Jump to content

edwin 'technician'

Members
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

edwin 'technician' last won the day on February 23

edwin 'technician' had the most liked content!

About edwin 'technician'

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/12/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Spijkenisse

Airsoft

 • Primary gun
  SpecnaArms A05

Recent Profile Visitors

208 profile views
 1. Kydex holster DIY

  Ok, toch iets anders dan ik dacht. Inderdaad, genoeg opties, belt loops maken kan geen kwaad sowieso en als je het niets vindt haal je ze weg. Als je wilt testen met dragen, wat fijn is enzo met deze plate, kan je altijd eerst even met 3M klittenband werken, dan maak je nog niet iets permanents en kan je altijd terug gaan totdat je de juiste positie hebt gevonden.
 2. Kydex holster DIY

  Oke Je plaatje doet het helaas niet, maar ik denk dat ik weet wat voor adapter je bedoelt, met van die haakjes eraan toch? Je zou dan zelfs kunnen proberen om een klein stukje kydex te verwarmen en deze over de "kartels" te drukken zodat je de afdruk overneemt, met een plat stukje hout aan de andere kant zodat je een vlakke kant houd welke je dan aan je holster zelf kan lijmen. Er zijn zoveel mogelijkheden, dit was gewoon even een spinsel die in mijn hoofd op kwam.
 3. Kydex holster DIY

  Oke, ik ben benieuwd naar het resultaat in principe moet dat prima kunnen. Nou prima antwoord lijkt mij, hoppa persen!! Ja ik had een rond staafje hout ertussen gelegd, dit is ook wel echt nodig inderdaad zou ik zeker doen met de sights die jij hebt. (ik doe het altijd, ook al zijn de sights laag)
 4. Kydex holster DIY

  JIj bedoelt dat ze hem aan 1 kant hebben omgevouwen? Nee dat heb ik nog nooit geprobeerd, als je zoiets wil doen moet je wel opletten dan iets op de vouw plaatst zodat het kydex daaromheen kan vormen en daarna kan veren zegmaar. Persoonlijk vind ik het makkelijker om het uit 2 stukken te maken, ook makkelijker met belt loops, en de verdeling van de kracht op je holster is op 2 plekken op je riem ipv 1 plek wat ervoor kan zorgen dat je een soort van rotatie in je holster krijgt als je hemt trekt.
 5. Kydex holster DIY

  Ik pers beide helften tegelijkertijd. Hierdoor zijn beide helften netjes tegen elkaar gedrukt en kan je makkelijk referentie gaten maken.
 6. Kydex holster DIY

  Prima, ik zou zeggen gewoon maar een keer proberen dan! Je hebt het nu liggen en ag zo duur is het allemaal niet als het een keer mislukt. Nog een tip is je persing verkeerd gegaan en je kydex is niet gevormd hoe je wilt, gooi het terug in de oven en het wordt weer zo netjes vlak als dat het eerst was.
 7. Kydex holster DIY

  DOEN! Check lekker veel filmpjes op youtube daar staan zat DIY instructies op met enorm veel tips. Die klem is inderdaad handig voor holsters waar een vlakke kant op zit. (en inderdaad voor dat geld..) Voor de rest ziet er al goed uit, ik heb volgens mij dezelfde schroefjes gebruikt, waren erg netjes. Je schuim is denk ik niet geschikt voor het persen, let op of het bestand is tegen hoge temperaturen, je gaat er iets tussen leggen wat +150graden is, en schuim van je kydex af pulken is geen leuk werk. Closed cel foam ziet er meer zo uit: Is heel erg compact maar heeft nog wel een soort veerkracht. Voelt erg lekker aan. Het aantal eyelets bepaal ik meer aan de hand van de lengte die ik heb langs de zijkant, bij deze build heb ik er 15mm tussen center gelaten. En wat er mooi uitziet uiteraard. Trouwens, aan het einde nadat je grof geschuurd hebt, doe dan de randen met 400grit nat schuurpapier en daarna met scotch brite, daar wordt het super smooth van. En uiteraard zodra je holster af is ben ik heel benieuwd naar het eindresultaat! (foto is verplicht )
 8. Kydex holster DIY

