Jump to content

MattiB

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

MattiB last won the day on August 28 2018

MattiB had the most liked content!

1 Follower

About MattiB

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/28/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ede

Airsoft

 • Primary gun
  SA-H03

Recent Profile Visitors

243 profile views
 1. MattiB

  ReaperSkirm VIII

  Oké, nice! Ik ben al voorzien, maar thanks voor de tip.
 2. MattiB

  TKG: Specna Arms of E&C upper

  Thanks voor het helpen!
 3. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dit idee is dus blijven hangen! Jullie nog dikke tips? Heb al op de bekende fora's een TKG topic geplaatst.
 4. MattiB

  TKG: Specna Arms of E&C upper

  Onlangs is mijn Specna gearbox geüpgraded en ben daar dolblij mee. Ik zou alleen graag afwisselen met een kortere barrel. Heb je nog een Specna Arms of E&C upper liggen waar je niks mee doet? Dan ben ik zeker geïnteresseerd! Het mooiste is er een in het zwart met een korte handguard en outer barrel, maar alles is natuurlijk te tweaken.
 5. MattiB

  ReaperSkirm VIII

  Ik ben ook aanwezig!
 6. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Na mijn eerste skirm met de SA-H03 ben ik twee onderdelen verloren. Het draaiknopje aan de onderkant van je grip. Hiermee kan je handig je motor vast zetten om hem daarna vast te schroeven. Een klein pinnetje van de stock die de hendel vast houdt. Hierdoor zit hij dus los en kan je de stock niet meer verschuiven of af halen. @Solstice heeft goeie ideeën om te voorkomen dat ik dit weer kwijt raak en hij kan ook een nieuwe pinnetje fixen voor de stock. Het draaiknopje is wel een ding, omdat ik dit losse onderdeel niet te koop zie. Nu wordt de motor cover ook op zijn plaats gehouden door schroeven, dus is het niet een heel groot probleem.
 7. MattiB

  ReaperSkirm VIII

  Zeker vet! Ik ga even proberen te regelen dat ik ook kan.
 8. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dat is ook een idee! Zag het draaiwieltje ook zitten, maar die zit inderdaad aardig diep. Toch een beetje gek van Specna Arms.
 9. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ja pittig lang! Dus die is er ook weer af. Ik ben zelf twee meter, dus lengte kan ik wel hebben. Ooit een kortere outer barrel is zeker een idee.
 10. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Playstation 4 wordt over een half uurtje verkocht. Dus kom maar op!
 11. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  De high cap die erbij zat is ook redelijk uniek. Je moet hem opdraaien met een vlindersleutel. Niet echt handig in het veld lijkt mij. Maar moet dit nog even testen of je hem verder kan opdraaien dan een andere high cap. Solstice had nog een aantal magazines meegenomen, waarvan er vele afvielen. De DDAY kreeg je met een bepaalde beweging en mooi klikkend in. Dus die staan nu ook in mijn winkelwagentje van Taiwangun.
 12. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Haha ja! Net zoals de piston. Anders even een andere barrel fixen, want ik begreep dat die standaard barrel niet heel top is?
 13. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Gisteren mijn Specna Arms SA-H03 binnen gekregen. Samen met @Solstice even wat van zijn spullen erop gemonteerd. Nog geen BB geschoten, maar ben er nu al dol gelukkig mee. Binnenkort even klussen om het volgende te vervangen: Maple Leaf Macarone 60 Maple Leaf concave nub/hop up tensioner Piston SHS M4 Cylinder Head Aluminium (PAD) SHS Stainless Steel Cylinder Teardrop ant-heat (4/5 hole) SHS Piston Head(6 vents aluminium) SHS MP5K Aluminium nozzle (21MM) Guarder SP100 AEG spring Dit staat nog op mijn wensenlijstje: Lonex M4 / M16 Hop Up Unit SHS shim set (27 shims) ZCI High Torque Motor 22TPA Jefftron micro mosfet 363mm barrel Update: barrel aangepast
 14. MattiB

  Speca Arms SA-H03

  Thanks voor jullie reacties! Inderdaad eerst de collectie van @Solstice proberen. De PMAGS kopieën zien er vet uit! Ik zie dat ATM / D-DAY ook de mogelijkheid hebben om van mid cap naar real cap te switchen. Is dit niet een risico op problemen?
×