Jump to content

mata

Members
 • Content count

  1,797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  145

Everything posted by mata

 1. dit weekend ben ik @

  Dit zijn jullie toch? http://www.denverpost.com/wp-content/uploads/2016/05/20080813__20080815_D08_AE15SCTHUNDERp1.jpg
 2. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik meen me het een en ander te herinneren met snipers op CO2 en inconsistentie door het koud worden van de bucking. Geen idee hoe recent dat is en of het juiste info is. Een tippman is uiteraard al crap van zichzelf [emoji14]
 3. dit weekend ben ik @

  Zaterdag de 16e, en waarschijnlijk zondag 17, bij Critical-Hit op Outpost D19 Gasselte
 4. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Jazeker! Maar zoals wel vaker bij mij het geval ben ik niet direct tevreden en zoek ik de uitersten op. Tot dusver alleen een dmr setup gebruikt in Gasselte, maar komend weekend pak ik een assault built. Een CO2 stock lijkt me wel leuk, maar zou toch echt eens zelf een grondig willen testen voor aanschaf. Te veel issues mee gehoord in de omgeving en ook CO2 icm bepaalde buckings kan ook nog wel eens issues geven.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Het maakt minder uit dan je denkt hoor. De barrel is maar een klein stukje die kan zorgen voor accuratere schoten. De bucking en nub doen hier het meeste voor in combinatie met kwalitatief goede BBs. En dan heb je ook nog de consistentie van de luchtoutput van de gearbox. Dus voor je het ├╝berhaupt pas goed verschil kunt merken tussn de high-end barrels ben je al heel wat tijd in de gearbox verder [emoji4]. Prijzen van barrels staan niet lijnrecht tegenover prestaties. Zolang je maar een stalen barrel neemt, al is het maar om ongewilde vibraties en coatings te vermijden (madbull pythons zijn alu met coating, niet de steelbull). Prometheus is bv een merk wat hier goed verkrijgbaar is en dikke prima en niet veel scheelt met wat daar boven zit. PDI en Edgi zijn super, en begrijp me niet verkeerd, als ik eerder de kennis van nu had dan had ik hoogstwaarschijnlijk geen PDI barrel gehad (ligt te verstoffen trouwens, 300mm voor de liefhebber [emoji14]). Ondanks de kwaliteit er van. Ow en uiteindelijk liggen de prestaties van een replica meer aan degene die hem bouwt en gebruikt dan de kosten van de onderdelen .
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Verkijk je niet op 6.01, 02, 03 etc. Kwaliteit is belangrijker dan diameter. Een PDI 6.05 is BV beter dan een Madbull 6.03 om maar wat te noemen .
 7. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Zijn er hier ook gebruikers die al eens getest hebben met een Maple Leaf Hotshot bucking icm een GBB barrel (ML Crazy Jet bv)? Ik heb door de goede ervaring in de HPA Owners community er maar een aangeschaft (ik kan genetisch gewoon niet genoegen nemen met minder als er een mogelijk betere optie is :)), maar tot dusver krijg ik er niet veel range uit. Ik heb heel erg het gevoel dat het te maken heeft met de nozzle lengte, als in dat de hop er te laat en te beperkt in komt. Dit omdat het contactvlak in zo'n setup eigenlijk al iets eerder begint (bucking lips al wel meerdere malen versterkt met teflon). Al mijn andere barrels hebben rhops en deze hebben er geen last van. Ik twijfel dus toch even om wellicht een keer langs com-bat te gaan om de nozzle lengte na te laten kijken. In theorie zou dit bij de wel werkende setups dit ook positief moeten zijn als het een issue is. Verder was alignement bij mij trouwens echt een bitch. En voor een ieder die met HPA aan de slag gaat raad ik zo'n goedkope snake cam echt aan. Het is een wereld van verschil op gebied van consistency als je het wel 100% goed krijgt.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Hoe je het wend of keert, het geen waar je het meest aan hebt en eigenlijk effectief echt iets aan merkt is de barrelgroep. Dus barrel + bucking + nub. Al het andere is eigenlijk voor wat je mist of wenst aan een replica. Mosfet is altijd een plus, maar niet perse noodzaak op 7.4v. Qua toekomstige motor zou je ook eens kunnen kijken naar de 22TPA ZCI, mijn favoriet tegenwoordig. Vooral omdat een rof van 30+ mij niet veel doet, maar trigger response wel . De stock motor vind ik zelf wat meh, maar dat is ook moeilijk te meten als je zelf anders gewent bent. Eigenlijk zou ik je adviseren te doen zoals ik de meesten aanraad. Speel er mee en vertel ons wat je beter zou willen en er komt genoeg advies .
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  Check even de internals, als je de variant hebt waar geen blauwe plastic nozzle in zit dat zijn cylinderhead en nozzle voor nu niet zo boeiend.
 10. BB's gewicht

