Jump to content

Flix

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Flix last won the day on June 8 2015

Flix had the most liked content!

About Flix

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday October 7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hilversum

Airsoft

 • Team
  DoF
 • Primary gun
  TM SCAR-H
 • Secondary gun
  TM P226

Contact Methods

 • NABV ID
  Pending
 1. Flix

  [AEG] Tokyo Marui SCAR-H upgraden

  Nu weet ik het weer 100% zeker dat ik verder lekker van m'n SCAR afblijf totdat deze een keer de geest geeft. Misschien dat dat je wat gerust stelt Gryphon?
 2. Flix

  [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Indoor zou je prima .20s kunnen gebruiken omdat je dan geen last hebt van de wind wat .20s buiten zo oneffectief maken. Maar als je rig is ingesteld op .25s, zou ik lekker de .25s blijven gebruiken.
 3. Beetje appels met peren vergelijken denk ik. In de airsoft industrie is 'you get what you pay for' sowieso heel erg van toepassing. Dat wil niet zeggen dat het goedkopere 'replica(als in namaak)' niet bruikbaar is. Maar als je het vergelijkt met 'the real deal' dan zie je een wereld van verschil. Leg maar eens een ACM EoTech 552 naast een echte EoTech 552....
 4. Kijk, hier heb ik wel interesse in. Ben al een tijdje opzoek naar een tac light voor op m'n P226. Heb je nog een verkoop adres welke je kan aanraden?
 5. Hoewel, op de afstanden waar camo effectief is, is buiten het bereik van de airsoft replica's. Binnen 50m kan je, mits niet in full gilly in hoog gras, iemand wel spotten al is z'n camo nog zo effectief, dan maken die kleine nuances ook niet zoveel uit.
 6. Maar nederlandse shops verkopen toch ook gewoon CADPAT? Althans, zo te zien heeft Invader gear CADPAT al in het assortiment opgenomen. http://www.airsoft-heaven.nl/index.php/clothing/cad.html
 7. Lijkt wel heel sterk op AOR2(socom)
 8. Opzich prima guide wat het opstarten kan vermakkelijken! Klein puntje, sommige info welke je geeft staat een beetje verstopt. Als voorbeeld te verschillende magazijn types. Deze behandel je binnen de begrippenlijst welke op alfabetische volgorde staat. Hierdoor zullen mensen die er nog helemaal niets van weten er makkelijk overheen lezen en deze informatie niet goed opslaan. En volgens mij heb ik ook een stukje gemist over de batterijen voor AEG's. Welke type accu's er zijn, voor- /nadelen van elk type etc. Lijkt me ook vrij cruciale informatie voor een beginner. Ik weet nog toen ik net begon met airsoft dat ik uren bezig ben geweest info over o.a. de voor/ -nadelen van LiPo's etc te zoeken en lezen.
 9. Flix

  Cod ups , wtf?

  Wanneer er geen bedrag aangegeven word bij de bestelling doet de douane hiervan een schatting. Info hierover kan je op de site van de douane vinden maar dit staat beetje in dure taal. Op invoercalculator.nl staat het in grote lijnen uitgelegd. En kan je ook een schatting vooraf maken wat het ongeveer kan gaan kosten.
 10. Flix

  Cod ups , wtf?

  COD(Cash on delivery). Zijn zeer waarschijnlijk de invoer rechten en BTW kosten. Je geeft aan dat de €26 zo'n 30% van je totaal bedrag zijn dus ik ga er maar even vanuit dat het totaal bedrag van je pakketje boven de €22 is dus moet je daar sowieso btw op betalen. Dit bedrag moet wel bij de douane betaald worden maar schiet UPS altijd voor en die komen dit vervolgens verhalen. Voortaan als je bij Hobbyking besteld even opletten dat je vanuit het EU warehouse besteld. Die zit in NL dus heb je dat gezeur niet + snelle levering.
 11. Ziet hier op kantoor helaas achter slot en grendel hehe.
 12. Flix

  Onderhoud

  In een split gearbox gewoon klein spraytje WD40? Ik gebruik zelf Teflon spray voor m;n GBBP's
 13. Nee, echt een 'gun-builder'oid. Maar duidelijk niet dus. Vraag het omdat ik binnenkort ook een build wil ga doen, maar dan kant en klare onderdelen bestellen en hier zelf een replica van bouwen. Wil alleen vooraf even een tekening/blueprint hebben om het eindproduct alvast te zien ipv er later achter te komen dat een 18" barrel raar staat op een 12" rail bijwijzevan spreken.
 14. Flix

  Onderhoud

  Miss kan het geen kwaad om eens in de zoveel tijd een druppeltje olie tussen de gears te gooien. Voordeel van de split gearbox.
 15. Gebruik jij toevallig eerst een programma om een tekening van de complete build te maken?
×