Jump to content

killaz

Members
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by killaz

 1. killaz

  SOPMOD Block 2 M4A1 RISII (14.5 Inch) Build

  Sociale Rate of Fire? :-P Is dit die Specna die je een tijdje te koop had staan ook op Airsoft.nl? Succes met het project!
 2. @mata Beetje zonde om een nieuw topic aan te maken, maar heb jij ervaring met de 70 graden Macaron bucking? Ik heb dus bij Pete in alle enthousiasme 3 buckings besteld, maar ik heb zo'n vermoeden dat 70 graden veel te stug is en ik die straks aan de straatstenen niet kwijt kan Ik las dat je wel de 60 graden gebruikt in je setup.
 3. killaz

  ​ TE KOOP - Complete airsoft collectie

  Ja je hele HPA set, maar daar moet dan eerst wat de deur van uit bij mij.
 4. killaz

  ​ TE KOOP - Complete airsoft collectie

  Wat doe je mij aan, om de hoek, amper gebruikt en precies het merk wat ik prefereer.......
 5. killaz

  Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Die kun je dus loshalen. Meeste China JPC's hebben dat niet. Daarom heb ik nu gewoon mijn fastmags op mijn JPC. Ideaal!
 6. killaz

  Snelle vragen topic

  In theorie kunnen ze 30A leveren ja, je replica (mits het een stock replica is) zal waarschijnlijk maar iets van 15 tot 20 A trekken. Pas als jij een andere motor er in zet gaat je replica mogelijk meer Ampere vragen. Toevallig van het weekend weer de verschillen in discharge gezien in mijn AK74 build. Op 11.1, 1000mah met 20C - 40C discharge heb ik geen overspin. Op 11.1 2200 mah 25C - 50C discharge, heb ik wel overspin
 7. killaz

  [TKA]Tactical Universal Clip

  [TKA]Tactical Universal Clip Merk: TUC Producttype: Sling Staat: Gebruikt Verzendwijze: Pakket Regio: Noord-Holland Overige informatie: http://tacticaluniversalclip.com/ https://www.youtube.com/watch?v=5pGyx1VYeos Prijs: 80 Euro Omdat ik overstap naar het AK platform en mijn Krytac PDW geen normale stock heeft, gaat de TUC de deur uit. 1,5 jaar geleden voor 110 euro bij LWA gehaald en naar volle tevredenheid gebruikt. Geen gezeik meer met een sling, hangen en je hebt je handen vrij. Ook met rennen is de replica nooit uit de clip gevallen. Gewoon zorgen dat je velcro goed strak zit. Is voor real steel, dus gewicht van je replica is geen punt.
 8. killaz

  [TKA]Tactical Universal Clip

  Nope, heb de AK attachment gehaald en gebruik hem nu met mijn AK en Krytac
 9. killaz

  Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Thanks AAC, even de TMC 2.0 besteld. Eindelijk een JPC zonder voorgedefineerde magazijn pouches. Dat scheelt weer bij mijn fastmags. Bijna alle cheap JPC's hebben dit namelijk, heel irritant aangezien het klittenband los laat op het moment dat je je magazijn wilt pakken bij een fast mag.
 10. killaz

  dwarf's summer clearout

  Feeden die G&G's niet in je Krytac? Of heb je die aangepast ivm p* oid?
 11. killaz

  [TKA]Jefftron Drop in V3

  Is bij mij overbodig dus mag de verkoop in. Heeft nooit in een voltooide build gezeten: Zou in mijn AK47 back up gaan, maar door een change of plans wordt mijn AK47 ook uitgerust met 13:1 en 35rps . Vooral dat laatste vindt de Jefftron niet zo leuk, dus komt er een andere mosfet in. Prijs: 35 euro.
 12. killaz

