Jump to content

Qua Patet Orbis

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Qua Patet Orbis

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/11/1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Airsoft

 • Primary gun
  CA HK416
 • Secondary gun
  KJW Glock 17
 1. [TE KOOP] WE Hi Capa 5.1 GBB

  Te koop aangeboden wegens nieuwe side-arm en teveel aan replica's. WE Hi Capa 5.1 GBB. Heeft een opgeschuurde slide en dragon scale handvat. Vertoont links en rechts wat lakschade, maar is technisch volledig in orde. Hij komt met twee standaard 28 rnd magazijnen en een high cap. Daarnaast zit er een nieuw nuprol holster bij. Meer info of interesse, pb even. https://imgur.com/a/venxE Voor foto's zie: http://airsoft-marktplaats.nl/we-hi-capa-51-gbb?search+hi%20capa
 2. [TE KOOP] Tokyo Marui AUG 3 high cycle

  Vanwege een bemoeizuchtige wederhelft (geloof dat dit in een ander topic al eens aan bod kwam), moet ik een aantal replica's verkopen. Bij deze bied ik dus aan een zo goed als nieuwe Tokyo Marui AUG 3 high cycle met 6 magazijnen, waarvan 5 nog in de verpakking. Hij is in perfecte staat van binnen alswel van buiten. Ik had hem gekocht voor binnen-skirms, maar het bullpup principe ligt me niet helemaal. Graag serieuze biedingen, zeker omdat deze zo goed als nieuw is gaat hij niet voor de hoofdprijs, maar zeker niet voor de poedelprijs weg. Meer info of interesse? PB even. Voor foto's zie de volgende link (krijg ze hier niet bij vanwege grootte): http://airsoft-marktplaats.nl/tokyo-marui-aug-3-high-cycle?search=aug
 3. Hop-Up voor een UMP

  Ik ben nu aan het kijken naar een bedrijf dat 3D prints maakt, wellicht dat zij het origineel kunnen naprinten...
 4. Hop-Up voor een UMP

  Even een gerelateerde vraag hieraan. Ik ben op zoek naar een hop-up voor een Umarex UMP 45 sportsline. Ik weet dat de hop-ups van Wiitech passen, maar zijn er nog meer alternatieven? Of weet iemand waar Wiitech buiten Honkong verkocht wordt?
 5. GBB Glock's

  Keep me posted...ondertussen zal ik nog s googelen
 6. GBB Glock's

  Omdat mn primary een AEG is, makkelijker via een systeem alles te hebben dacht ik. Maar is geen must.
 7. GBB Glock's

  Hi, ik ben op zoek naar een secundary en wel een Glock 17. Ik heb echter wat moeite deze te vinden. Iemand tips en evt. ook ervaringen. Liefst AEP, maar die bestaan volgens mij niet. Maar alle andere opties zijn ook welkom.
 8. Downgraden Classic Army CA4A1 E2

  Thanks voor de info, dan ga ik ik toch maar eens knutselen...
 9. Downgraden Classic Army CA4A1 E2

  Thanks voor je antwoord. BB's zijn .2 als ik me niet vergis. Enig idee hoeveel FPS je daar ongeveer mee kan afhalen? En veer kippen? Wat is dat?
 10. Hoi, ik heb een Classic Army CA4A1 E2 gekocht bij GunFire. In de advertentie stond dat deze rond de 350 FPS zou schieten, maar bij bezorging bleek deze helaas rond de 375 FPS te schieten. Ik vind terugsturen een erg dure optie, maar twijfel ook sterk om zelf aan mijn eerste replica te gaan knutselen. Zijn er ergens in NL shops die dit doen (liefst in Limburg en omstreken) of valt het zelf knutselen wel mee. Daarbij even voor mijn nieuwsgierigheid en aanvulling van kennis, is het vervangen van de spring de enige manier om de FPS omlaag te schroeven? Ik heb ook iets gelezen over het afstellen van de hop up? Alvast bedankt voor jullie hulp! Ralph
 11. [PL] Gunfire

  Dat heb ik dus in dit geval helaas niet...
 12. [PL] Gunfire

  He allen, ik kan GunFire echt wel aanraden. Er zijn bij bestelling echter wel twee zaken waar je mee moet opletten. Bestel altijd op de .pl of .com site in plaats van de .nl variant. Het nadeel van de nederlandse website is dat deze geen loyalty points kent (die kun je weer inruilen tegen andere artikelen). Ik had een grote bestelling geplaatst, onwetend via de .nl site en liep deze dus mis. Daarnaast is de gemiddelde FPS wel eens afwijkend van de praktijk FPS. Op zich niet rampzalig, maar de downgrade service is gratis. Ik had een gun gekocht met een aangegeven FPS van 350 FPS, dus ruim binnen de grenzen van het toelaatbare. Geen service nodig dacht ik dus. Bij levering zat er een testresultaat bij waarbij de gun gemiddeld 375 FPS haalde. Wel service nodig dus, ze zijn bereid het alsnog gratis te downgraden, maar het terugsturen kost minimaal € 30. Voordeel van de gratis service dus weg.
 13. Hallo, ik ben Ralph Wiekken, 35 jaar. Ik ben dit jaar "besmet" met het airsoft virus. Ik heb mijn lidmaatschap inmiddels aangevraagd en ben nu op zoek naar mijn eerste gun.
×