Jump to content

maj.bullet

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About maj.bullet

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

300 profile views
 1. Tekoop. Geheel nieuwe . zentauron. Zeus . Chest Rig . Multicam . met BIB en Note pouch . nieuw prijs 270 euro . mag weg voor 120 euro ,,doe er toch niets mee.
 2. tekoop . geheel nieuwe . zentauron. vulcan . plate carrier . pencott greenzone . nieuw prijs 250 euro . mag weg voor 100 euro ,,doe er toch niets mee.
 3. maj.bullet

  Maruzen Walther P38

  TEKOOP Maruzen (Gas blk) Walther P38 (ac40.s) Black metal . de pal van de hamer ontspanning voor de replica op safe te zetten is niet meer werken..de replica werk zelf wel naar behoren en kan schieten. replica zelf is in nieuw staat . 60 euro
 4. maj.bullet

  Tokyo Marui HK416 Delta Custom Next Gen Recoil

  en Eindelijk VERKOCHT
 5. maj.bullet

  Tokyo Marui HK416 Delta Custom Next Gen Recoil

  en weer tekoop ,,omdat een koper weer niet eens zijn belofte na komt .. Bundel Verkoop.( LET OP Enkel in deze Bundels Tekoop ): HK416 Delta + AN/PEQ LA5 + XTO XPS3 Replica Red-Dot Sight + 5 x Spare Magazine.s + 2 x 9.6V Battery,s + Nuprol Rifle Case = 800 euro . HK416 Delta + AN/PEQ LA5 + XTO XPS3 Replica Red-Dot Sight + 5 x Spare Magazine.s + 2 x 9.6V Battery,s = 750 euro . HK416 Delta + 5 x Spare Magazine.s + 2 x 9.6V Battery,s = 650 euro . Prijzen Zijn Vast.
 6. maj.bullet

  Tokyo Marui HK416 Delta Custom Next Gen Recoil

  van 900 euro naar 800 euro
 7. Tekoop . Geheel Nieuwe . Tokyo Marui HK416 Delta Custom Next Gen Recoil ( 649.99 ). Met : FMA AN/PEQ LA5 Upgrade Version - Dark Earth ( 72.80 ). THO - XTO XPS3 Replica Red-Dot Sight - Dark Earth ( 47.12 ). Nuprol Rifle Case - Coyote ( 94.95 ). 4 x Tokyo Marui 82rds Magazine - Dark Earth. ( 5 magazijnen totaal )( 149.50 ). 2 x 9.6V Custom Tokyo Marui NiCD SOPMOD M4 1400mah Battery,s ( 89.80 ). Alles is nieuw en nooit gebruikt ( dus ook de red dot sight en peq box en koffer . Nieuw Prijs Totaal 1104.16 euro ...mag weg voor 900 euro . foto,s en info via PB originele verpakking en oplaad adaptor zijn aanwezig .
 8. maj.bullet

  Deel het voordeel! Koopjes!

  ja ,,dats de andere keer zijde weer ,,,
 9. maj.bullet

  warning WARNING ,DO NOT BUY A PTW FROM FIRESUPPORT UK

  dat hoop ik ook hahahaha
 10. maj.bullet

  Deel het voordeel! Koopjes!

  mooi aanbiedingen bij rap4 nu ,,en het ziet er naar uit dat de volgende maanden alleen maar meer korting krijgen .... https://rap4.com/
 11. maj.bullet

