Jump to content

D3nikke

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About D3nikke

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/28/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Melsele
 1. D3nikke

  ICS PAR MK3

  Dus tot nu toe een best positieve tendens op het upgraden na wat mogelijk wat problematisch kan zijn... Tot nu toe blijft de liefde dus 👍. Alhoewel ik moet zeggen dat ik die l85 ook wel kan smaken.... I hate this hobby 😂😂😂
 2. D3nikke

  ICS PAR MK3

  Dames en heren, Na mijn eerste SKIRM jeuken mijn vingers om eentje zelf in beheer te hebben . Nu is mijn oog gevallen over dit beestje , ziet er net anders genoeg uit om me aan te spreken en heb toch relatief meer positieve dan negatieve zaken gelezen. Lijkt me een uitstekende replica om met te starten zonder er direct een berg upgrades in te bouwen. Dus .......... Wat zijn jullie ervaringen met ICS en meer specifiek wat zijn de ervaringen met dit model ???? ALvast bedankt allen !!!
 3. D3nikke

  [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  Ondertussen al iemand met dit speeltje kunnen spelen? Tell me everything cause I'm in love 😉
 4. D3nikke

  G&P : MK14 Crane Proto rifle replica

  Heren, Bedankt voor de feedback. Ik bekijk het nog wel verder .
 5. Dames en heren Zijn er hier mensen die al ervaring hebben met het vermelde rifle ? Dit is eentje die me echt wel aanspreekt kwa ontwerp en als ik de youtube filmpjes zou deze best als assault gebruikt kunnen worden ipv dedicated sniper. ter info : I'm a total rookie . Thx
 6. Thx guys @mata : Tja, ik kan er niet aan doen , met al mijn interesses en hobby's heb ik de gewoonte om naar the top te zien . Plus heb ik een voorliefde ( op looks dan toch alvast ) voor een SCAR en die van TM ziet er een van de beste uit dus ...... En als secondary denk ik naar de tm desert eagle te gaan. Een vlaai van een pistol maar oooh zo iconisch ! @crusader : Tja die intro , ik dacht beter ineens duidelijk zijn ;-).
 7. Aloha allemaal Ik ben dus jimmy ( a.k.a. D3nikke). Mijn bezigheid word gecombineerd met de familie ( vrouwtje en voer kiddo's) en verschillende hobby's ( gamen virtueel en reëel, Netflix,reading, en zo verder). Als professionele bezigheid ben ik bezig als consultant in de Mobile Telecom. Om meer precies te zijn ben ik een Site Engineer en dit wil zeggen dat ik werken en mensen begeleid die aan de installaties van bv Proximus, Base,Orange ( voornamelijk Belgie dus )worden uitgevoerd. Now to the "Airsoft" point! Dus zoals in het topic ben ik echt best nieuw nieuw in deze hobby. Ik ben sinds een jaar een interesse beginnen opbouwen in deze hobby maar heb het op zich nog niet werkelijk uitgevoerd. Kwa equipment heb ik ook nog helemaal niets. Mijn plannen zijn dus wel om er één dezer maanden eens te zien om ergens ( club verband of gewoon terrein verband) eens deel te nemen met dan gehuurd materiaal om te zien waar mijn werkelijke interesses zijn in deze. De reden dat ik hier terecht gekomen ben is voornamelijk hoe meer info hoe beter. Een kleine aanvulling ivm mijn reden van interesse is dat ik één enorme interesse heb in tactical shooters op pc en dit gedeelte is dan ook 100% zeker wat mijn interesse wekt met airsoft. Ivm equipment heb ik weliswaar ook al een berg sites bekeken en op dit moment ligt mijn interesse vooral bij Tokyo Marui vanwege de top kwaliteit. Maar hier zal eerst nog wat ervaring aan te pas moeten komen een een gids misschien voor alle shops te doorzoeken . Alright ik ga stoppen want anders wordt ik gebanned wegens te lange posts zonder deftige inhoud . Vragen en opmerkingen of eventueel al tops zijn meer dan welkom! Cya soon!
×