Jump to content

LJ.NL

Members
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

LJ.NL last won the day on July 4

LJ.NL had the most liked content!

About LJ.NL

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/16/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Utrecht
 1. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Dat is goed nieuws Ik heb 1.5 week geleden ook een mailtje gehad met het verzoek om een Kiala punt, maar sindsdien is het weer stil. Ik begrijp dat ze geen haast maken met de gratis samples, maar ik mag hopen dat een normale bestelling toch wel wat vlotter gaat
 2. [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Heb jij zo’n setje ontvangen? Ik had het besteld maar nooit meer wat van gehoord :/
 3. Ja, het is alijd een geklooi met het overzetten van database-gegevens Succes! Komt er met de nieuwe forum-software ook ondersteuning voor Tapatalk? Zou een mooie toevoeging zijn
 4. [TKG] Complete Tokyo Marui G17 of onderdelen

  Topic mag dicht, dank.
 5. Beste airsofters, Tijd voor een nieuw Glock-projectje, dus ik ben opzoek naar een donor TM G17 GBB of zo veel mogelijk losse internals (denk aan trigger, nozzle, trigger bar, blowback housing, springs, spring-guide etc..) Het gaat mij alleen om de internals dus als iemand een gehavende G17 heeft liggen (die nog een beetje werkt ) neem ik die graag over! Thanks!
 6. Opruiming replica's

  Mocht de PPQ nog beschikbaar komen, let me know
 7. [BE] Unit13 Shop

  Recent een replica via de site gekocht die ik nergens anders in de EU kon vinden. Dag of 2 later al geleverd. En het mooiste: ik had na wat testen (op zaterdagmiddag) een aantal technische vragen over de replica gemaild en die werden binnen een uurtje al beantwoord! Weer top service.
 8. Wat een bedragen vragen ze zeg! En dat terwijl je voor een paar tientjes per jaar gewoon zelf een domein+hosting kan kopen
 9. [USA/IN] Moaihobby

  Ze zitten idd niet in de VS maar in China/Taiwan ofzo. De prijzen zijn inderdaad laag maar het verzenden duurt eeuwen, ik heb er een aantal keer kleine parts gekocht en dat duurde 3 a 4 weken met een track&trace code die weinig info gaf. Dus zoals gezegd: als je geen haast hebt en wat wil besparen is deze shop wel te doen, maar grote/kostbare items zal ik er ook niet bestellen.
 10. Brand helenaveen

  Heel erg zonde! Zo triest voor ze, al dat harde werk Hoop dat het te herstellen is zonder al te hoge kosten..
 11. GBB Glock's

  Al eerder in het topic genoemd: AirsoftGuns Europe https://www.airsoftguns-europe.com/glock-17-gbb-tokyo-marui
 12. Airsoft Elite patch!

  Ah, excuus, dacht dat het om de groene 'namen' ging
 13. Airsoft Elite patch!

  Naam Aantal AAC 1 Aardvark034 2 Altum Silentium 2 Awol 1 Bruno 1 Dutch_ish 2 E-poch 1 Flash 1 Foxhound 1 Havix 2 ITost 1 John Snow 3 LarsHolz 1 LittleBoeddha 2 Mata 1 Neejoh 1 Nickghzel 1 Patje 1 Rickown 1 Robske 1 Solstice 2 SVW 1 Weerwolf76 2 p.boelens 1 LJ.NL 2 Totaal 35 patches (12 Groen 0 rood)
 14. Opruiming replica's en parts

  Zojuist de MP&9 van Altum Silentium mogen ontvangen. Zeer vlotte communicatie en goed verpakt verzonden. Mooie prijs voor een prachtig onderhouden replica, lijkt wel zo goed als nieuw! Zeer degelijke kerel, zonder twijfel een klasse verkoper, thanks again!
 15. Side-arm discussie, THERE ARE SO MANY!

  Die had ik overgenomen van iemand, maar hij is nog wel ergens in de EU te vinden denk ik (HK3P P226)
×