Jump to content

obi1kenobi

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

obi1kenobi last won the day on July 24 2013

obi1kenobi had the most liked content!

About obi1kenobi

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/27/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Near Rotterdam

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/The-Black-Ravens-391461151018038/
 • Website URL
  http://Theblackravens.nl
 • NABV ID
  81MIGIMs99

Airsoft

 • Team
  The Black Ravens
 • Primary gun
  G&P M4, G&P M16
 • Secondary gun
  WE glock7

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. obi1kenobi

  Full face mask Dye I4

  Littleboedha, hoe heb jij die prijs van 85,- voor elkaar gekregen dan?
 2. obi1kenobi

  Airsoft tactieken

  de video is inderdaad leuk en de technieken werken ook heel goed, alleen moeten sommige zaken wel echt aangepast worden naar het airsoft. je hebt nu eenmaal niet de range enzo van de realdeal, maar dat zijn wij nu aan het aanpassen om het bruikbaar te maken voor airsoft saint en ik zijn er mee bezig, en we houden jullie op de hoogte! ook gaan wij trainingen geven in CQB, en dat is zeker mijn favorieten onderdeel omdat dit geen verschil is met the real deal! maar als je airsoft serieus wilt gaan spelen zijn die trainingen zeker een aanrader!
 3. zo het was even terug lezen maar iedereen welkom, en gryphon ik ben er inderdaad nog maar dat wist je al. leuk ook om te lezen dat er redelijk wat mensen zijn die wat techniek willen aan leren, saint en ik zijn inderdaad ook bezig om trainings dagen te gaan geven. ik hoop jullie daar een keer tegen te komen.
 4. obi1kenobi

  Airsoft tactieken

  @ kojak, en wat voor achtergrond hebben jullie? @ cruzzz zo training dag lijkt jou wel leuk? en het filmpje gezien, maar hoop dat ze er na wel een evaluatie gehad hebben want trainen is leuk maar je moet wel feedback krijgen over wat er goed ging en wat er verbeter kan worden.
 5. obi1kenobi

  Airsoft tactieken

  @gryphon, ik heb de M249 nooit overwogen, ik denk dat jij mij verwart met een ander. ik heb een M4 van KWA, in de planning staat wel de aanschat van een DTW van celcius. WBT de trainingen als hij training gaan geven in nederland ben jij met jouw groep zeker welkom. hoe zou jij het zelf vinden om bijvoorbeel een real military experience van 48 uur te krijgen, een mentale training zoals die ook bij defensie gegeven worden? In die 48 uur komen allerlei militairen aspecten aanbod en zal je soms als groep de grensen van het eigen kunnen moet verleggen. wij kregen dit regelmatig bij defensie en je komt er dan achter dat je meer kan dan je zelf beseft en voor en groepbinding is dat echt super goed.
 6. obi1kenobi

  Airsoft tactieken

  Zoals Saint al zeg ben ik druk bezig met het het opzetten van een duidelijk trainings programma. maar zoals Saint al zeg, er moet wel eerst een basis gelegt worden, want voor je springend voorwaarts ga zal je eerst moeten weten hoe je een doel moet raken. Tevens zal er getraind worden op de indivuduele basis vaardigheden, denk hierbij aan de eerste reactie op vuurcontact, wat doe je wel en wat doe je niet, wat roep je. Verder heb ik al gemerkt tijdens trainingen en de diverse skirms dat, door de beperkte range van een replica, bepaalde technieken niet werken en die zijn wij nu aan het uitwerken om ze te kunnen gebruiken voor airsoft. Vooral op fielddrills moeten redelijk wat aanpassingen gedaan worden, maar wat betreft CQB/OVG (optreden verstedelijk gebied) is de training idem aan dat van defensie. Maar de training die we tot nu toe hebben gehad en gegeven zijn echt leuk om met je team te volgen, het maakt het spel en de groep waar je mee speel tot een beter geheel en ook versterkt het groeps gevoel. Ook ben ik van mening dat als je het spel serieus wil gaan spellen het trainen essentieel is, en als je alle training volg je ook op het veld veel meer plezier beleef aan het spel.
 7. Ronincon, als eerste welkom op het relaxte airsoft form van nederland, waar bij je niet word veroordeelt op je woord keuzen, voor je replica.. haha erg tof om jou verhaal te lezen over jouw systema, en helemaal tof om te lezen dat jij de celcius ook zo goed vind. ik zelf ben een celsius aan het overwegen, ik wil beginnen met een DTW en deze in de loop van tijd helemaal upgrade. ik vraag me alleen jou keuze van BB af, is dat wel toegestaan dan om met die BB te spelen? je hoor toch vaak dat de regel .20 is met een max fps van 360.
 8. obi1kenobi

  Airsoft kleding/ Tactical Gear

  hahahahahahahaha, geweldig! maar wat een oog voor detail!
 9. obi1kenobi

  NABV op First Look

  tja het woord ``wapen```ik zelf probeer het altijd replica te noemen, maar een slip of the tong is zo gemaakt.. en vraag me af of het handig is om op zo beurs te gaan staan, wat voor volk komt er aan de hand van zo beurs naar de skirms toe? en verwacht dat het wel eens tenkosten kan gaan van de die hard airsofters.
 10. stuur ``saint`hier op de site eens een PM hij kan je er echt alles over vertellen.
 11. Junior, ik kan je aanraden om eens te kijken op quartermastergear.com daar hebben ze een instap model voor 499 en een tier3 pakket voor 750,-.<br />het klinkt als een hoop geld maar je heb dan wel gelijk een hele goede replica, ik heb zelf nu een KWA devgru sr7, ben daar ook wel zeer blij mee. maar als ik had geweten wat ik nu weet had ik toch nog heel even door gespaard voor een celcius!!!!<br /><br />en wbt ASG jammer maar zeker begrijpelijk hoor, alvast gefeliciteerd!
 12. welkom Junior,<br /><br />wat betreft de scar kan ik jou niet echt een advies geven.<br />als je voor een m4 ging had ik je zeker een celcius aangeraden, maar jou stap naar airsoftfreaks is zeker een goeie.<br />echt een geweldige winkel met mooie en goeie replicas.<br /><br />een tip die ik ook heb kijken eens naar een ASG event, ook daar kunnen ze je bij airsoftfreks veel over vertellen.<br />maar dat zijn echte toffe events. eind oktober is er weer een weekend event.<br />daar zal de DA-group ook aanwezig zijn(waar ik een member van ben) en daar kan jij je altijd wel op het event bij aansluiten helaas hebben ze een memberstop geloof ik.<br /><br />ook de site quaertermastergear is een aanrader!<br /><br />hoop je eind oftober te zien bij ASG!!
 13. obi1kenobi

  Team intro

  toffe site en leuk om te zien dat jou groepje een beetje van de grond komt. al vind ik de site een beetje beperkt. ook mis ik hier direct het logo van jullie!
 14. obi1kenobi

  Patch design Dutch Spartans

  super cool!!!!!!!
 15. 15 jaar? en heb jij wel een NABV? want je bent anders in overtreding van de wet wapens en munitie. Natuurlijk welkom op deze site, en hoop dat jij een team kan vinden. Maar realiseer je zelf dat de meeste skirms vanaf 18 jaar zijn, en dat jij zonder NABV vergunning jou replica niet mag vervoeren dan wel in je bezit te hebben.
×