Jump to content

xReapzNL

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About xReapzNL

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/30/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eindhoven

Airsoft

 • Primary gun
  M4 SA-A03 SAEC
 • Secondary gun
  Taurus Pt99 gbb

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. xReapzNL

  Ervaringen met Specna Arms?

  ik heb een Lipo, 7.4V 20C 1300Mah gebruikt, lijkt me een vrij snelle slijtage na enkel 3 games. ben ook niet zwaar triggerhappy heb gemiddeld 1000 bbs per dag geschoten denk ik. hoe kun je zien/merken dat deze aangetast zijn door slijtage? Kan het geen probleem zijn betreft smering?( sinds de gearbox nog niet open geweest is) hoewel ik stock fabrieksmatig wel verwacht dat ze een degelijke gearbox afleveren gezien de 1 jaar garantie claim zolang je de gearbox niet opent.
 2. xReapzNL

  Ervaringen met Specna Arms?

  Goede avond, Na 3 skirms ( gemiddeld 5 uur p/s) gespeeld te hebben met mijn Specna Arms Sa-A03-v2 (SAEC model) heb ik 2 maal een malfunction gehad. Tijdens mijn laatste Indoor ( single fire only) game, heb ik op het einde van de dag na enkele malen ( geen vast aantal) het succesvol afvuren van een bb, het probleem gehad dat bij het intrekken van de trigger, er enige weerstand werd gevoeld, maar er kwamen geen bb's uit, ook "cycled" de gun niet ( geen gears /piston/motor) . Bij beide gevallen (trail and error) ben ik erachter gekomen dat het veranderen van fire mode single naar full auto, ( paar bb's afvuren), terug wisselen van full auto naar single fire dit probleem weer verhielp. Bij het wisselen van fire mode van single fire naar Safe en terug. OF van single fire naar full auto en terug zonder het afvuren van bbs verhielp het probleem niet. Wil hierbij vermelden dat de replica volledig stock is op de bucking, nub en inner barrel na. De gearbox is nog ongeopend/nieuw gezien de recente aankoop van de replica. Herkend iemand dit probleem? heeft iemand hier ervaring/oplossingen voor? mijn dank is groot!
 3. xReapzNL

  Ervaringen met Specna Arms?

  precies mata! daarom maakt het me ook niet uit, het wordt van hoogwaardig kwaliteit. PDI, ZCI, prommy.. dacht misschien aan een madbull stainless steel niet de gecoate rommel maar voor 20 euro extra gwn beter een high end kopen dan halverwege weer kunnen switchen.
 4. xReapzNL

  Ervaringen met Specna Arms?

  Speel momenteel over het algemeen met 3 personen, echter niet gemakkelijk aangezien 1 maat in den haag woont en de tweede ( familie lid) nog 17 is waardoor voor hem alles in NL al is uitgesloten volgens mij. wil een kwalitatief goede barrel, de bore size 6.03 of 6.02 maakt mij vrij weinig uit, echter vermijd ik 6.01 momenteel aangezien tot zekere hoogte een stuk gevoeliger is in fouten. prettig kennismaken in ieder geval. het is altijd ideaal wat mensen in de omgeving te leren kennen.
 5. xReapzNL

  Ervaringen met Specna Arms?

  hartelijk dank allemaal voor de snelle reacties, tips en bevestigingen. ben bewust van het opnieuw shimmen van de gearbox en motorheight Thanks voor de Tip mata, ga dat zeker even nakijken. Patje ik zou zeggen stuur een pb, of laat even weten hoe ik je kan contacteren en wellicht wat skirms meepakken, ben dan ook benieuwd naar de speelvelden de je aanraad in de "omgeving" en welke juist te vermijden? Natuurlijk is er geen "foute" manier van aanpassen zolang je er natuurlijk geen troep in stopt. heb menig forum, websites en youtube videos (vermijd persoonlijk degene die vanuit bedrijven worden gemaakt of gesponsort), echter vroeg ik me laatst wel af of er een "ideale" volgorde is van het upgrade. zelf heb ik de hier bovenstaande volgorde genomen vanwege veiligheid, gemak in de longrun ( enkel deans connector erop solderen... dan maar meteen een mosfet en bedrading). Vervolgens de Accuracy en de consistency van de replica. waarbij de eerste 3 keuzes waren, inner barrel, bucking, nub ( bucking,nub twijfel ik nog over) Maple leaf combo OF prometheus paars met een firefly nub. Vervolgens de motor ( RoF en trigger response) cilinderhead en nozzle. voor verbeterde airseal. Dit was de voortbewegende gedachten gang. voor batterij ga ik een Lipo 7.4V 1200maH 25C gebruiken. wellicht later een upgrade naar 11.1V wanneer de piston, cilinder en gears een upgrade-beurt krijgen en zelf meer ervaring heb. Ben wel nieuwsgierig naar de keuzes die jij/jullie hebben gemaakt patje, Praktijk ervaring staat over het algemeen natuurlijk wat hoger dan de theoretische informatie die ik zelf heb opgedaan. Thanks allemaal nogmaals
 6. xReapzNL

  Ervaringen met Specna Arms?

  Goede avond allemaal, Beginnende airsofter hier woonachtig eindhoven, speelomgeving van midden NL tot en met midden BE. Heb afgelopen vrijdag eindelijk mijn Specna Arms SA-A03V2 ( SAEC model) mogen ontvangen, ben een newbie in de tech afdeling echter ben ik een "perfectionist" en wil ik meteen aan het upgraden gaan. Natuurlijk is er budget, echter besteed ik liever 10 euro meer voor wat goeds dan later weer te kunnen veranderen bij "te weinig improvements"... Mijn verwachte upgrade list en volgorde op het moment is ; Kortere termijn; - Compleet vervangen van wiring harness naar een 15-16 AWG ( 1.5mm2) bedrading met een Gate NanoHARD mosfet en Deans connectors met een dual signal wire configuration - Inner barrel vervangen van stock naar een Prometheus EG 6.03mm , 285mm - Maple Leaf 60 bucking + Delta conclave nub ( wilden wel de stock metal hopup chamber van specna arms blijven gebruiken) Opgevolgt met, shimming, AoE, damping mod(optioneel), vergeet ik iets??? op langere termijn; - SHS high torque motor ( hier moet ik nog meer onderzoek naar doen, hoewel ik geen slechte dingen heb gelezen over de stock motor zover) - andere Nozzle ( heb forums gelezen over een mk5k nozzle????) met Oring in ieder geval - dubbel O-ring cilinderHead ( merk SHS?) Ik vraag me af wat jullie als Addicts van dit lijstje vinden, de volgorde en of deze combinaties van merken en producten goed zullen samengaan aangezien ik persoonlijk hier geen praktijkervaringen mee heb. schroeven, fine-tuning en solderen zijn geen probleem, begeleid met youtube guides moet dit verder goedkomen. Alvast hartelijk dank voor de moeite en hopelijk tot op een speelveld binnenkort!
×