Jump to content
Airsoft Elite

stanjojo7

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

stanjojo7 last won the day on June 22

stanjojo7 had the most liked content!

About stanjojo7

 • Rank
  Member
 1. Overstappen naar HPA

  Pff... Met deze uitspraken kan ik nog steeds niet echt kiezen. ook weet ik nog niet welk type/model ik zou willen halen als ik een engine zou kopen... ik ben ook van plan om mijn specna als backup/uitleen/upgrade project te houden.
 2. Overstappen naar HPA

  ik weet dat de tippys goedkoper zijn dan een HPA engine, al wil ik toch wel een leuke high end replica hebben het liefst op HPA (aangezien meerdere teamleden op HPA spelen). Nu wilde ik eigelijk mijn specna aeg zo houden als backup en daarnaast klein upgrade project. en voor HPA een splinternieuwe replica te kopen, het liefst een High end model (goede kwaliteit). Ik vind de tippman juist leuk om de terugslag, heb em nu een paar keer geleend van een teamlid en schiet echt leuk. maar wat is een beetje de range van zon tippy? natuurlijk na wat upgrades wel te verstaan. maar wat voor upgrades worden er aangeraden voor een tippy?
 3. Overstappen naar HPA

  Hallo, Ik ben nu een jaar in de hobby/sport actief met mijn specna arms aeg en ben van plan om over te gaan stappen op HPA. Nu zit ik te twijfelen of een Tippman te kopen, of een nieuwe replica en daar dan een HPA engine in te bouwen. Wat raden jullie aan?
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  Sling plate heb ik al, maar past ook niet helemaal op die adapter, de stocks die ze nog op voorraad zijn, zijn volgens mij alleen kleine varianten.
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Pff. ik dacht eindelijk weer een beetje op de goede tour te zitten met mijn fps, nu met biocore .20's maar 310 fps. Nu schiet ik wel 50-60 meter zonder overhop. Even een vraagje voor external upgrades, ik heb nu de vaste m16 style stock en wil eigenlijk overstappen op een normale stocktube met verschuifbare stock. Kan iemand mij vertellen welke merken moeten passen op specna arms replica's of waar ze de originele verkopen?
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Zo, na eindelijk weer eens de kans gehad om mijn replica voor de dag te halen en te openen, het probleempje met mijn maxmodel hopup en nieuwe precision barrel gevonden. Nadat ik hier veel gelezen had over airsealing maar eens een beetje molykote op mn bucking gesmeerd. (Op het werk gebruiken we dit om luchtcilinders mee te dichten) en nu schiet ik weer mooi 350 ipv 320. Nu nog even de range testen. Nu is mijn vraag, hoeveel meter zal ik ongeveer halen met een precision barrel en .3 bbs?
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Na het installerencvan nieuwe hop + barrel had ik ook een fps verlaging.
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Dan binnenkort maar eens even testen,flesje .30s halen dan.
 9. Ervaringen met Specna Arms?

  Even terugkomend over die max hop up, binnenkort maar even een baan opzoeken om mn range en accuratesse te testen. Anders stop ik er mooi een lonex hopupje of een prowin in. Dan laat ik deze wel liggen tot er meer bekend over is. Kwa bbs zal ik dus moeten kijken naar .28 of .30 merk specna of bio core. Is g&g ook nog een optie?
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Waarachijnlijk niet de mensen van gunfire, maar de mensen van de productie in de fabriek bij specna. Je zult de schroefjes toch los moeten maken op een of andere manier, en dan de schroefjes zo snel mogelijk weer vervangen. En dan niet van die stomme kruiskop schroeven erin. De torx die je gearbox bij mekaar houden zijn ook niet veel waard.dus pas daar ook maar voor op.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had met de oude hop up ook al last met die amoeba mags.ik gebruik alsnog gf rockits of hoe ze ook mogen heten op .25 gram (10kg zak gekocht met groep) gelukkig zijn deze bijna op en wil dan zo snel mogelijk overstappen op een ander merk. De max hop up koste me wat tijd om te installeren, ik kreeg de top reciever niet goed sluitend. Uiteindelijk maar het veertje wat voor over de barrel heen moest weggelaten, en toen paste het uiteindelijk. Maar met het strakker zetten van de hop blijven de bbs gewoon achter de nub hangen.
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  afgelopen weekend mn specna geupgrade, maple leaf bucking, maple leaf barrel maple leaf nub en een maxmodel hopup. voor het upgraden schoot ik 350 FPS nu schiet ik 320 met .20's. Ik heb nog niet de range en accuratesse kunnen testen. Nu merk ik wel dat mijn goedkope bb's niet echt goed meer werken met de tightbore. Ook mijn amoeba mags van 9 euro kunnen de feeds niet goed aan. Heeft er iemand advies wat ik kan gebruiken om beide te vervangen? Prijs maakt niet heel veel uit.
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Thanks rebel, zal na mijn vakantie wel eens even kijken naar die tutorial. Ook maar vast wen lijstje aan upgrades gaan maken
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Bedankt, en in het nederlands nog wel. Hier kom ik wel een eindje mee, na mijn volgende skirm maar eens dat ding open trekken, upgraden en shimmen.
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Even een off topic vraagje, de laatste tijd gaat het hier vaak over shimmen, maar kan iemand een goede tutorial ofzo linken? Wil het eigenlijk wel zelf doen maar weet niet precies wat het beste is
×