Jump to content

Archangel

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Archangel

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NLD
 • Interests
  Airsoft, mil-sim, quality gear and hiking

Airsoft

 • Team
  TFG
 • Primary gun
  AK74U
 • Secondary gun
  G17

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Archangel

  Nieuwe headset: nacre quietpro of code red?

  Jammer, al kan dit wel een gevolg zijn van de PTT. Wat voor een PTT (merk/type) gebruik jij momenteel?
 2. Archangel

  Nieuwe headset: nacre quietpro of code red?

  Hey Centaur, De Nacre Quietpro is een optie, maar dan moet je een verloopkabel naar Kenwood scoren. Daarnaast kan de impedantie (zover ik me kan herinneren) tussen het echte spul en een China portofoon voor problemen zorgen, denk aan (te) zacht ontvangst enzovoorts. Dan kan je beter een zTactical Nacre knock-off halen voor je UV82. Die zal overigens met Kenwood te scoren zijn. Bone conducting werkt redelijk, maar na uitbunding getest te hebben met teamgenoten merk ik dat het toch niet zo duidelijk overkomt als via een 'normale' microfoon. Je kan er wel mee fluisteren. Getest met de Code Red set. Als je een low-profile headsetje zoekt die geluid oppikt en harde klappen dempt die ook nog eens goedkoop is dan kan je kijken naar de Howard Leight Impact Sports. Must-have: de gel-pads, want anders worden ze op den duur oncomfortabel. Aan te sluiten d.m.v. een 3,5mm audio-jack op een PTT. Alternatief voor de Howard Leights is de MSA Supreme Pro-X. Afgelopen zomer het verschil mogen ondervinden van de zTactical Sordin en de echte MSA en wow. Overduidelijk top kwaliteit, nauwelijks ruis (waar de zTactical gewoonweg kut is), gewoon goed. Wederom de tip om gel-pads te scoren voor comfort. Dit is de wat duurdere route. Na een aantal zaken geprobeerd te hebben en getest kom ik zo'n beetje 'full circle' terug op een schouder PTT met 3,5mm audio-jack naar een 'FBI' oortje, al koppel ik het oortje dit keer aan een SureFire CommEar plug voor het comfort. Gewoon 360 graden gehoor, geen warme/knellende kap op mijn kop en wel communicatie. Alle bovengenoemde opties zullen zover ik weet geen problemen opleveren met je sniper of je Ares.
 3. Archangel

  Battlebelt op zijn plek houden

  Had hetzelfde probleem. Heb meerdere belts geprobeerd, van een TT belt, WAS tot een HSGI Grip, maar het probleem bleef terugkeren. Gebruik nu een TMC belt (zie foto beneden) met een binnenriem en eindelijk is het probleem opgelost. Mocht je graag je huidige belt behouden dan zijn belt keepers of suspenders (of combo?) de enige oplossing, maar vond deze oplossingen zelf in de praktijk niet ideaal.
 4. Archangel

  [TKA] Warrior Assault Systems 901 Chest-Rig (OD)

  Verkocht, mag slotje op.
 5. Product: WAS 901 Chest-Rig (OD) + Zachte Foam SAPI Insert Merk: Warrior Assault Systems Staat: Gebruikt Kleur: OD Maat: One-size-fits-most Defecten: Geen Prijs: 70,- Reden van verkoop: Er komt een kleine plate-carrier voor in de plaats. Chest-rig is in gave conditie, wel gebruikt, maar sporadisch. Geen schade. Met de bijbehorende insert kan je er een borst-panel bij uit klappen. Chest-rig is zowel via een H-verbinding als een X te dragen, zie foto's. Passen & ophalen kan, nabij Zeist. Verzendkosten inbegrepen in de prijs. Plaatjes:
 6. Archangel

  aac's LVOA-C build (barrel group finished)

  Asiaairsoft heeft wel wat liggen.
 7. Archangel

  aac's LVOA-C build (barrel group finished)

  Retro Arms, misschien? Of merkloos, bij Qtac. Of iets duurder, maar lekker aanpasbaar. Maar wat Rebelattack zegt kan inderdaad kloppen. Nogal een hit/miss, met dat soort trekkers. Gelukkig met een dremel en een klein beetje geduld is alles passend te maken :P, maar zo te zien moet dat bij jouw goed komen.
 8. Archangel

  Snelle vragen topic

  Zoiets? https://www.weapon762.com/gun-sling/38-tmc-d-s-single-point-gun-sling-khaki.html
 9. Archangel

  [TE KOOP] TM G17 (+ toebehoren)

  Eenmalige prijsdrop naar 130,-.
 10. Archangel

  Show your new Airsoft stuff !

