Jump to content

Sjoelback

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sjoelback

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland

Airsoft

 • Primary gun
  Specna Arms H02
 • Secondary gun
  WE Glock17 Gen4

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. Airsoft video's

  Een korte video van een Heist gamemode op het veld van Airsofters.nl Op het kanaal zijn nog meer video's te vinden via de afspeellijst, bijvoorbeeld van Office2, Veluwe Airsoft en PaintballWorld Arnhem.
 2. Ervaringen met Specna Arms?

  Misschien een rare vraag hoor, maar hebben jullie ergens lijstjes met welke upgrades jullie in de AA hebben zitten? Ik ben me een beetje aan het ori├źnteren wat voor volgende upgrades handig zijn en vroeg mij af wat jullie zoal hebben vervangen.. Heb zelf nu de volgende 2 artikelen op het lijstje staan om te bestellen, zijn deze aan te raden of gaat dit niet goed werken met een standaard piston? https://www.qtac.nl/airsoft-parts/gearbox-onderdelen/cylinder/1044-m4-cylinder-head https://www.qtac.nl/airsoft-parts/gearbox-onderdelen/cylinder/1020-polycarbonate-ventilation-piston-head Edit: De eerste pagina werkt blijkbaar niet goed op mobiele apparaten, de tekst staat dan op een zwarte achtergrond. Maar heb het lijstje met punten gezien!
 3. Ervaringen met Specna Arms?

  De FPS is in ieder geval wel constistent met het klepje dicht, deze zit met verschillen van ~3 FPS allemaal rond de 335 FPS, dus wat dat betreft mag ik niet klagen. Wat betreft die O-ringen om de barrel heen om zo de hopup aan te drukken, welk formaat O-ring zou dit moeten zijn? Had al even rond gekeken hier en daar maar kon zo snel niets vinden..
 4. Ervaringen met Specna Arms?

  De barrel die er nu in zit is de Prometheus 6,03MM EG Barrel 275.5mm. Dus het is in ieder geval wel een tightbore. Vriend van me die ook de H02 heeft, tikt overigens wel de 345 FPS aan, met alles stock verder. Aan de hand daarvan heb ik ook getest met mijn stock barrel/hopup maar schiet nog steeds ~335 ongeveer..
 5. Ervaringen met Specna Arms?

  Hey allen, Ondertussen toch al een aantal skirms afgeweest met de H02, en ook al het een en ander veranderd. Prometheus barrel, Prometheus purple bucking, Prometheus flathop nub, Lonex V2 hopup en sinds vanmorgen ook een SHS MP5K nozzle. Echter loop ik wel tegen iets vreemds aan, misschien dat het bij jullie ook zo is maar wanneer de bolt catch open staat is mijn fps minder. Zie de bijgevoegde plaatjes als het niet helemaal duidelijk is. http://imgur.com/a/mDTeB Tevens zit er nu een Prometheus M100 in, is deze FPS (337) niet wat aan de lage kant voor die veer?
 6. Ervaringen met Specna Arms?

  Na lang wikken en wegen toch maar de keuze gemaakt voor een volledige Prometheus set. Het setje wat ik nu heb besteld is: LONEX Enhanced Hopup Unit V2 Prometheus Flat HOP Tensioner Prometheus Purple Bucking Prometheus 6,03MM EG Barrel 275.5mm Hopelijk is alles voor dit weekend binnen zodat ik het meteen kan testen bij Veluwe Airsoft zondag!
 7. Ervaringen met Specna Arms?

