Jump to content

Dyrand

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dyrand last won the day on August 30 2016

Dyrand had the most liked content!

About Dyrand

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Airsoft

 • Primary gun
  Cyma M14 EBR
 1. De standaard hopup werkt perfect 'as is'. Brainexploder moet ook zijn geld verdienen hè... Push bolt is niets mis mee. Ik hoor iedereen erover zeuren maar als je de handleiding leest waarin uitgelegd staat dat je je duim in de kromming van de bolt moet leggen is het eitje.
 2. Hey allen, Begin dit jaar begonnen mijn handen te jeuken bij het aangezicht van een SRS A1 (ik was voor de leuk aan het zoeken naar een Bullpup sniper rifle). Dus ik (impulsief als ik ben m.b.t. airsoft) schaf gelijk zo'n ding aan. Schiet standaard echt goed vanwege het hop-up systeem, kost wel veel werk om af te stellen maargoed. Upgrades: - Prometheus 6.03 430mm inner barrel - Prometheus red bucking - Guarder SP140 veer -geknipt. Daarna wilde ik aan het uiterlijk nog wat aanpassen dus heb de scope een kleurtje gegeven met een paar tijgerstrepen en heb AAC een berichtje gedaan. De bolt knob is namelijk zo'n lompe ronde kogel wat ik totaal niet bij de SRS vind passen en ik wilde hierom dus iets anders. Dus een aantal producten op eBay gezocht en doorgestuurd. AAC is aan het werk gegaan en onderstaande de plaatjes van het mooie resultaat. (Poe-Ta-Toe) Mijn welgemeende excuses voor badquality.. telefoon is niet meer van deze generatie. -Dyrand
 3. Cyma M14 EBR Spuiten.

  Rolletje jute aangeschaft van 100m. Maakt het toch weer wat leuker en spuiten is nu dus voor watjes
 4. 7-Minute Workout

  Trust me, ik heb het vanochtend gedaan. Als je het niet gewend bent sloopt dit je net zo. Ben helemaal naar de klote.
 5. 7-Minute Workout

  Ik deel je gevoel van discipline ik ga dit ook eens proberen! thanks!
 6. Cyma M14 EBR Spuiten.

  Ik ga de beige stukken allemaal in dezelfde kleur spuiten. Zit kleurverschil in, al is het niet veel. Verder zal ik hem zo laten
 7. Cyma M14 EBR Spuiten.

  http://i.imgur.com/0WtgWE6.jpg als ik hem als img tag doe is het forum vol. geen optie voor thumbnails?
 8. Cyma M14 EBR Spuiten.

  Hallo allemaal! Zoals sommigen van jullie wel gezien hebben afgelopen zondag ben ik trots op mijn M14 en ik wil haar nog wat aparts geven. Zelf zat ik te denken aan een tiger stripe camo maar twijfel nog over welke kleuren en welke delen ik dan moet spuiten. dit is hoe ze er nu bij staat Dyrand out. (ps. heeft iemand nog een bipod voor weinig?).
 9. Hallo allemaal, Mijn naam is Randy, woon in Elburg en ben 19 jaar Heb mij aangemeld op deze site naar aanleiding van afgelopen zondag bij Veluweairsoft. Leuk met jullie geskirmed en hoop dat we dat vaker gaan doen in Hulshorst! Dyrand out.
×