  Hierbij nog mijn laatste holster die ik heb gemaakt voor m'n ACP601 Op het mag holster is inmiddels nog een retention bout tussen de mags ingeplaatst om wat extra weerstand op de mags te geven.
 9. Kydex holster DIY

  Ik heb toevallig 2 weken geleden een nieuwe gemaakt voor mijn andere side-arm. Maar de oude werkt nog steeds prima, de reden waarom mijn loops zo ruim zijn is omdat ik een wat bredere riem draag. Ik heb een blokje hout gebruikt wat de breedte is van mn riem en iets meer dan 1cm dik, de gap die je daar tussen krijgt is ook om je chicago screws te kunnen plaatsen. (anders krijg je ze er niet tussen gepropt). Je kan uiteraard de beugels helemaal naar je eigen wensen maken, je kan ook stof hiervoor gebruiken. De kwaliteit is geweldig! Ik kan mn holster ondersteboven houden en schudden wat ik wil maar hij komt niet los. Daarna met een lichte ruk van je hand trek je netjes je side-arm eruit.(very satisfying) Ik denk dat ik alles bij elkaar misschien 50eu kwijt was? Let wel ik heb een hoop spullen zoals gesloten cel isolatie foam kunnen krijgen op m'n werk. Wat ook handig is, leen/haal een hetelucht pistool (of haardroger van je vriendin, duurt alleen langer) hiermee kun je de vorm erin buigen om hem netjes langs je heup/been te laten lopen, en om de retention aan te passen rond bijvoorbeeld je trigger guard. Let op bij diepe rechte sleuven zoals bij je eject poort, deze moet je opvullen/aftapen anders kan je kydex te strak erin komen en dat kan problemen opleveren met je side-arm trekken. Mocht je nog meer vragen hebben stel ze gerust. Ik ben niet extreem actief op t forum maar lurk altijd mee. Ik zal eens kijken of ik de foto's van m'n laatste holster kan plaatsen.
 10. Dummy / Training Knife & other knives

  Heb je hier al eens gekeken? https://www.knivesandtools.nl/nl/searchresults.htm?query=crkt
 11. Cqb op de ps4: Rainbow six siege

  Zeker! Ik ben de Beta dit weekend aan het spelen, ook online is dit weekend gratis op de PS4 dus dat was mooi meegenomen. Maar een heerlijk spel om te spelen vooral met een groepje vrienden online, tactische posities innemen en dan 1 voor 1 alle targets neerleggen. En inderdaad het customizen van de loadout blijft erg tof, ik hoop dat ze nog meer elementen eraan toe gaan voegen
 12. Armorer works VX0101

  Ik zeg doen! Maar ik hou zelf wel van de niet standaard modellen. Vind hem er waanzinnig kick uit zien! Tenminste niet nog een standaard glock op 't veld. Maar de keuze is natuurlijk helemaal aan jezelf
 13. Bestellen buiten de EU

  Ik heb klittenband gebruikt van 3M, de sterke variant die ook gebruikt wordt om gereedschap ergens aan te bevestigen. En dat is nog nooit bij me los gekomen, wel de oppervlakken goed ontvetten voordat je gaat plakken
 14. [NL] QTAC

  Kijk dat is kick nieuws!
 15. jefftron processor unit v2 mosfet

  er moet echt een volledige werking zijn dus, 0 is safe 50 is semi en 100 is auto. Of waarop je hebt geprogrameerd. Ik moest als ik het nog goed kan herrineren het puntje schuin afvijlen, (helaas geen foto's meer) net genoeg dat ie inschakelde en uitschakelde op de juiste momenten. Een nieuwe halen van kost ook de wereld niet trouwens.
×