Jump to content

Silex

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Silex last won the day on July 6 2014

Silex had the most liked content!

About Silex

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/04/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heiloo
 1. Silex

  CZ 805 Bren facelift

  Wauw wat gaaf ! Dawillik ook ! Lid van de Spartans en ook eigenaar van een Scorpion en een Bren. Wat een vette stock !
 2. Silex

  Feeding issues

  Juist - met mijn nieuwe Scorpion en bijbehorende mags dit dus ook gehad - rubbertje van speedloader was erin gegaan en blokkeerde de hele mag - uiteindelijk kwam dat ding er uit.
 3. Een lichtere veer ? Nee joh - het werkt niet zoals een AEG - dit is een GBB Ik heb zeer veel ervaring met een Kriss Vector. Als je interesse hebt, heb ik een andere jet valve voor je die ongeveer -35 fps geeft. Ik wil 'm ook wel inbouwen voor je. Stuur mij anders een PB voor details.
 4. Silex

  Hydrographics paintjob

  Wat gaaf zeg dit ! En dat je dit gewoon thuis kan doen
 5. Silex

  Full face mask Dye I4

  Het is gelukt om een goeie pasvorm van de fast helmet te krijgen icm Dye masker. Foto's volgen van de binnenkant van de helm - veel aanpassen zat er niet in.
 6. Silex

  Triple stacker M4 pouch ATACS-FG - 101INC

  Ook benieuwd..
 7. Silex

  Maatregelen tegen spammers

  Is het ook niet een idee om een minimaal aantal posts te hebben voordat je wat in Marktplaats mag zetten ? Zie vaak een nieuw accountje, met een enkele post voor verkoop. En daarbij dezelfde verkoop ook via de tweede hands Facebook paginas.. Straks zit Marktplaats ook vol met spam van verkoop..
 8. Silex

  Shipping en douane drama

  Klopt - ik had via LWA in Engeland een nieuwe AA besteld - heeft er een week over gedaan wat meestal in 2 dagen geklaard is. En om toe te voegen - de UPS tracker klote voor geen meter.. gister ochtend zei dat ding dat hij via Brussel naar Amsterdam was gegaan en dat hij bij douane zat (??) - opeens rond 13.00 ging de deurbel met de UPS man voor de deur.
 9. Silex

  [NL] QTAC

  Ik heb hier vorige week dinsdag een aantal holosights, bescherm glaasjes voor holos en een demper gekocht. De demper was helaas niet meer leverbaar in het zwart dus ik heb er een busje zwarte verf bij gedaan. Altijd handig. Demper was niet op voorraad dus moest even op wachten - netjes donderdag middag een track code ontvangen en vrijdag was het allemaal thuis. Goeie shop - heeft veel leuke spullen - reageerde ook zeer snel op email. Aanrader. Als ik wat meer tijd heb, zal ik een review maken van de holosights.
 10. Silex

  Propaangas voor GBB's

  Alstu; http://www.airsoftshop.be/en/ai-gungas-propane-adaptor-kit.html Deze heb ik ook - werkt perfect !!
 11. Silex

  Aimpoint Flip to Side 4x magnifier

  @Ree - waar heb je deze vandaan ?
 12. Silex

  [IT] Emperionstore

  Paar weken terug deze winkel gebruikt voor wat parts voor mn Kriss. Prijs is goed. Misschien in China goedkoper, maar je hebt geen invoer/btw shizzle. Gewoon bestellen en een paar daagjes later binnen. Zijn vooral into GBB. Ik had een Npas besteld en een Ratech tb barrel en hopup housing. Was iets mis met de hopup waardoor onder alle omstandigheden de bbs omhoog bleven gaan.. Mailtje gestuurd en ze stelde voor om de barrel met de Kriss op te sturen - dat ging mij net ff te ver Uiteindelijk alleen de barrel verstuurd en refund gekregen (Paypal). Goeie zaak en snel contact. http://emperionstore.com
 13. Silex

  Full face mask Dye I4

  Haha! Dacht dat je gewoon tan had gedaan!
 14. Silex

  Full face mask Dye I4

  Yes ! mijn goeie smoke lens is onderweg ! @LittleB - spuiten in OD is inderdaad geen slechte optie zeg ! Is hier iemand hier goed in ? zou wel ATAC FG willen
 15. Silex

  Full face mask Dye I4

  De Dye is ook goed in combo met een Fast Helmet. Hiervoor ga ik nog een tutorial maken en op het forum plaatsten. De fast helmet moet iets aangepast worden. Heb hiervoor niet veel tijd gehad nog.
×