Jump to content

Gryphon

Administrators
 • Content count

  1,351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  144

Gryphon last won the day on November 21

Gryphon had the most liked content!

About Gryphon

 • Rank
  Chairsofter
 • Birthday 03/04/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amersfoort

Contact Methods

 • Facebook URL
  http://www.facebook.com/alex.griffioen
 • Twitter URL
  https://twitter.com/oscaralexander
 • Website URL
  http://airsoftelite.nl
 • Skype
  alex.griffioen
 • NABV ID
  68OB7zNU1u

Airsoft

 • Team
  Dutch Spartans
 • Primary gun
  TM FN SCAR-H
 • Secondary gun
  TM Five-seveN

Recent Profile Visitors

817 profile views
 1. Zo! Een kleine 700 regels aan custom CSS overrides verder en het forum ziet er eindelijk weer een beetje als vanouds uit. Er zijn nog voldoende gedeeltes te vinden die niet zijn gestyled, en die zal ik in de komende dagen even aanpakken. Te beginnen met het DM gedeelte, want ik zie net dat die nog vooral wit, lichtgrijs en amper leesbaar is Onderaan iedere pagina staat een (moeilijk zichtbaar) "Theme" linkje waarmee je te allen tijde kunt switchen naar de Default skin waarin alles goed leesbaar, maar oersaai. Gebruik die maar even in noodgevallen Verder: Tapatalk. Ik heb me erg nog niet in verdiept maar als iemand het leuk vindt om dat in te richten voor dit forum (de plugin/extensie draait inmiddels) laat dan graag even weten! Veel plezier voor nu! Meer wijzigingen volgen!
 2. Ja, in dit geval gaat het om een upgrade naar een nieuwe major release met de nodige veranderingen in de databasestructuur. Dat ging allemaal wel goed, maar ik had dus zelf vooraf een scriptje van ze gedraaid om alle content vast om te zetten naar UTF-8, met gevolg dat alle speciale tekens ineens juist verkeerd gecodeerd werden. Zoiets kun je niet meer terugdraaien, dus dat werd een kwestie van de backup terugzetten die ik gelukkig gisterenavond nog even had gemaakt... Maar ja, één zo'n fuck up is zoveel jaar tijd is me hopelijk vergeven
 3. Sorry mata * huilemoji * Ik ging er vanuit dat dit helemaal vlekkeloos zou gaan omdat ik het niet zelf hoefde te doen, maar Invision support reageerde steeds met super-formele lange antwoorden waarin dan ergens weggestopt stond "doe dit-en-dit niet"... wat ik dus wél net had gedaan. Lekker kut in elk geval, maar weinig meer aan te doen nu
 4. KUT. KUT. KUT. KUT. Dus ik heb een backup van gisterenavond moeten terugzetten omdat ik iets verkloot heb. Voor de geeks: ik dacht dat ik de database zelf naar UTF-8 moest converteren via hun tool, maar blijkbaar doen zij dat voor je tijdens de upgrade. Toen de upgrade klaar was bleek echter dat alle tekens met accenten (é, ü, etc.) messed up waren. Enige manier om dit op te lossen: back-up terugzetten en helemaal opnieuw beginnen. Vervolgens bleek de back-up kapot. Huilen dit. Waarschijnlijk zijn we hierdoor wat posts kwijt, waarvoor mijn enorme excuses. Ook users die na gisterenavond zijn geregistreerd zullen dat opnieuw moeten doen. Morgen poging twee, ben er nu even klaar mee haha.
 5. Ha allen! Uw huisbaas hier. Zó lang niet geweest dat ik zowaar opnieuw moest inloggen Het is al eerder ter sprake gekomen, maar er is een nieuwe versie uit van IP.Board, de software achter dit forum. Upgraden naar deze nieuwe versie betekent alleen dat we de vertrouwde Airsoft Elite skin kwijtraken en ik een nieuwe skin zal moeten installeren en customizen. Iets wat ik een tijdje heb afgehouden, maar nu door toenemende interesse van spammers toch maar eens moet gebeuren. Ik ga even wat mogelijkheden onderzoeken om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. In het allerergste geval installeer ik de nieuwe versie, gaat alles kapot en moet ik een backup terugzetten waarin de laatste posts ontbreken. Maar hopelijk gaat het voorspoediger dan dat Ik ga me hier de komende paar dagen over buigen dus als je grote veranderingen ziet: geen paniek! Cheers!
 6. Armorer works VX0101

