Jump to content
Airsoft Elite

mata

Members
 • Content count

  1,768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  142

mata last won the day on November 12

mata had the most liked content!

About mata

 • Rank
  Tuning Addict
 • Birthday 12/30/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primary gun
  Specna Arms XX
 • Secondary gun
  Glock 17

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. Speca Arms SA-H03

  Wat betreft Specna Arms. Er is hier een ervaringen topic met zijn tig pagina's welke nagenoeg positief zijn. Intern en extern is er niets beter in deze prijsklasse (meningen willen verschillen, maar ik ben iemand met genoeg ervaring in tig merken, mijn merk is Specna Arms). En kijk je aub niet stuk op barrellengte buiten de coolness factor. Het doet namelijk niets met precisie en afstand. Het is vooral uiterlijk en wendbaarheid waar je keuzes in dient te maken.
 2. Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  De JPC 2.0 had gewoon een los molle paneel ipv het panel met 3 mag pouches. Dus eigenlijk alleen maar beter. Ik heb er ook 3 fast mags op
 3. Wat een werk. Pas je op, straks wil Taiwangun er 100 van hebben
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Er zijn hier niet zo heel veel mensen met een H0x. Dus onduidelijk wat cht 100% past. Ik verwacht eerlijk gezegd dat zolang er HK416 AEG bij staat dat het wel past. Dus bv van een VFC AEG. GBB zoals bv WE gebruikt andere barrel nuts naar mijn weten (TM durf ik niet te zeggen)
 5. Kijktips!

  Staat genoteerd en kan ieder moment binnen zijn
 6. Show je actiefoto

  Whaha, hoe is het ontvangst?
 7. Geweldig. Volgende week alles af?
 8. dit weekend ben ik @

  Zaterdag open skirm ACS in Gasselte
 9. Snelle vragen topic

  Volgens mij mag je op zich wel een hoop, al zou ik geen wapen gerelateerde zaken meedragen. Onlangs heb ik voor een vriend wat vesten besteld welke hij dan weer gebruikt voor crossfit (ipv foam plaatjes lekkere dikke stalen platen er in voor wat gewicht). Hij rent daar ook mee, maar draagt daar toch altijd een trui of vest over. Dit omdat mensen kunnen denken dat je een bomvest of iets dergelijks draagt (schijnbaar in Amsterdam een keer gebeurt). Al is er niets mis mee dat je het draagt, het gaat meer op de manier hoe je zou kunnen overkomen en waar iemand klachten over 'kan' hebben.
 10. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik kan me enkele builds bedenken waar dit mee zou kunnen helpen, echter zit de hopup in mijn receiver nagenoeg strak. Daarbij heb ik een door AAC gemaakte outer barrel die dusdanig strak is dat de barrel geen speling heeft. Ik zou dus meer kapot kunnen maken dan kunnen fixen. Verder is de gearbox uitlijnen niet zo veel moeilijker, maar voor mij persoonlijk wel handiger omdat ik meerdere uppers heb, oftewel ik hoef het trucje maar 1x te doen ipv 3x :P. Erg handig zo'n snake cam (zijn ook wel met micro usb beschikbaar) trouwens. Direct alle replicas maar even nagelopen.
 11. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Hier ook eindelijk een vorm van actie. Ben benieuwd. Dan nog even iets mbt mijn Inferno. Ik heb nu 2x een jam gehad. Door een niet goede feed, hierbij was direct de nozzle lekt. Oftewel de unit er uit, alles open en weer opnieuw assembleren en het werkt weer. Iemand van jullie dit al vaker gehad? Daarnaast wil ik toch een wat betrouwbaardere optie voor nozzle alignement. Bij mijn eerste installatie was deze perfect, de laatste not so much. Ik ga dus denk ik toch even stoeien met grub screws en wellicht de stock loshalen van de gearbox. Verder heb ik nog wat inconsistentie wat denk ik met hopups en barrels te maken heeft. Maar daar moet ik nog even verder mee stoeien. Ik ga namelijk voor perfectie en dat duurt soms even Bijna perfect: En dit lijkt wat apart, maar komt ook door de Madbull Red bucking:
 12. Snelle vragen topic

  Nee, want die gebruik ik al jaren :p. Het gaat om de C rating. C x mAh is de maximale aantal stroom dat deze kan leveren. Dus zorg dat je de 25-50C variant pakt. En nunchuck types kun je vaak beter kwijt. Ook als je tzt nog weer eens naar een andere stock gaat waar. Dus 10C x 2000mah = 20A. 20C x 1200mah = 24A.
 13. [TKG] WE Glock 19 parts

  Ik heb sinds lange tijd weer eens mijn WE Glock 19 van stal gehaald. Beetje gesmeerd, 1x een dry fire om te testen, en poef, 2 stukjes metaal klapten er uit. Als ik het goed heb gezien komt dit uit het frame waar de trigger in zit en de slede in het midden over heen glijd. De zogenaamde trigger housing als ik het goed heb. Ik kan dit hele onderdeel echter nergens vinden. Uiteraard genoeg voor een G17, maar deze is net een slagje korter als ik het goed zie. Wie o wie wijst mij de weg? Part G-08: http://manual.weairsoft.com/GBB-Pistol/WE-G-SEMI-Series.pdf (kleine mental note voor mezelf -> https://www.kyairsoft.com/)
 14. Review: Taiwangun CM.072 (SR-15 style)

  Trouwens, nog even over die merken. Naar mijn weten is CM de afkorting van CYMA (ook de type aanduiding is altijd CM.xxx). Daarbij is P&J meer het huismerk waaronder ze bepaalde dingen lanceren, mogelijk met wat specifieke aanpassingen voor Taiwangun. Voorheen zag je het P&J merk alleen op A&K replica's welke dan gerebrand zijn (de SR25 bijvoorbeeld). Maar zoals het er naar uit ziet, en wat ik eerder bij een paar nieuwe modellen AK's heb gezien, hebben ze een samenwerking met CYMA aangespannen. Dat zou dan het hele P&J merk verklaren. Elders las ik trouwens dat P&J een soort van Poolse repacker was welke onder andere Dboys, A&K en nu CYMA spullen gepacked/rebrand, al las ik daar niet bij of ze dit nou wel of niet specifiek voor Taiwangun doen of dat het eigenlijk Taiwangun zelf is. Lekker vaag allemaal, bottomline, it's a CYMA. Net als Rebel, ben ik trouwens geen fan van dit soort gearboxen met een een blok nutteloos metaal achter in. Verder ziet het er wel ok uit als ik alles er uit zou trekken en vervangen door wat meer robuustere / performance parts :p.
×