje hun eigen kant op ... denk dat er tussen de BB's toch echt wel een cm of 30 zit. Maar lastig meten zo in het veld. 3. Als ik de hopup ook maar iets te ver terugdraai dan blokkeert hij de gearbox ... BB's blijven steken en gearbox gaat over zijn nek. Goede nieuws ... in Single fire met een goed afgestelde hop gaan ze dus makkelijk 50m ver (had geen echte rang dus heb 55 passen genomen) alleen moet je dan rekening houden met de afwijking. Nu de vraag ... hoe kan nik de "issues" het beste oppakken?
 13. LittleBoeddha

  Critical Hit 13-08

  Vrouwlief is dol op teken onderzoek ... Ik ook trouwens
 14. LittleBoeddha

  Critical Hit 13-08

  Thanks voor de TIP!
×