Jump to content

Laurens

Administrators
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Laurens last won the day on March 20 2017

Laurens had the most liked content!

About Laurens

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/06/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amersfoort
 • Interests
  Gaming, airsoft, design and arguing on the internet.

Airsoft

 • Team
  Dutch Spartans
 • Primary gun
  TM FN SCAR-H
 • Secondary gun
  TM FN Five-seveN

Contact Methods

 • Skype
  lmeijs
 • NABV ID
  iS9G1IfJ92

Recent Profile Visitors

724 profile views
 • mata

 1. Laurens

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H upgraden

  Even kijken of ik Sam ook nog optijd kan raadplegen voor preventieve maatregelen.. wil deze grap graag overslaan.
 2. Laurens

  Cod ups , wtf?

  Ik geloof dat wij al ergens die PSA hadden rondslingen in een gerelateerd topic, maar ik zal voor de zekerheid nog even een sticky topic er voor maken.
 3. Mag ik daarbij zo brutaal zijn om background #FFFFFF en font colour #303030 voor te stellen? Altijd fijn gevonden omdat de #303030 wat eleganter staat dan volzwart.
 4. Laurens

  Cod ups , wtf?

  Als je importeert buiten de EU moet je gebruik maken van www.invoercalculator.nl Tussen de €22 en €150 betaal je de BTW à 21% + €13 inklaringskosten van het postbedrijf. Let daarom goed op voordat je iets in het buitenland besteld! EDIT: Woops, had even niet gezien dat Flix me voor was. Also, C.O.D. (Cash On Delivery) is in feite gewoon rembours zoals wij het kennen.
 5. Strak! Altijd goed om meerdere mensen effectief te kunnen informeren over wat voor 'n toffe sport het is. Heb wel mijn twijfels over zwart als achtergrondkleur, omdat het een zware kleur is om op te lezen en niet print-vriendelijk is in het geval dat iemand bij een intro-dag deze wilt uitdelen.
 6. Laurens

  Airsoft sukkels

  Ik was al klaar om de pitchfork te pakken totdat ik mij realiseerde dat hij Frans was en hij niks aan zijn geestelijke beperking kan doen.
 7. Laurens

  Show your custom paintjob

  Haha, ik bedoelde dat 'ie ondersteboven is.
 8. Laurens

  Show your custom paintjob

  Spidergun?
 9. Hallo Elites, Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar we hebben de laatste tijd wat meer last van hardnekkige spambots. Nu doen we er alles aan om het forum mooi schoon te houden, maar toch komen ze nog door de filters heen. Als dat gebeurt springen wij er op en filteren we meteen deze IP's en e-mail adressen om de gaten te dichten. Nu is de laatste tijd ook spam afkomstig van gastaccounts, waardoor wij de regels voor deze aanscherpen. Voorlopig mogen gasten geen topics of replies meer plaatsen. Gaarne hiervoor even registreren. Helaas wil het niet altijd lukken om spammers op tijd te vangen. Wij vinden het heel lief als je ons wilt helpen door de spampost of -profiel te reporten, zodat wij het snel kunnen afhandelen. Als jullie tips of suggesties hebben horen wij het graag!
 10. Laurens

  Eliteforce SL14 Speedloader

  Goed bedacht en betaalbaar? Denk niet dat ik 'm laat liggen.
 11. Laurens

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H upgraden

  Jazeker, ik heb de SiegeTek Recoil gears er in zetten met TerminusX bushings. @T1: De stock TM heeft zeker geen upgrade nodig om goede performance te halen. Gryphon en ik zijn hierin een beetje waanzinnig ver gegaan door een ultieme upgrade te doen om het ziekste wapen te verkrijgen. Ik vond 'm stock al érg lekker spelen maar merkte dat op de langere afstanden BB's wel eens te weinig vaart hadden om door struiken te gaan of om hits voelbaar te maken, vandaar de upgrade. Ook wat Flix zegt; het upgraden van een Recoil Shock replica kent heel wat extra variabelen waardoor de build moeilijker wordt, een feit waar weinig techs solide ervaring mee hebben.
 12. Laurens

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H upgraden

  Heb ook nog even met Sam gesproken en zal de mijne ook opsturen. Nog wat laatste dingen afwerken en zijn nieuwste opgedane kennis toepassen. Kan hij verder nog wat preventieve handelingen doen, zoals algemene inspectie en controle e.d. Beter dan alleen de motor verwisselen, want wil toch wel eens klaar zijn met de build.
 13. Laurens

  Garmon's Sniper Project/Avontuur

  Hoe leuk het mij lijkt om zelf zo'n sniper rifle helemaal te upgraden en je eigen te maken, vind ik het kopen van een professionele pre-made ook wel erg verleidelijk klinken.
 14. Laurens

  Airsoft Elite Skirm 14 juni 2015

  Zal in dank afgenomen worden met zoveel Airsoft Elites.
 15. Laurens

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  De factory shim was niet bepaald van goede standaard, nee. Kan het je sterk aanraden sowieso even een goede shim te laten doen.
×