Jump to content

AAC

Administrators
 • Content Count

  2,618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  189

AAC last won the day on March 30

AAC had the most liked content!

About AAC

 • Rank
  Chairsofter

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Antwerp
 • Interests
  Devgru
  seal, delta, marsoc, sas
  land warrior, darpa
  gun,knife,sword smitthing
  sopmod
  collecting

Contact Methods

 • Facebook URL
  https://www.facebook.com/AACs-airsoft-page-185113148696522/

Airsoft

 • Team
  ENGINEER
 • Primary gun
  MK18mod1
 • Secondary gun
  Glock 17

Recent Profile Visitors

1,667 profile views
 1. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  ben benieuwd
 2. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Good choice
 3. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Evt in combinatie met een magnifier, zit je altijd goed qua looks, en kan je idd op meerdere hedendaagse builds gebruiken Maar naar speelbaarheid zou die toch niet zo ideaal zijn vernam ik wel 's , moet je @Mata maar 's over aanspreken.
 4. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Idd die ACOG style die je nu hebt is niet echt "assorti" Qua styling moet je eigenlijk een EXPS3, of T1 eventueel Wat je tegenwoordig wel veel begint te zien zijn die shortdots, ook op SBR's Mocht het de mijne zijn, zou ik er ook steeds een HK style pistol grip opzetten, vind dat je daarmee toch meer duidelijk het verschil maalt tussen Colt M4 en Heckler&Koch qua looks.
 5. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Beetje vreemd systeem op het eerste zicht idd, Ik was eerst in de veronderstelling dat die rail onderaan een spleet zou hebben, waardoor je hem met die grote bout bij elkaar zou kunnen trekken, en ahw klemmen rond de barrelnut , zoals bij de LVOA rail. Zoals het nu is uitgevoerd, zal die bout de rail vast ook wel wat bij elkaar trekken, maar niet zoveel als wanneer der onderin een spleet zou zitten, ik veronderstel dat die bout daarom ook zo "buiten proportioneel" is uitgevoerd (past daar trouwens geen 12 kantige dop, of ringsleutel over) En in dat geval hoort de barrelnut dan idd best zo strak mogelijk in de rail te passen. De 0,12mm spelling die @Sol meet, is in dat geval wellicht te veel, om het geheel "wobble free" te krijgen, tape kan de ruimte miss wel wat opvullen maar blijft flexibel , als het echt niet anders kan, zou je in dat geval dan eigenlijk beter 's proberen shim sheet steel te vinden , en dat ermee tussen te proberen prullen. De 7mm brede groef tov de Ø5.7mm bout lijkt me dan weer wel normaal, en bedoelt om axiale verschillen op te vangen die kunnen onstaan bij het monteren van de barrel. @Rebel z'n rail gaat hoger zitten met de meegeleverde moer, over hoeveel hoger hebben we het dan ? en dat kan alleen maar betekenen dat die groter in Ø is dan ?
 6. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Kan de piston rod der dan nog boven langs, of zit die der niet bij ? En hoe zet je die rail vast, ik veronderstel dat je die gewoon rond de nut klemt
 7. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ziet er niet slecht uit
 8. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zonder "spelling mistakes"?
 9. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Je kan er zo best ook een mooie "2010" versie van maken hoor.
 10. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik gok dat de beide barrel lengtes uiteindelijk toch wel zullen blijven gebruikt worden, de 14.5" voor het "outdoor" gebeuren, en veronderstel dat voor de CQB warfare een 10.3" uiteindelijk toch onontbeerlijk zal blijken, aangezien men daar ook meestal met een suppressor werkt, en met een 14.5" krijg je dan al snel een onhandig lang wapen . Maar das maar mijn veronderstelling he
 11. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Voor zover ik begrijp zit dat nog allemaal in de testfase, ze gaan wel degelijk een 14.5", en een 10.3" evalueren, en eerder las ik idd ook al' s dat een langere barrel terug meer voorkeur had, maar het zou ook niet de eerste keer zijn dat ze een uitgebreid programma starten, en dat het uiteindelijk iets geheel anders wordt, of alles toch bij het oude blijft. Zo was aanvankelijk voor het Block II sopmod programma de GL/SSC rail voorzien (tussen de 9.3" en 12.5" in) , uiteindelijk zijn hier maar een hondertal van gemaakt en zijn ze nooit ingebruik genomen, Het enige wat naw zeker is dat ze van picatinny naar M-lock gaan overstappen , maar denk dat verder nog alle kanten uitkan ?
 12. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wat die Edge's betreft lijkt het me toch dat ze OOTB niet echt basic meer zijn, niet ? Aangezien ze ook niet echt veel meer kosten -lijkt het me- miss niet oninteressant voor beginnende, of minder technisch aangelegde spelers die niet direct hun replica willen gaan liggen upgraden. Wat de modellen betreft sja, ze zijn voorzien van Rock River Arms markings, een Amerikaanse fabrikant van hoofdzakelijk (RS )sportwapens Afgezien van een contract met de FBI en DEA voor een paar duizend karabijnen, enkele jaren geleden, zijn er bij mijn weten geen andere militaire gebruikers. Dus vanuit dat standpunt is de militaire "impression-build" waarde eigenlijk beperkt tot nihil , wat niet wegneemt dat er ook vette sporting carbines kunnen zijn
 13. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  LOL, nu lijkt het wel een beetje of hij net opgegraven is ja Maar je kan hem makkelijk wat meer schoonmaken he, dat logo is gelaserd en ligt dieper, kan je dus niet weghalen , op de magwel van m'n LVOA stond zo'n "bonefrog" en die heb ik dan overspoten met mat zwart , het reliëf blijft wel wat zichtbaar, maar valt wel veel minder op, dan dat schreeuwerig wit . Je replica is momenteel miss. niet 100% MK18-koosjer, maar ziet er wel heel realistisch uit vind ik , meer zoals je tegenwoordig vaak bij civiele tactical shooters ziet, een combinatie van "standard military issue", en "of the shelf" persoonlijk gekozen accessoires .
 14. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ziet er goed uit he ! En in principe hoort stof het over de gehele replica te zitten he, tenzij je je "wapen" zou schoonmaken behalve de receiver, en red-dot Doe je niks aan die USMC logo ?
 15. AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ben benieuwd naar het resultaat
×