Jump to content

liteonit

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

liteonit last won the day on October 9 2014

liteonit had the most liked content!

About liteonit

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tilburg
 1. Mijn HK417- 16 inch editie (RECON)

  Hehe, niet slecht voor een eerste AA he Morgen gaat helaas niet lukken - al behoorlijk wat andere dingen op de planning staan die ik niet kan verzetten
 2. Mijn HK417- 16 inch editie (RECON)

  Denk dat ik 't voorlopig ff zo hou, en eerst maar eens dat ding verder onder de knie krijg Wordt tijd dat ie eens gebruikt wordt na maanden in de tas te hebben gezeten hehe. Maar eerst ff een plekkie zoeken om dat ding eens te leren kennen, en met hulp van iemand anders te checken en (beter) af te stellen.
 3. Mijn HK417- 16 inch editie (RECON)

  Thanks heren @ Aac; Zo denk ik er ook over - ik vond een kleine scope er gewoon niet uitzien op zo'n grote rail. Degree wheel wil ik idd ook van de scope halen. Zonder dat wiel kun je 'm ook prima gebruiken, en daarnaast lijkt het mij dat je die extra precisie binnen de airsoft wereld toch niet nodig hebt Degree eraf slopen maakt het geheel nog een stuk strakker. Bipod dat eronder zit is van VFC zelf. Vond 't persoonlijk de mooiste icm deze AA @sifu; Jij inmiddels terug in Tilburg? ;-)
 4. Na een tijdje wat afwezig te zijn geweest op dit forum ivm drukte, toch maar besloten om eens tijd te maken om wat foto's van mijn speeltje te maken Zoals ik aangaf heb ik een drukke periode achter de rug, en daardoor helaas nog niets met m'n HK kunnen doen. Ik heb hem inmiddels al een paar maanden, maar ligt tot heden netjes opgeborgen in zijn tas. Heeft zelfs nog geen enkele BB afgeschoten - zelfs niet in de huiskamer! /schaam Moet toegeven dat m'n HK417 toch iets groter (en zwaarder) is als ik in eerste instantie had verwacht. Mede daarom ook de accessoires daar een beetje op afgestemd; flinke scope erop zodat het e.a. beter in balans is. Het is waarschijnlijk niet altijd even praktisch, maar m'n oog wil ook wat leuks om naar te kijken (een van de redenen waarom ik voor een grote scope heb gekozen) De afwerking van de HK417 is na mijn mening dik in orde, en het voelt allemaal stevig en degelijk aan. Ik heb de 16 inch (RECON) versie, welke een paar maanden terug uitgebracht was. Deze heeft zoals de 12" versie, standaard een 6.03 inner barrel, en zou volgens de specs out-of-the-box op 360FPS moeten schieten. Alles bij elkaar geteld was het toch nog een aardig bedrag maja.... ik heb weinig "dure" hobby's, en moet ergens geld in stoppen. Liever in wat Airsoft spul/gear, als dat ik me kapot zuip in de kroeg toch Hoop in de winter periode toch eindelijk eens rustig de tijd te krijgen voor airsoft. Ik denk dat ik eerst eens een avondje binnen kuier bij IAPS voor een tryout/advies, vooral om m'n HK eens te leren kennen en afgesteld te krijgen. Vooral de plaatsing van de scope heb ik mee zitten stoeien. Heb 'm al op een spacer gezet, maar nog altijd dat ik snel last krijg van m'n nek / of er onder de verkeerde hoek doorheen kijk. Maar eerst eens wat aan m'n spierkracht en conditie doen, want de HK weegt toch aardig wat hehe... na een paar minuten dat ding in m'n handen gehad te hebben merk ik dat toch wel. Hoe dan ook, tijd voor een paar pics. Sucktastic kwaliteit bij gebrek aan een fatsoenlijke camera. Pics zijn van een paar maanden terug toen ik 'm snel ff "opgebouwd" had. Binnenkort eens wat nieuwe maken, maar dan met 'n fatsoenlijke lens ;-)
 5. Opslag AA

  Cool - Mooie manier om loze ruimte onder de trap te gebruiken.
 6. 19 juli - Airsoft Elite dag bij Veluwe Airsoft

  ik kom misschien ook - beetje afhankelijk van hoe hier het e.a. loopt. Misschien lukt het me ook om tzt wat gear in huis te hebben zodat ik als rookie wellicht mee kan doen (weet niet wat de vereisten zijn lol). M'n AA is er inmiddels al wel, dus dat is vast 't begin - nu nog meer spieren wat dat ding is weeg behoorlijk wat . Zal binnenkort ff wat pics / specs plaatsen
 7. [HK] WGC Shop

