Jump to content
Airsoft Elite

mata

Members
 • Content count

  1,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  136

mata last won the day on September 23

mata had the most liked content!

About mata

 • Rank
  Tuning Addict
 • Birthday 12/30/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primary gun
  Specna Arms XX
 • Secondary gun
  Glock 17

Recent Profile Visitors

340 profile views
 1. Alle airsoft webshops op een rijtje

  Wat werkte er niet aan Hobbyking? Doet het prima. Typo in de URL?
 2. Snelle vragen topic

  Een 1punt is ook niet praktisch buiten cqb. De Magpul 1+2 punts slings vond ik nog wel handig, maar uiteindelijk hield ik ze meer in 2 punts configuratue dan 1. Minder loop dat tegen je benen loopt te klappen. Heb nu net een wide padded vtac kloon van TMC binnen. Lijkt fijn en degelijk, plus heel snel en makkelijk te verstellen (soepeler dan Magpul).
 3. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Mijn advies, laat die maxxmodel hopup maar met rust. In een hoop replica's werkt deze niet zonder aanpassingen, wat gewoon zonde is van een hopup van 50+ (als je hem al aan de praat krijgt). Fitting issues in een hoop replica's en slikt ook lang niet alle buckings. Mocht je het toch willen proberen en ietsiepietsie minder willen betalen dan mag je de mijne overnemen :D.
 4. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  And done. Ben benieuwd of er wat komt, vast niet voor komend weekend ;P Ben wel benieuwd hoe .45 schiet. Ik heb ook nog een zakje .36 van Specna Arms liggen welke ik nog niet heb kunnen testen.
 5. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Dat is zeker een goede, maar maak jij wel of niet een account aan? Bij direct afrekenen krijg ik alleen maar verzendkosten er bij.
 6. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik ben er nog niet helemaal uit met welke setup ik ga starten. Waarschijnlijk een Lapped/Rhopped 363mm barrel in een DMR setup. Maar dat is even een kwestie van uitlijnen en checken of ik die setup wel goed krijg. In het andere geval pak ik mijn cqb upper met een 220mm barrel. Ik heb me alleen zo gefocused op alles klaar krijgen qua bodies en barrels, dat ik helemaal vergeten ben om de BB voorraad door te lopen :p.
 7. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Afgelopen week mijn Inferno Gen2 geïnstalleerd en lijkt zijn werk te doen. Installatie was eenvoudig en als ik het goed zie perfecte alignement met mijn Specna/E&C bodies. Ik moet nog wel even stoeien met de dwell en zou graag willen weten hoe jullie dit doen. Ik heb het als volgt gedaan, maar of dat 100% correct is of er nog trucjes voor zijn hoor ik graag. Dwell op ca. 7000 (bt fcu), fps met de regulator zetten, dan dwell laten zaken tot het punt dat de FPS minder word en dan zet ik hem hier iets boven. Welke settings gebruiken jullie? Dwell, PSI, FPS, Barrellengte?
 8. dit weekend ben ik @

  Komend weekend aanwezig bij OP: Nothern Clash, al hopend dat mijn HPA systeem de vuurdoop goed doorstaat
 9. Snelle vragen topic

  Hebben jullie ook wel eens een goede 2-points sling geprobeerd? Ik ben namelijk zoals de meesten waarschijnlijk begonnen met een single point, maar met replica transities, rustmomenten en dergelijke uiteindelijk toch bij een 2point terecht gekomen. Met wat oefening werkt dat in mijn optiek in de meeste gevallen net wat beter.
 10. Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Even googlen, er zijn wel wateer codes. Femme fatale heeft er bv ook een.
 11. Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Ik heb ook toevallig een JPC 2.0 besteld. Maar deze heeft toch gewoon 3 mag pouches voor op? Of heb je het losse molle paneel meebesteld?
 12. Snelle vragen topic

  Ook niet meteen 2x zo dik?
 13. DMR - Custom Specna Arms / E&C

  Yup, heb het advies meegenomen en het is de BT variant geworden. Had hem nog iets eerder willen bestellen, maar was net out-of-stock :p. Is de App inmiddels al wat beter uitgewerkt, of zit je nog steeds met codes om single only te zetten en dergelijke?
 14. DMR - Custom Specna Arms / E&C

  Ok, dit project wordt geschrapt. Ik ben niet tevreden met de resultaten. Minimale winst ten opzichte van een goed getunede assault replica, en het komt dan nagenoeg alleen maar door de 100 fps meer. HPA is besteld voor dit beestje, dat moet toch de volume-beperking wel verhelpen hoop ik Het word een Inferno gen2 build icm een lapped an rhopped barrel. Dat zou gewoon moeten werken.
×