Jump to content

nilz

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by nilz

 1. CZ 805 Bren facelift

  Zeker een upgrade! Als je ze naast elkaar legt, lijkt het net of juist de originele stock er aan vast gebeund is
 2. Show your gear!

  Beetje ruzie met het forum op mijn tablet. Anyway...om antwoord te geven op je vraag... Ik ben 1m90 lang en ik draag hem in Large Long. Ik denk dat, afhankelijk van je postuur, je een Large of Medium Long zou moeten hebben.
 3. Show your gear!

  Pcu is idd een Gen 1. Heb de broek er ook bij. Ik draag er een replica Crye set van FFI onder. Redelijk setje dat mij goed past (maat van me had wat minder geluk met de broek). In de toekomst hoop ik dat nog te vervangen door een betere set. Er komt binnenkort nog een geardump foto met alles, maar ik zit nog op een paar kleine dingen te wachten en ik hoop aan het einde van de maand mijn oude spullen in Engeland op te kunnen gaan halen. Dan heb ik de MEU (SOC) 1911 er ook bij.
 4. Show your gear!

  Die zijn er niet zo heel veel in NL/BE heb ik gemerkt helaas. Ik heb wel al veel contact met twee anderen die ook met MARSOC bezig zijn. 2012 was bewust gekozen omdat ik van "transitional" periodes houd qua impressies. Periodes waarin je tijdens de overgang van oude naar nieuwe gear veel spul door elkaar ziet. Je ziet in dit soort periodes ook vaker gemodde items, zoals bijvoorbeeld de 2001-cut MICH. Ook zie je rond deze tijd bijvoorbeeld nog veel MICH 2000 met rails. Als die langzaam vervangen worden door Ops Core Maritimes, zie je dat er toch nog wat 2001-cut helmen blijven hangen voor een korte periode. Dat vind ik interessant Net zoals dat er in deze periode eigenlijk 3 hele verschillende pistolen in gebruik zijn. De eerst Glock 19's verschijnen, de M45A1 CQBR is volop in gebruik, maar je ziet tot zeker 2015 ook nog MEU (SOC) 1911's hier en daar. Voor zover ik heb gezien is dat rond die tijd ook met de PEQ het geval en zie je beiden door elkaar gedurende 2012/2013. Ik zal mijn referentiemateriaal er nog eens goed op nakijken. Wat de plaatsing betreft, heb ik daar op DT6 al een discussie met Zero over gehad. Ik had hem verder naar achteren, omdat dat mij een comfortabelere grip geeft. Ik heb in totaal 3 verschillende referenties voor die plaatsing, maar ik geef toe dat het vrij uitzonderlijk is. Aangezien het toch blijkt dat er kans is dat je oogschade oploopt door backsplash bij gebruik van de IR laser, ga ik er nog eens mee aan de slag om te kijken of ik een cofiguratie kan vinden die voor mij werkt, maar waar de PEQ naar voren is geplaatst. Als white light heb ik een M3x aan de linkerkant van de rail. Je kunt op de foto het IR filter nog onder de rail vandaan zien komen. Misschien dat ik die in de toekomst nog vervang voor een WMX200.
 5. Show your gear!

  Mijn plate carrier en chestrig setup: Toy Soldier LV-MBAV (Volgens TS maat L, maar realistisch gezien past er maximaal M in. Ben op zoek naar vervanging) Mayflower LE chestrig in Multicam Helm: Is een oude MICH 2000 replica van Bulle, origineel in tan, die ik verzaagd heb naar een 2001 cut. Er zijn nog IRR vlaggen onderweg en tzt wil ik nog een strobe pouch met MS 2000 strobe achterop. Replica: Ik wilde graag een Mk18 Mod1 bouwen, maar mijn budget is op het moment niet zo groot. Een VFC ging het dus niet worden Gelukkig heeft @AAC hier al prachtig gedocumenteerd werk verricht, dus geïnspireerd op zijn informatie heb ik op basis van een SA-A03 mijn eigen Mk18 Mod1 build gedaan. Deze is nu voor 90% klaar. Ik wil nog een echte VTAC sling en de optic vervangen voor een voor deze build correctere 553 (MARSOC 2012).
 6. Mix camouflage

  Nieuw op het forum; bij lange na niet nieuw op het internet Vroeger betekende necroposten al snel dat je geantwoord had op een thread die ergens in de 5e pagina begraven lag. In dit geval was het de 3e in dit subforum Anyway, genoeg off topic
 7. Mix camouflage

  Gezien, maar een forum is er naast het antwoorden op de vraag van de OP ook om als "naslagwerk" te dienen voor mensen die later een soortgelijke vraag hebben, toch? Alle fora zijn vrij dood tegenwoordig, dus ik zag er geen kwaad in.
 8. Mix camouflage

  Ik vind het wel wat hebben, een mix van patronen. Het laat vaak meer "verhaal" zien dan een picture-perfect setje. Mijn advies: Maak je niet druk om wat een ander vindt, maar draag wat jij mooi vindt / prettig vindt om te dragen.
×