  Wat is trouwens de meest populaire airsoft Glock? Af en toe als ik een spaarcentje over heb zoek ik wel eens in de webshops naar Glock modellen, maar kom vooral veel WE tegen. Zou qua prestaties een TM kiezen, maar vind het plastic zo jammer en aan een TM sleutelen heb ik afgeleerd KJW?
 7. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  In welk opzicht?
 8. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Check, thanks heren. Teflon tape it is :-) Post m'n ervaringen wel even zodra het er allemaal op zit. Overigens worden de Progun R-hopped barrel, bucking en nub in de volgende issue van Skirm Magazine gereviewed!
 9. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  @HugLife Ahh, dank voor de toelichting! Stom zeg, ik dacht dat alle flat-hop buckings gewoon profielloos waren binnenin. Nou ja, even binnenstebuiten keren en met een stanleymesje aan de slag dan maar. Ook geen ramp Uiteindelijk niet voor de Progun bucking + nub gekozen omdat deze set ietsje duurder was dan de Maple Leaf bucking en ik al (op advies van Maurice/QTAC) een losse Prometheus nub in m'n mandje had gestopt Heeft het nog zin om wat flosdraad om de bucking te knopen? En hoe krijg je zo'n bucking het makkelijkst binnenstebuiten zonder iets te beschadigen? En kan het kwaad om een druppeltje siliconenolie te gebruiken om 'm netjes om de barrel heen te krijgen? Ahh, zoveel vragen!
 10. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Als het goed is niet hoor. Heet niet voor niks een flat-hop bucking toch?
 11. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Yes. Ik neem de Maple Leaf omdat ik er niks vanaf hoef te snijden en de Macarone serie is uitgevoerd met wat ribbeltjes voor betere airseal.
 12. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Ah, teamlid Juïn heeft die van mij destijds onder handen genomen. Los van de ProWin hop chamber weet ik niet meer precies wat erin zit, maar geloof een G&G green bucking met H-nub. Ik overweeg nu een Progun 6.03 R-hopped barrel (Progun = QTAC) met Maple Leaf Macarone 50º flat-hop bucking en Prometheus flat-hop nub. Oh ja, waar had je die AirTech Barrel Stabilizer uiteindelijk gescoord? Gevonden in ander topic: via de AirTech site dus
 13. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  @Crusader Toffe set! Zo'n tracer lijkt me toch nog wel een keer leuk, alleen ben je dan zo beperkt in het BB aanbod he? @Rickown Wat voor upgrades heb je precies aan je HB gedaan? Ik heb mijn stock release latches omgewisseld en daarmee het probleem verholpen. Volgende probleem is dat de ProWin + flat hop overhopt zelfs wanneer de hop helemaal open staat. Niet mee te spelen dus. Ben trouwens ook wel benieuwd wat voor veer je erin hebt zitten! Ik weet namelijk niet meer wat er bij mij nou uiteindelijk in is gegaan maar de FPS zit nog wat aan de lage kant...
 14. Fruitboer's honey badger

  Shit. Zit nu ook te kijken voor zo'n stabilizer haha. Als ik geweten had dat je ging bestellen hadden we verzendkosten kunnen splitten Heb je 'm nog ergens in de EU weten te vinden, of komt-ie ingevlogen?
 15. Kijktips!

  Ja, zodra een aflevering vooral gaat over de vruchtbaarheidsproblemen van een SEAL-gezin mag je aannemen dat de serie z'n focus kwijt is
×