Jump to content

stanjojo7

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Ervaringen met Specna Arms?

  Dat is wat minder inderdaad. Zoiets had ik laatst ook. 11.1 lipo op een 13:1 tandwielset, volmetalen piston teeth. Was de pistonhead losgelopen. En helemaal kapot geslagen door de piston. Hele stukken tussen mn gears. Gelukkig was de net aangeschafde gate titan nog heel
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  In mijn ogen is taiwangun een zeer betrouwbare shop, al een aantal keren besteld. Zelf gebruik ik nu de battleaxe magazijnen van hun site. passen redelijk goed met weinig tot geen wobble en feeden in mijn replica uitmuntend goed. voor de verdere rest van je vragen kan ik je zo snel niet helpen, heb hier geen tot weinig ervaring mee van hun site.
 3. Upgraden van Cyma MP5K

  Bedankt voor de reacties, laatst er al een 11.1 aan gehangen en dat veranderde al een hoop, maar de triggerpull blijft dezelfde lengte. Ik nog net geen hair trigger response hebben maar wel naarbij (aangezien cqb altijd single only is). Een stock is al onderweg als het goed is, zo'n klapkolf. Kijken als die binnen is of die te modifyen is of er iets op maken voor de 11.1 lipo. Qua mosfet dan gewoon een in line nemen, of een triggerboard mosfet/controller?
 4. Upgraden van Cyma MP5K

  Het probleem is dat als ik maten invul, geen batterij krijg met die maten. Dan zijn het ineens grote blok accus of nunchuck modellen. Internals worden ook wel vervangen, maar wil gewoon weten welke onderdelen te gebruiken. Dus hoop dat iemand al eens een mp5k geupgradet heeft
 5. Upgraden van Cyma MP5K

  Hallo beste forumleden, Tijdje terug een cyma mp5k gekocht als main CQB replica. nu is de triggerresponse echt te langzaam voor mij. Deze wil ik nu upgraden. Maar het enige wat mij aangeraden werd was een 11.1 lipo. Ten eerste, waar wil ik dat ding kwijt, en waar koop ik er een die past... iemand ervaring met het upgraden of iets dergelijks?
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Fredje zou je het replica willen noemen ipv gun, ook voor jezelf om het aan te wennen. Wordt niet overal gewardeerd om het gun of wapen te noemen want dat is het ook niet.
 7. Overstappen naar HPA

  Pff... Met deze uitspraken kan ik nog steeds niet echt kiezen. ook weet ik nog niet welk type/model ik zou willen halen als ik een engine zou kopen... ik ben ook van plan om mijn specna als backup/uitleen/upgrade project te houden.
 8. Overstappen naar HPA

  ik weet dat de tippys goedkoper zijn dan een HPA engine, al wil ik toch wel een leuke high end replica hebben het liefst op HPA (aangezien meerdere teamleden op HPA spelen). Nu wilde ik eigelijk mijn specna aeg zo houden als backup en daarnaast klein upgrade project. en voor HPA een splinternieuwe replica te kopen, het liefst een High end model (goede kwaliteit). Ik vind de tippman juist leuk om de terugslag, heb em nu een paar keer geleend van een teamlid en schiet echt leuk. maar wat is een beetje de range van zon tippy? natuurlijk na wat upgrades wel te verstaan. maar wat voor upgrades worden er aangeraden voor een tippy?
 9. Overstappen naar HPA

  Hallo, Ik ben nu een jaar in de hobby/sport actief met mijn specna arms aeg en ben van plan om over te gaan stappen op HPA. Nu zit ik te twijfelen of een Tippman te kopen, of een nieuwe replica en daar dan een HPA engine in te bouwen. Wat raden jullie aan?
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Sling plate heb ik al, maar past ook niet helemaal op die adapter, de stocks die ze nog op voorraad zijn, zijn volgens mij alleen kleine varianten.
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Pff. ik dacht eindelijk weer een beetje op de goede tour te zitten met mijn fps, nu met biocore .20's maar 310 fps. Nu schiet ik wel 50-60 meter zonder overhop. Even een vraagje voor external upgrades, ik heb nu de vaste m16 style stock en wil eigenlijk overstappen op een normale stocktube met verschuifbare stock. Kan iemand mij vertellen welke merken moeten passen op specna arms replica's of waar ze de originele verkopen?
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Zo, na eindelijk weer eens de kans gehad om mijn replica voor de dag te halen en te openen, het probleempje met mijn maxmodel hopup en nieuwe precision barrel gevonden. Nadat ik hier veel gelezen had over airsealing maar eens een beetje molykote op mn bucking gesmeerd. (Op het werk gebruiken we dit om luchtcilinders mee te dichten) en nu schiet ik weer mooi 350 ipv 320. Nu nog even de range testen. Nu is mijn vraag, hoeveel meter zal ik ongeveer halen met een precision barrel en .3 bbs?
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  Na het installerencvan nieuwe hop + barrel had ik ook een fps verlaging.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Dan binnenkort maar eens even testen,flesje .30s halen dan.
 15. Ervaringen met Specna Arms?

  Even terugkomend over die max hop up, binnenkort maar even een baan opzoeken om mn range en accuratesse te testen. Anders stop ik er mooi een lonex hopupje of een prowin in. Dan laat ik deze wel liggen tot er meer bekend over is. Kwa bbs zal ik dus moeten kijken naar .28 of .30 merk specna of bio core. Is g&g ook nog een optie?
×