Jump to content

Alpha Wolf

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Alpha Wolf

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgium

Airsoft

 • Team
  Jägarna
 • Primary gun
  SR-25 DMR
 • Secondary gun
  WE G19
 1. Net naar Oud Turnhout verhuisd Heel tevreden, is tot hiertoe de beste "scope" voor DMR die ik gekocht heb. Bevalt me zeer goed. ​Wat je voor jezelf moet nagaan is het volgende... Waar speel je, waarvoor ga je het gebruiken, is single shot only geen probleem, en zal je boven of onder de 360 fps willen kunnen gaan. ​Mijn DMR kan alleen gebruikt worden op velden waar het toegstaan is om boven de 360 te gaan dus als DMR zijnde 450fps en dit zonder delay. Mancraft is volledig pneumatisch en kan dus geen mosfet hebben en kan alleen maar semi. ​Wat kan nog een minpuntje zijn bij PDiK of toch bij mijn PDiK is dat ik niet lager kan gaan dan 80 PSI dan schiet het ding gewoon niet meer het laagste dat ik er uit krijg van FPS is 365-370. Er zullen hier ongetwijfeld wel oplossingen voor bestaan maar heb er nog niet achter gezocht omdat ik het gewoon niet erg vind. ​De DMR is eigenlijk gemaakt voor Milsims zoals Berget, Borderwar, waar ik dit jaar naar toe ga en weekendskirms georganiseerd door crimi events. Let op ik heb wel de V2 Long versie van PDiK dus ik kan niet oordelen over de normale PDiK v2 of de v3 daar weet ik niks over. ​Wolverine ken waarschijnlijk ook maar zo goed als jij het kent van YouTube filmpjes en reviews dus ga daar ook niet over oordelen heb ik nog nooit gehad.
 2. Hey allemaal, nieuw hier dus even voorstellen zal kort en bondig zijn ik ben nog al op men prive gesteld ;-) ​Kom uit België (Provincie Antwerpen) 40 jaar jong sinds een jaar actief in airsoft ​Replica's: Tokyo marui L96 AWS fully upgraded, A&K SR-25 DMR met Visionking Short dot, met een Mancraft PDiK V2 Long erin 510mm x6.02 ML inner barrel, Macarone 70° ML bucking plus de concave nub en prowin hop up. ​ICS M4 en een AK74 ​WE G19
 3. Alpha Wolf

  Systema PTW's

  Beste forum leden ​Graag wilde ik me verdiepen in de wereld van PTW's (Systema ​zelf ben ik wel redelijk technisch aangelegd en handig met zulke dingen als werken aan gearboxen en replica's in't algemeen. ​Nu wilde ik graag dat stapje verder gaan en mezelf een PTW van systema aankopen. Probleem is dat ik hier niet echt van op de hoogte ben. Hoe pak ik dit het beste aan en waar kan ik het beste externe en interne mods vinden zoals handguards, stocks, uppers en lowers. ​Ik vraag dit omdat shops alleen maar de challenge kits verkopen zoals de M4A1 en die handguard ect viind ik niet mooi en had graag er andere dingen mee gedaan zoals bv: een AR15 van maken of een 416, of een M110. Ik hoor dus graag jullie ervaringen, verhalen, en als het kan jullie projectjes hier op her forum.
×