Jump to content

JuztNick

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. ​ TE KOOP - Complete airsoft collectie

  Hey, voor hoeveel in totaal zou je de Tactical led light (foto 12) 1-4x28 scope (foto 5) Dummy knife (foto 34) Tactical light € 25 (nwpr) Willen hebben?
 2. Speca Arms SA-H03

  Na even te denken wil ik het toch op deze replica houden. Dan heb ik het qua naam verkeerd maar toch afgaande op uiterlijk blijft dit mijn voorkeur hebben. Heb hierom de post even veranderd. Tof om meteen te zien dat mensen te hulp schieten en me proberen wat dingetjes bij te leren.
 3. Speca Arms SA-H03

  Ahh.. naar mijn weten wa dit ook een 416. Dank voor de correctie. Ik heb wel al naar de andere modellen gekeken. Maar ik vind de langere loop zoals de sa-h03 heeft toch wat aantrekkelijker. Ben je verder wel goed te spreken over specna arms en zou de sa-h03 een goed begin wapen zijn?
 4. Speca Arms SA-H03

  Hallo allen, Ik ben van plan te gaan starten met Airsoft, en ik heb de volgende replica gezien: https://gunfire.nl/product-dut-1152212514-Replika-karabinka-SA-H03.html Nu ben ik benieuwd of er mensen zijn die ervaring hebben met de specifieke replica, en met specna arms in het algemeen. Graag zou ik hier wat meer over horen. Wil het wel op dit type AA houden omdat ik dat gewoon een mooi ding vind . Zou dit een goed start wapen zijn? En wat zijn jullie meningen hierover? Hoop graag reactie's tegemoet te zien. Groet Nick
×