Jump to content

mata

Members
 • Content Count

  1,989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

mata last won the day on February 9

mata had the most liked content!

About mata

 • Rank
  Tuning Addict
 • Birthday 12/30/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primary gun
  Specna Arms MK18
 • Secondary gun
  Glock 17

Recent Profile Visitors

1,409 profile views
 1. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Yup, dezelfde. Maar dit is dus op een VFC body. Rebel zal wel ff laten weten hoe die past op SA. Ok had er een klein issue mee, maar werd netjes opgelost door de verkoper en daarom zit er tijdelijk een andere schroef in. Zit bij mij met wat tape.om de nut super strak en vast. Het voelt erg degelijk en goed gemaakt in ieder geval, let wel de je even wat lockt gebruikt op de schroefbusjes en QD sling point, die zitten er gewoon in gedraaid.
 2. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice, de SMR rail maar dan even met een tijdelijke schroef -> https://www.instagram.com/p/Bu0rVk7HOZP/
 3. mata

  Problemen met upgraded L96

  Ja, gewoon je ML barrel gebruiken. Die is hoogstwaarschijnlijk kwalitatief beter en geeft dus iets betere schoten. Haal daarbij een andere veer richting de 2.3J. Daarna de barrelgroep fine tunen, uitproberen en kijken wat het best werkt. Vergeet niet dat veel snipers momenteel nog harder schieten he, dus ook iets meer afstand.
 4. mata

  Problemen met upgraded L96

  Dat je een hogere fps krijg bij een langere barrel is normaal. Maar waar ik na vroeg is consistentie. Is de fps bij elk schot bijna hetzelfde? Afstand en precisie is airseal en barrelgroep. Zeker weten dat je de bucking en nub goed geplaatst zijn? Hoe stel je de hop af? Niet door de scope toch? De seal met barrelgroep aan de cylinder had je getest nu? Lucht verlaat de barrel pas als je hem los laat?
 5. mata

  Problemen met upgraded L96

  De cylinder is niets mis mee, zolang de piston maar sealt is die prima. Heb je de seal al getest met hopup/barrel? Is de fps ook inconsistent? Want dat zou ook kunnen wijzen op een niet optimale seal tussen de piston en cylinder. Als je dat vermoed kun je ook kijken wat de o-ring van de originele piston doet om de AA piston. Ik durf namelijk niet te zeggen of de AA cylinder iets afwijkt van de stock cylinder. Dat gebeurt nog wel eens namelijk. 1 ander dingetje waar je rekening mee moet houden is dat ML buckings over het algemeen ietwat ingeschoten moet worden. Dus deze wordt accurater, maar je zult hoe dan ook een verbeterde range moeten zien.
 6. mata

  Problemen met upgraded L96

  In principe is het zo dat hoe zwaarder de BB hoe langer deze zijn energie vast houd en dus verder gaat. Echter moet de hopup dit dus kunnen hoppen en moet er voldoende cylinder inhoud zijn om de BB de gehele loop door te kunnen drukken. Welke lengte barrel gebruik je? ~500? Als ik het me namelijk goed herinner van mijn oude L96 had ik een iets kortere barrel om hem wat efficiƫnter te krijgen met een zware BB.
 7. mata

  Problemen met upgraded L96

  Heb je al dingen gecheckt met betrekking tot airseal? (Cocken, vinger op de cylinderhead, schieten, blijft de lucht er in? Zelfde met hopup barrel gemonteerd maar dan vinger op de barrel) Heb je de hopup al afgesteld? (met goed afgestelde hopup zul je een hogere fps/joule gaan zien) 498 fps met .2 = 2.3J 445.4 fps met .25 = 2.3J 406.6 fps met .30 = 2.3J 371.2 fps met .36 = 2.3J 352.1 fps met .40 = 2.3J
 8. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Rebelattack laat mij er ff buiten, heb het al druk zat ;). Maar netjes hoor @Solstice!
 9. mata

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Nou de lasers waren ok, niet super vergeleken met de AEGs die ik bouw. Heb toch echt het idee dat mijn nozzle 0.1mm te kort is bij de MTW. De 416 met Inferno deed het beter, maar heeft nog een klein beetje werk nodig. Heb trouwens toch de REVO kit besteld. Hopelijk scheelt mij dat een hoop werk en is het het waard.
 10. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Yes, de DDAYs. Zal zsm even de nieuwe bestellen als ik ze kan vinden voor een goede prijs (EPMs :()
 11. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Die zijn volgens mij hetzelfde. Maar ik heb er straks ook 5 of 6 over. Moet toch naar andere magazijnen ivm de MTW.
 12. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Een gehad om te testen. Werkte wel, maar na 1 skirm viel de binnenkant er uit. Slap plastic.
 13. mata

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Als het werkt heb ik er zeker belang bij. Al lijk ik eindelijk een laser schietende setup te hebben in een VFC 416 met Inferno. Nu nog zorgen dat de MTW bruikbaar wordt...
 14. mata

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Je maakt er wel een extra toch? Hier nog een lekker duur alternatief: https://centrosoftair.com/kit-hpa-revo-kit-auto-aligning-reaper/auto-aligning-system-for-hpa-revo-kit/
 15. Hebben anderen ook last van het volgende? 1. Inloggen op site forward mij in eerste instantie door naar een site van Invision? 2. Inloggen met Tapatalk produceert een error en kom er dus niet meer in. @Gryphon
×