  Als kleine toevoeging voor de duidelijkheid: Met zwaarder kans op joulecreep, dus in verhouding een hogere FPS dan als je zou omrekenen van .20, daarnaast behoud zwaarder langer zijn energie en vertraagd dus minder snel. Plus iets minder gevoelig voor wind of andere zaken dus kan accurater zijn.
 11. BB's gewicht

  Het ene pistol heeft het meer dan het andere, naar je zult eigenlijk eens verschillende gwichten moeten chronoen met een goed afgestelde hop. Je zult in de meeste gevallen zien dat het FPS verschil kleiner zal zijn dan je zou denken, GBBs hebben meestal last van joulecreep. Ik ben geen CQB speler (geen velden in de buurt) dus voor mij zijn de extra meters en precisie voor een paar FPS minder altijd welkom.
 12. Welkom wapenmeester. Was de aanschaf bij powair niet goedkoper geweest ivm importkosten e.d.?
 13. BB's gewicht

  Let ook even op de merken. 101 Inc en de goedkope rockets BBs zijn in ieder geval dikke troep.
 14. BB's gewicht

  Het ligt eerlijk gezegd allemaal aan de replica en de onderdelen er van. Maar ik kan je wel vertellen dat ik nog geen replica heb gehad die voordeel heeft met .20. Daar heb ik puur een bus van voor de chrono. Minimaal .25 in zowel sidearms als assault replicas. Zodra je met upgrades bezig gaat in de trend van flathops (buckings met een groter contact vlak zoals Maple Leaf, Truhop, Modify Ryatsu, en vele anderen + bijbehorende nub) Dan is .28 al snel de betere keus. Daarna is het een rekensom van de hoeveelheid lucht welke de replica kan produceren in combinatie met de looplengte. Maar dat word al snel ingewikkeld. Bottom Line, begin met .25.
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Je hoort er nog net niet helemaal bij. Hij moet nog open en geupgrade [emoji14]
 16. Ow vast wel. Maar een sterkere veer kan ook voor een mooiere hardere klap zorgen. Aangezien je er verder toch niet echt mee schiet maakt voor jou de FPS niet direct wat uit toch?
 17. Er zit een redelijk lange barrel in toch? Ik denk dat je met een M130 al een eind komt en dat zou de motor vast wel trekken. Radiussen was ook al gebeurt toch?
 18. Ze zijn beide goed hoor. Maar die stalen tandjes van de shs kunnen wel meehelpen met een hogere FPS build. Doe eens gek en trek hem over de 500 FPS
 19. Ervaringen met Specna Arms?

  Is het thuisfront ook blij met de decoratie van de schouw?
 20. Eigenlijk moet je daar eens een voor en na opname van maken. Om eens te horen of het echt uitmaakt. Trouwens, die cyma Pistons zijn erg goed!
 21. Tornadohouder

  Zoek je zoiets? http://hwholsters.com/airsoft-innovation-grenade-range/
 22. iemand ervaring met de SSG24?

  Het is de betere out-of-the-box box sniper die genoeg doet voor het gros van de mensen. Echter een VSR met de juiste upgrades komt verder en is accurater. Dat is zeg maar een beetje de consensus. Ik heb met beide geschoten en de SSG24 is echt wel een mooi apparaat. Helemaal als je zelf geen zin of tijd hebt om flink aan het knutselen te gaan.
×