  warning WARNING ,DO NOT BUY A PTW FROM FIRESUPPORT UK

  nou ,,pfff ,,heb nog effe moeten wachten ,,maar ik heb de replica eindelijk terug ,,, met nieuwe motor ,, oja dat wist je nog niet ,, de replica deed het perfect en was gerepareerd en uitgetestr met een upper van hun die ze hadden liggen ,,dus als service ,,en omdat ze alleen maar mijn lower reciever hadden ,,wilde ze graag als service nog mijn upper toegestuurd krijgen om de replica compleet te maken en omdat de verzend kosten toch het zelfde waren voor een lower alleen en een compleet replica ,, dus upper toe gestuurd ,, krijg ik een mail ,, of ik effe 130 pond wil betalen omdat de motor stuk was gegaan tijdens het testen ,, tja dacht het niet he ,, de motor heeft nooit een beweging gemaakt ,,en heeft voor het eerst daar zijn as gedraaid ,, dus paypal benaderd en toen kreeg ik opeens wel een nieuwe motor ,, zo ,, zit nu een kumi 490 motor in ,,die is veel beter dan de kumi 7511 motor die vol met ontwerp fouten zit er er snel kapot gaat ,,wat firesupport nu ondervonden heeft ,, maar tot mijn mijn verbazing toen ik de replica thuis kreeg en check wat voor motor ik nou gekregen had ,,was de silverwire afgeknipt van de ptw mini switch device ,,de twee draden die naar de motor loopt ,, zat nu gewone rode en zwarte draad op ,,weer een wtf moment ,, dus ik was het zat en heb de replica maar zelf uit elkaar gehaald en zelf maar een silverwire op de ptw mini switch device gesoldeerd en aan de motor gesoldeerd ,, en heb de ecu die nu standaard alleen safe - single -full auto heeft ,,de full auto naar burst ( 3 schots ) omgebouwd ,,, nu doet ie het weer prima ,,, dus ,, hoop ellende gehad ,,maar nu is de replica weer goed ,,eindelijk
 12. maj.bullet

  warning WARNING ,DO NOT BUY A PTW FROM FIRESUPPORT UK

  uhhh nee ,,heb tot de 27ste de tiijd om het tot een claim te maken ,, fire support ,, wil graag dat ik ze effe meer tijd geef ,, dus ze hebben tot de 27ste de tijd ,,dan wordt het een claim als ze de boel niet netjes afhandelen ,,maar ze hebben me toe gezegd dat ze het gaan oplossen ,, maar dat wil ik eerst wel effe zien ,,heb tot nu toe niet mijn replica terug ,,en het is nu 2 maanden terug dat me replica daar al op de werk bank ligt ,,,schiet niet op dus ..
 13. maj.bullet

  warning WARNING ,DO NOT BUY A PTW FROM FIRESUPPORT UK

  furo ,, jij heb me het beste door ,, inderdaad ik heb google translate er op los gelaten en ben inderdaad niet bot of wil niet bot overkomen ,, ik denk inderdaad dat google translate het een beetje overdreven laat overkomen en te letterlijk ,,ja ,, zal het ook even door geven aan fire support ,, ik begrijp het alleen gewoon niet dat ze mij de schuld willen geven van de motor ,, ik ben al akkoord gegaan met de meeste dingen en heb ook al een bedrag overgemaakt voor de onderdelen en voor hun service ,, ik ben best behendig genoeg en heb de kennis om een systema ptw te demonteren of te monteren ,, en weet er genoeg van af om te zeggen wat er niet aan klopte bij de aflevering en wat er wel klopte ,,kan alleen niet met 100% zeggen dat de kabel iets had ,,en dat geef ik ook toe ,, en heb ik ook voor betaald ,,en dan moest alles afgehandeld zijn ,,maar als ze zeggen dat ze de lower reciever getest hebben met een ander upper ,,ga dan niet mij de schuld geven ,,, en dan eisen dat ik die moet betalen ,, en dan dit ,,al meteen in het begin zeggen dat het al mijn schuld is dat de replica niet werkt ,, als ik dan evike als voorbeeld neem ,, ik kocht daar een we-tech m4 katana ,, 1ste schot was de replica meteen stuk ,, tandjes van de gearbox er af ,,benaderde ik evike ,,en ging het al heel anders ,,als eerste kreeg ik een excuus dat dit gebeurde en het me overkwam en ze gingen hun uiterste best doen om dit zo goed mogelijk op te lossen ,,en dat gebeurde ook ,, en dat kleine stukje benadering met betere service toon ,,kreeg ik al een beter gevoel van dan bij fire support ,,die meteen begonnen mij de schuld te geven ,, .
 14. okay,, we have arrived at a solution between me and fire support ,, there has been a struggle ,, but I do have now a confidence that everything is gone be solved ,, So I think it's nice to change this message and say there service may be a little better and trust there customers and more assume the client sometimes may be right.. and I will leave it at that now .. little hint,, ask to their warranty if you want to buy a systema ptw from there ,,they are a little difficult wenn it comes to warranty
 15. maj.bullet

  Douane vraagt om copy NABV voor onderdelen !!!!!!!!!

  uhh ik weet dat magazijnen ( patroonhouders ) van vuurwapens verlof plichtig zijn en niet zonder verlof in bezit mogen zijn . maar dat is niet zo met airsoft replicas,s volgens mij . denk meer dat de de mags aanzien voor een m203 en daar het probleem in zit .
×