  [TKA] 101 inc Tactical Recon boots maat 42

  Ik heb Nike sportschoen maat 47,5, addidas 47 2/3 en deze boots in 46
 13. In verband met de overstap naar Multicam heb ik mijn 101inc Marpat outfit over. Shirt en broek zijn XL, paar keer gedragen en gewassen: https://tweakers.net/ext/f/qkrCK0v8bT1AGjcpWm3PFRmz/full.jpg VP is 35 euro ex verzenden Daarnaast heb ik wat AK magazijnen te koop: 2x Hi caps --> 15 euro ex verzenden 3 x mid caps --> 20 euro ex verzenden https://tweakers.net/ext/f/xLUuqXuVj17ChUeLOr6eGi1m/full.jpg
 14. killaz

  [TKA] Marpat 101inc outfit + 5 AK mags

  Nog steeds te koop
 15. killaz

  [TKA] Marpat 101inc outfit + 5 AK mags

  Up --> outfit mag voor 30 weg!
 16. killaz

  [NL] Airsoft4u

  Deze week een aantal spullen besteld op http://www.airsoft4u.nl/en/ Ik had namelijk een reserve G&G bucking nodig, samen met een silencer en een backup lipo lader. Alle 3 waren ze het goedkoopst bij Airsoft4u. Helaas was de lipo lader van 18,95 niet leverbaar, waarop Airsoft4u mij tegemoet wilde komen door de lader van 34,95 op te sturen. Helaas was deze niet geschikt voor lipo's dus na een snelle mailwisseling zou ik met een bijbetaling van €10,- de lader van €45,- ontvangen. Ik moet zeggen, dat hoeven ze niet te doen Goed opgelost moet ik zeggen!
 17. killaz

  dit weekend ben ik @

  Ja Voltage, maar heel kort. Nu heeft hij vooral Helenaveen, wat indoor nog altijd erg vet is, en Veldhoven outdoor.
 18. killaz

  dit weekend ben ik @

  Ulicoten was altijd wel cool, was het eerste veld van Dave van ATC.
 19. killaz

  Snelle vragen topic

  Voor de AK mensen onder ons, ik zoek deze schroef, die linkboven in het plaatje staat afgebeeld. Iemand die weet wat de afmetingen van dit ding zijn?
 20. killaz

  AE'ers bij Helenaveen 29/1?

  Welke AE'ers waren er vandaag in Helenaveen? Op wat geroep ("Airsoft Elite?" "Ja! Spartans?") over 2 muren na niets gezien verder
 21. killaz

  Krytac War Sport LVOA-C (HPA)

  Zoals ik hem zou willen : 1243 dollar @Longshot: hPa is wel even iets anders dan AEG, gezien je vraagstelling zou ik even wat inlezen in de kenmerken van hPa en de voorwaarden die daarbij horen.
 22. killaz

  Krytac War Sport LVOA-C (HPA)

  Dat is echter niet zijn eigen replica. Het is een LVOA gebouwd door zijn sponsor/vrienden: Umbrella Armory. 400 fps en 30 rps met een R-hopped Prommy barrel. De LVOA out of the box is een prima replica, als je echter Dutch zijn replica wilt hebben ben je een paar honder euro armer als je het laat doen.
 23. @Garmon: Bij de Spartans waren een aantal mensen hier positief over. Zou je mij even kunnen DM'en? 1 van onze leden is oud-marinier en die heeft wel interesse om wat op te zetten
 24. killaz

  Mosfet probleem

  Heb je de cut-off lever bekeken bij het installeren? Die wil bij de jeff trons vaak nog wel eens problemen geven omdat de nok te scherp is en hij dus niet volledig de switch in kan drukken.
 25. Die m4 is trekker overhalen en direct resultaat zien, bij een bb moet ik een seconde wachten, dat kan best lang zijn @Topic Starter: Shim je replica eerst en zorg er voor dat hij stock al goed loopt. Ga dan pas nadenken wat voor RPS je graag wilt (Wil je wel meer RPS, of wil je een snellere trigger response?) en pas daar je behoeften op aan. Zolang je maar niet luistert naar de adviezen die in sommige van die Facebookgroepen gegeven worden.....
×