Jump to content

Furo

Members
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Furo last won the day on March 13 2016

Furo had the most liked content!

About Furo

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/18/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Terborg
 • Interests
  Teveel hobby's volgens de vrouw...

Airsoft

 • Primary gun
  CYMA CM.048S
 • Secondary gun
  Walther PPQ
 1. Dag Sander!! Prima plekje hier om uitgebreid kennis te maken met de ins and outs van Airsoft!
 2. Furo

  Batterij & lader issues

  Volgens mij moet dat kunnen... ik geloof dat die lader tussen de 4,8v en 9,6v levert. Maar ik weet het niet 100% zeker, wellicht kan iemand anders dit bevestigen. Vervolgens zou je dan op standje 1 A (1000 ampere (per uur)) kunnen laden. Een accu met een vermogen van 1100 mah zou dan 66 minuten moeten duren om op te laden. 1600 mah zo'n 96 minuten. Wacht nog even wat andere reacties af, ik weet het niet helemaal zeker.
 3. Furo

  Show your new Airsoft stuff !

  Even offtopic: Nice ghostflames..
 4. Pak ze Leo! Mogen we extra salvo's afdrukken op "overalls"? Of is dat niet goed voor de aanwas in de sport? En moet ik dat misschien niet vragen in het voorstel topic voor nieuwe leden...
 5. Furo

  Airsoft ASMR

  Hahahaha... precies.. Dat broodje kebab kwam wel na een paar biertjes! Maar stiekem vond/vind ik het ook leuk hoor..
 6. Furo

  Show je actiefoto

  Heel vet ding die MP9!!
 7. Echt zo'n ouwe sok sisser... kom op Leo.. beetje vuur eronder, aanpakken die broekies! Ouwtjes zijn bikkelhard...
 8. Proberen! Je kunt er altijd risers onderzetten...
 9. Furo

  Walther PPQ

  Ik heb ook een Walther PPQ en dit ook al eens meegemaakt. Maar niet constant, heb al geregeld een half/heel magazijn achter elkaar leeg geschoten om te testen.
 10. Furo

  Airsoft ASMR

  Die filmpjes die vanuit de locomotief zijn gemaakt.. kilometers spoor sukkelt onder je door. Daar zijn wat mensen bij in slaap in gevallen. Rustgevend of gewoon saai?
 11. Die foto's van jou met je replica in het Show je actiefoto topic zijn tof hoor.. je replica springt er wel echt uit, op een zeer positieve manier. Maar dat eruit springen als je liever gecamoufleerd wilt blijven is natuurlijk ruk. Matzwart/OD Green lijkt me een prima combinatie. Ik zeg doen!
 12. Furo

  Action Army AAC-21 green gas sniper

  Heel verstandig, mooi meeliften op andermans ervaringen. Zo kom je qua kosten vaak het beste uit. Ik hoop dat het sniper platform (de speelstijl) ook goed bij je past, want daar draait het uiteindelijk natuurlijk om.
 13. Furo

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H Recoil Shock

  En hoe weet jij dat dan zo zeker? Ik zeg juist tegen je dat dat niet gebeurd zou zijn, dat het zelfs nog nooit gebeurd is. Gebruik de zoekfunctie maar eens door te zoeken op "zoekbalk" en "zoekfunctie". Dan vind je geen enkele reactie waarvan jij zo zeker bent dat dat zou gebeuren. Dit forum werkt misschien iets anders dan jij gewend bent. Dat is je nu ook al een paar keer verteld, ik stel voor dat je daar rekening mee houdt in je replies voordat je allerlei aannames doet die niet gebaseerd zijn op ervaringen op dit forum. En nu wil ik ook die groepsknuffel.
 14. Furo

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H Recoil Shock

  AAC probeert je alleen maar te helpen he? De afgelopen 8 maanden hebben wij hier niets gehoord van iemand die een SCAR H recoil geupgraded heeft gekocht. Dat is wat AAC je op voorhand laat weten. Niet meer en niet minder. En hier heeft nog nooit iemand onze moderator "over zich heen gehad", al helemaal niet door te reageren op een vraag met het stomme "zoekbalk" antwoord. Volgens mij heb ik dat zelfs nog nooit hier gehoord. Zoals je ziet krijg je zelfs antwoord als je post in een topic waar al 8 maanden niemand meer is geweest.
×