  Hey allemaal, Na wat skirms gespeeld te hebben met mijn H02, besloten om maar wat upgrades er in te gaan knallen. Merk dat ik (ook met het oog op de buitenskirms) toch graag wat meer accuraatheid en consistentie heb. Het lijstje wat ik heb uitgezocht staat hier onder, hebben jullie hier verder nog toevoegen/opmerkingen op als Specna Experts? LONEX Enhanced Hopup Unit V2 Maple Leaf Omega Nub Tensioner Maple Leaf 60┬░ Diamond Flathop bucking Maple Leaf 290mm 6,02 AEG Precision Barrel Verder bevalt de replica prima! Nog steeds heel blij met mijn keuze Nog bedankt voor de tip van de 25/50 lipo's van Turningy Mata, ze bevallen zeer goed!
 8. Ervaringen met Specna Arms?

  Hey Stan,De boyi midcaps van taiwangun pakken wel goed. Je moet ze alleen wel nog een tikkie na geven zodat ze goed vastzitten maar echt 0,0 feed problemen gehad gisteren.
 9. het grote BB onderzoek

  Heren, Hebben jullie vaker gehoord dat de Specna Arms niet toegestaan worden? Wij hebben 3 1KG zakken gekocht, en zit niet echt te wachten om daar volgende week te arriveren (Paintballworld Arnhem) om te horen dat we er niet mee mogen spelen. Ze schieten zo heerlijk recht namelijk...
 10. Ervaringen met Specna Arms?

  Hey allemaal, Het is uiteindelijk afgelopen vrijdag gelukt om de veer te vervangen van de H02. Het pinnetje moest van de selector af de body uit, dus met een goed harde klap is dat gelukt. (Krijg hem alleen niet meer 100% terug de body in, waarschijnlijk steekt er ergens een puntje uit waardoor hij niet helemaal terug gaat. Kan dat heel veel kwaad? Er steekt nog zo'n 5% uit denk ik) De release knop er af gekregen met een inbus sleuteltje van maat 1,3mm. Mocht iemand dus nog tegen dezelfde problemen aan lopen, zorg voor zo'n mini inbus setje in huis! Met de M90 veer schoot ik rond de 305 FPS dus dat is netjes voor CQB. Wellicht binnenkort nog een M100 bestellen, hebben jullie nog merken die jullie aanraden?
 11. Ervaringen met Specna Arms?

  Hey AAC en mede-topic checkers, Hier wat foto's rondom, als je nog van iets specifieks foto's wilt hebben (internals e.d.). Ik haal hem morgen weer uit elkaar, als het goed is is dan mijn mini inbussleutel setje binnen die tot 0.7mm gaat dus daar moet vast de juiste tussen zitten! Zoals jullie kunnen zien passen de 2000 mAh sticks niet, wat een beetje jammer is. De meegeleverde 1200 mAh past overigens prima. http://imgur.com/a/j5BbA
 12. Ervaringen met Specna Arms?

  Zal ik morgen doen! De pin was inderdaad gewoon een goeie tik met een hamer. Vermoed inderdaad ook dat die mag catch een imbus is, morgen eens op zoek naar nog een maatje kleiner!
 13. Ervaringen met Specna Arms?

  De pen vanaf beide kanten, met zowel iets stomps wat door het gat heen zou passen als een schroevendraaier en een flinke tik erop. In het gaatje lijkt niks te zitten, het is ook dicht aan de andere kant, en de kleinste imbus die ik heb past er in maar doet niets.
 14. Ervaringen met Specna Arms?

  Ha AAC, Had ook al gepost in het nieuwkomers topic inderdaad! Hier zijn de foto's te vinden: http://imgur.com/a/0qCZN Zoals je kan zien heb ik echt van alles geprobeerd om het pinnetje eruit te krijgen, maar tevergeefs. Ook zit er geen schroefje in de mag release, tenzij ik iets moet doen met dat gaatje aan de zijkant..
 15. Hey allemaal, Mijn naam is Roy aka Sjoelback. 26 jaar en kom uit omgeving Arnhem. Sinds begin dit jaar helemaal verliefd op airsoft en heb sinds vandaag ook mijn eerste replica binnen. De eerste skirm met eigen gear staat ook al gepland op 19 februari in Arnhem, misschien dat ik een van jullie nog tegen kom!
×