Jump to content

chris93

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. chris93

  jefftron gen2 voor een v2 gearbox frontwired

  Voor een admin topic mag weg Reden: Succesvolle eerlijke aankoop aka done;)
 2. chris93

  jefftron gen2 voor een v2 gearbox frontwired

  Okay man effe pb
 3. Wie oh wie heeft er nog een jefftron gen2 liggen voor een v2 gearbox die niet is mishandeld netjes opmaat voor een v2 gearbox is en frontwired naar deans? Die laatste is geen must maar wel fijn en de wens over de motor voetjes daar maak je me echt blij mee Tis voor mijn 25bb per seconde backup replicatje Dankje wel voor het lezen en verrasme:)
 4. chris93

  Welk wapen wil jij als replica zien?

  Het is een grijze keuze maar ik zeg de FA-MAS van de fransen als replica De enige die er nu is is de v1 gearbox variant van tm leuk om de eerste aeg allertijden te hebben daar niet van hoor alleen jah jongens kom op denk ik dan (wel een varieant die braaf m4 mags slikt btw;)
 5. chris93

  Snipers bij Airsoft

  Top dankjewel aac en rebel en mata thnks weet ik in elk geval dat het niet bij mij ligt maar een ander:)
 6. chris93

  Snipers bij Airsoft

  Hoi allen ik weet niet waar dit valt dus mocht ik het verkeerd doen excuses. De laatste keer dat ik buiten speelde op een veld in nl had ik niet zn geweldige dag het veld is 9/10 leuk maar die dag was dus minder Ik zelf heb dus een electrische dmr. Het veld heeft de regels van de nabv 1 op 1 overgenomen een dmr tot 450fps hoeft geen delay te hebben maar wel de afstandsregel van 15meter. Sochends dus de grono ik kom bij de marshall met mn dmr(hij schiet 400fps op 0.2 en heb geen auto) hij komt dus naar me toe en zegt dat ik delay moet hebben ik zeg eerst dat de nabv dus die regel heeft en iemand anders springt in en de baas springt ook in enfijn ik mag gewoon het veld in top zou je denken totdat dus mn dmr als een onding dus over vliegt bij de tegenstander. Spel begint ik word gespot afgeschoten neem mn hit en als ik aanstalte maakte om terug lopen hoorde ik het volgende:kijk daar loopt die cheater met zn dmr. Ik ben niet kwaad geworden maar ik kan het ergens toch niet loslaten Wat vinden jullie van mijn reactie door gewoon weg te lopen en het te laten (maak ik het te groot?) hebben jullie tips om met dit soort dingen beter om te gaan? (mn dmr is niet snel btw gewoon rustig de trekker overhallen en bij missen gelijk nog een keer)
 7. Hallo en een hele goede avond Na een beetje google werk/speurwerk op jullie website dacht ik ik meld me aan dus hier ben ik Wat over mezelf ben nu 24 jaar woon in amsterdam ben ook lid van een ander airsoft forum speel nu 1jaar actief airsoft met mn nabv heb een krytac trident mk1 die van binnen goede upgrades heeft en heb een trident mk2 laten ombouwen tot dmr die zonder grappen over de 90meter schiet als hij helemaal klaar is (letterlijk een gobig or go home build en hoop dat ik leuke mensen tegen kom om ervaringen te delen en een keer tegen te komen op het veld dat was hem wel zijn er nog vragen?
×