  Mooie 'minimalistische' load-out Solstice, I dig it. Hier een foto van enkele teamgenoten en mijzelf met onze gear: Toevallig alle 3 dezelfde ghillies, Claw Gear kleding, chest-rig (WAS 901) en cargo pack (WAS).
 11. Archangel

  G17 Holster + Flashlight advies

  Aye, de Chinezen hebben absoluut tegenwoordig een sterke 'game' en sta soms echt verbaasd te kijken naar Chinese kloon producten tegenover hun echte counterparts. X300/400 is wat holsters betreft slimmer, je zal er sneller een holster voor vinden vanwege voorkeur vanuit de markt. Om een TM G17 te holsteren kan je beter voor een (indien RS) een Glock 21 holster pakken. De TM zou perfect moeten passen, haal je namelijk een G17 RS holster dan heb je kans dat deze niet past. G21 holster geldt voor TM G17 als je een G-Code pakt. Sommige G-Code Modellen hebben ook een afstelschroef waarmee je de breedte een klein beetje kan instellen. Jammer dat Weapon 762 nog geen G-Code kopie holsters hebben met flashlight optie. Zou qua prijs perfect zijn en meteen op maat voor de airsoft replica's.
 12. Archangel

  G17 Holster + Flashlight advies

  Inforce APL (of kloon) niks? Minder sterk dan een Surefire X300, maar een heel stuk gestroomlijnder. Daarnaast heb je ook Streamlight, zoals de TLR-1, 2, 3 & 4. Ongetwijfeld klonen van te vinden? Holsters kan je veel kanten op. G-Code holsters zijn praktisch en hebben verschillende modellen/attachments opties. Cytac maakt airsoft holsters, TM's passen er perfect in, maar geen ruimte voor een lichtje, zover ik weet. Fobus had een clip waarbij je een soort van zijwaartse draw moest doen, maar daar kon wel een lichtje dan bij (of laser). Ik ga even koffie pakken en wakker worden, ik ken meer holsters met uitbreidingen, maar die zitten nog in het slaapgedeelte.
 13. Archangel

  [TE KOOP] TM G17 (+ toebehoren)

  Om heel eerlijk te zijn ben ik best wel laaiend over Airsoft Center. Ik voel me behoorlijk afgeperst en de manier waarop ze gereagereerd (of juist niet) hebben naar andere airsofters met legitieme vragen over hun 'service' heeft er voor mij gezorgd dat ik in ieder geval geen zaken meer daar ga doen en raad het ook iedereen af die bij mij komt met vragen over hun. Eenmalig 50,- door de gootsteen. So be it. Nu zullen de meeste airsofters zo'n f-mark niet nodig hebben en de Glock 17 schiet als een zonnetje en daar gaat het om
 14. Archangel

  [TE KOOP] TM G17 (+ toebehoren)

  Bij deze verkoop ik mijn Tokyo Marui Glock 17, 3rd Generation. Deze heeft mij altijd trouw bijgestaan, maar ik ga overstappen naar het G19 platform zodat ik wat makkelijker een Glock IWB kan dragen. Daarnaast wil ik een Glock direct uit Duitsland halen met een f-mark erop. Zo'n f-mark heb ik laten zetten op de G17 via Airsoft Center, maar ik vertrouw het eigenlijk niet genoeg om met de G17 door Duitsland te reizen. Mocht je de Glock willen kopen vanwege de f-mark dan ben je bij deze gewaarschuwd dat ik niet garant sta of de f-mark legaal is. Inbegrepen: TM G17 (2,5 jaar oud) 1x TM magazijn en 1x Bell magazijn (beide lekvrij) Cytac G17 Holster en draagplaat Internals bijna alles fabriek standaard, m.u.v. een PDI 6.01mm inner barrel met r-hop. Alles beneden de 0.30 gram is nutteloos, gebruikt zelf altijd 0.33 voor de G17. Staat is gebruikt, de extra safety (serial plate onder de rail) is vastgelijmd want deze had de neiging om tijdens het holsteren te locken waardoor ik vaker de pineut was. No problemo nu meer. Daarnaast heeft de rear iron sight met de glow-lights het begeven en heb daarom de standaard witte sight terug geinstalleerd. Originele doos zit er ook nog bij. Vraagprijs is 125,- euro, te geschieden via PayPal of contant. Exclusief eventuele verzendkosten. Vragen? Ik hoor ze graag. Wil je de Glock komen testen? Omgeving Zeist. [EDIT] FPS is trouwens standaard TM, zo rond de 280-290 FPS met 0.20 gram gemeten.
 15. Hey allen, Mijn naam is Archangel, rond de 30 en en geen kinderen, dus hoef ook niet te kiezen tussen upgrade onderdelen of luiers. Je ziet het al, ik kan maar beter geen kinderen nemen . Airsoft nu sinds de legalisatie in Nederland, daarvoor altijd verlekkert naar filmpjes te kijken en dan met name naar mil-sim filmpjes. Spreekt mij net wat meer aan dan skirms. Ik hou ervan om 3 dagen met mijn replica's rond te kunnen lopen, kamperen in de buitenlucht, de geluiden van verre gevechten te horen en het gebrom van de voertuigen die overal rond crossen. Ben dan ook sinds Berget 11 elk jaar aanwezig en hoop z.s.m. ook andere mil-sims te kunnen bezoeken. Ben vooral druk bezig geweest met de laatste 3 jaar om de uitrusting perfect te krijgen en zit nu zo'n 75% op voor mij de perfecte kit. Verder woonachtig in NL, werkzaam in de horeca en that's it. Prettig om kennis te maken in ieder geval. Laters!
×