Jump to content

Flash

Members
 • Content count

  362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Flash last won the day on June 24 2017

Flash had the most liked content!

About Flash

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Airsoft

 • Team
  DARM-Squad
 • Primary gun
  SYSTEMA PTW
 • Secondary gun
  SAI G17 TM

Recent Profile Visitors

529 profile views
 1. [TKA] Opscore Fast Helm ORIGINEEL

  mag weg voor 260 euro ex verzending!
 2. Airsoft Elite patch!

  sorry voor het semi onbereikbaar zijn, ik doe vrijwel niks meer met airsoft, heb t te druk met studie en andere interesses. ik zie dat solstice al een goede leverancier heeft. ik hoef zelf helaas geen patch meer maar succes verder allemaal. Ik ben trouwens niet gestopt, alleen vrijwel geen tijd om te spelen. wellicht van de zomer weer
 3. Merk: ops core Producttype: fast helm /bump helm Staat: Zo goed als nieuw Maat: M/L Defecten: geen Verzendwijze: postnl Regio: leiderdorp Overige informatie: keigoeiding jonguh, wat je ziet is wat je krijgt. stevig ding. Prijs: 280 eu ex verz.
 4. Airsoft Elite patch!

  euh als ik zo even snel kijk 6 eu per patch bij 50 stuks en dan nog briefpost. 20 is alleen echt te weinig voor mijn leverancier, die doet t pas vanaf 50.
 5. SAI G17 Tm based gbb

  Ik heb besloten om de glock te gaan verkopen, met veel pijn in mn hart. Maar voor de 1 a 2x per jaar dat ik nog skirm is het toch jammer dat hij alleen maar in de kast ligt verder. Heb eigenlijk niet zoveel tijd meer voor airsoft en heb dan genoeg aan mn ptw. Spender het geld liever aan een gitaar dan oid, daar ben ik veel meer mee bezig. Ik maak straks even een verkooptopic.
 6. Airsoft Elite patch!

  ik wil het nog steed wel doen, met de nadruk erop dat ik eerst van iedereen t geld binnen moet hebben voor ik ga bestellen straks zit ik met 20 patches waar ik niks mee kan haha is iedereen nog ''in'' ?
 7. [TKA] Airman battle uniform

  70 eu incl verzending!
 8. [TKA] Airman battle uniform

  kopen dan ?
 9. [TKA] Airman battle uniform

  Merk: us airforce Producttype: abu Staat: Zo goed als nieuw/Gebruikt Model/Uitvoering: battle dress uniform van the us airforce(origineel) Maat: shirt is maatje L en broek 34-36 ong Defecten: geen Verzendwijze: postnl Regio: Leiderdorp Prijs: 80 Nu met gratis riem en pet!
 10. Mosfet Upgrade

  nee valt best mee, ik sluit me aan bij mata
 11. Reptilehousblog

  ik werd dit weekend gevraagd een stukje te schrijven voor de reptilehouseblog, super vet! is wel in het engels, check it out : https://thereptilehouseblog.com/2016/06/12/darmsquad-d07s-kryptek-sbr/
 12. Airsoft video's

  hihi scheelde weer wat euros dat ik er niet in gevallen ben
 13. Airsoft video's

 14. Lightweight Perk

  vind ik van wel, gezien je ongeveer 3 bb's nodig hebt om een kogel te simuleren vind ik (ivm wind en takjes waar een normale kogel minder last van heeft)
×