  Pakketje van WGC ligt sinds vandaag een volle eek bij de douane. Nog niets gehoord, en op de track&trace van TNT is ook alles nog "onbekend". Hoop dat ie er snel doorheen komt.... fingers crossed
 8. [HK] WGC Shop

  Ik ben altijd de klos - voor 't kleine doosje van eHobbyAsia kwamen ze ook aan de deur schooieren
 9. [HK] WGC Shop

  MIjn pakketje ligt iig sinds eergisteren bij de douane. Heb de tracking code van HongKong post al laten omzetten naar de NL code, zodat ik hem beter in NL kan volgen. Ben benieuwd hoeveel ik moet gaan aftikken aan de deur, maar dat zie ik vanzelf wel online zodra 't pakketje de douane gepasseerd is. Fingers crossed Andere pakketje van eHobbiaAsia is al afgelopen week al binnen gekomen - douane had er een weekje voor nodig.
 10. AG-K Specter DR + Docter dot sight

  Die CR1632 batterijtjes kun je behoorlijk goedkoop krijgen bij "allekabels" http://www.allekabels.nl/knoopcel-batterij/1067/1217963/knoopcel-batterij.html Ik bestel daar vaker batterijtjes. Voordeel van die zaak is dat je ze gewoon per stuk kunt bestellen tegen een zeer nette prijs. Verzendkosten zijn ook praktisch nihil.
 11. Optics....welke keuze

  Ik denk zelf dat 't beter zal staan als ik een grotere scope monteer. De HK417 die ik besteld heb is een maatje groter dan de standaard 12" versie Heb al eens zitten kijken naar de Accushot serie van (Leapers) UTG - mooie speeltjes
 12. Optics....welke keuze

  Ik hou van de real looks - dus dat 't allemaal "klopt" heeft inderdaad wel de voorkeur @Flash; Ik begrijp dus dat zoom boven de 5x eigenlijk gewoon overbodig is, en je prima uit de voeten kunt met 1 tot 4x?
 13. Optics....welke keuze

  Ik heb nog een ding op mijn lijstje staan voor m'n HK... optics! Probleem is alleen dat ik zelf nog geen ervaring heb met het gebruik van optics. De vraag is dus, wat zal ik erop gaan zetten. Een toeter van een scope of toch wat 'kleiners' zoals een SpecterDR. Op internet zie ik scopes van 1.5x tot wel 24x magnification. Het is en blijft airsoft, en zelfs met een heavy modified AA zullen BB's nog geen 1000 meter halen Optics met zo'n absurde zoom lijken mij dan ook gewoon grote onzin binnen de airsoft sport. Welke range kwa zoom wordt er doorgaans gebruikt binnen de airsoft wereld? Zijn er mensen die een zoom van 10x (of zelfs meer) gebruiken. Enigste voordeel van een flinke zoom dat ik kan bedenken is het volgen van BB's. Ik wil graag iets kopen waar ik alle kanten mee uit kan. Zowel wat indoor bij IAPS, als de wat grotere afstanden buiten. Maar 't oog wil ook wat, dus de looks gaan ongetwijfeld ook mee spelen. Paar dagen terug kwam ik nog een afbeelding tegen (ik meen een HK417) met daarop een flinke scope en bovenop de scope zat ook nog een specter DR 1-4x gemonteerd. Dat zag er erg dik uit!
 14. [AEG] Tokyo Marui SCAR-H upgraden

  Ik hoop dat DHL snel wat bruikbaar nieuws heeft - wat een gedoe, en vooral met zo'n prijzig pakketje.. Los daarvan ben ik heel benieuwd naar je Elcan. Ik heb er ook al eens naar zitten kijken. Van positieve tot negatieve reviews gelezen. Negatief in de zin van dat sommige mensen spreken dat de zoom geen 4x is, maar in werkelijkheid veel minder. Al zou het heel goed kunnen dat 't een chinees exemplaar was geweest natuurlijk Kwa looks vind ik die dingen erg mooi. Bijvoorbeeld deze op onderstaande afbeelding - de kleuren combinatie is heel erg dik: Denk alleen dat deze kleurencombinatie niet bij een standaard HK417 staat De optics is iig bij 't enigste waar ik nog geen beslissing over heb genomen... wordt 't een dikke scope, of een elcan..... Moeilijk
 15. [HK] WGC Shop

  Nope, helaas niet bij Graziani Alleen de reguliere 12" en 20" variant. De 20" is mij net wat te groot als er ook nog wat modificaties bij komen. De recon versie is 16" en is pas in Feb. 2014 aangekondigd door VFC, en om die reden dus een verkrijgbaarheid van 0,0.
×