Jump to content

NyteMyre

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Even een trapje geven aan deze vrij oude topic alweer. Ik heb eindelijk eens mijn AliExpress CADPAT uitgeprobeert (inclusief Invader Gear Mod Carrier). [][ Je kan wel goed zien dat de kleuren niet echt op cadpat lijken. M'n helmet cover (ook van Invader Gear volgens mij) komt veel meer dichterbij echt CADPAT dan de rest van mijn kleding. Toen reageerde iemand op Reddit dat ie 2 varianten had: Links: Invader Gear CADPAT (incorrecte uniform cut, maar meer correctere kleuren) Rechts: AliExpress Clonee (correct uniform cut, maar slechte kleuren)
 2. NyteMyre

  Ervaringen met Specna Arms?

  Even mijn ervaring nog delen met Specna-Arms Ik heb in november 2014 een Specna-Arms SA-A01 gekocht bij Gunfire. Vooral gekocht op aanraden van een video review van ACN. Eenmaal ontvangen was ik er wel blij mee. M'n eerste replica en al. Later ging ik me wel een beetje storen aan de open barrel look van de A01 en denk dat ik achteraf toch voor een B versie zou gaan. (al weet ik nog steeds niet heel erg het verschil tussen de A en de B's) Maar goed. Eerste keer airsoften met m'n eigen spullen. Chrono rond de 340. Maar echte range had ik niet. Merkte vooral op dat de hop-up niet heel veel deed. Al m'n bb's gingen of omlaag bij de hoogste stand, of nog sneller omlaag op de laagste stand. Ik dacht het zal wel, het is uiteindelijk een beetje een budget ding. 2e keer dat ik ging airsoften (maandje later) was m'n FPS al gezakt naar de ~320, en de hop up was nog steeds belabberd. 3e keer airsoften was m'n FPS al gezakt naar ~275. Uiteindelijk maar naar een winkel gegaan om te laten nakijken. Dit is er toen aangedaan: - Veer vangen (origineel was afgeknipt) - Nub was verticaal geinstalleerd - Nozzle airleak Laten fixen voor een nogal aardig prijsje (120 ofzo?) maar sinds dien nog wel wat variatie gehad met de FPS. Hij schiet nu wel aardig stabiel rond de 320. Qua buitenkant is de bolt catch een keer afgebroken en ben ik de pin kwijt geraakt. Deze zit nu vast met een paperclip, en de stock moet ik om de zoveel tijd vast draaien want de schroef laat steeds los. Toch kan ik Specna-Arms, vooral voor beginners aanraden. Maar ondertussen is de SA-A01 de backup geworden van mn ICS L85 :-)
 3. Heet ie toevallig Martin? Aangezien ik een paar weken terug mijn te kleine CADPAT had verkocht aan iemand die in de buurt woont van B&A
 4. Hallo allen, Ik kwam dit forum tegen toen ik op zoek was naar CADPAT kleding en dit draadje tegenkwam. Ben Dennis, 29 jaar en speel nu zo'n 1,5 jaar airsoft. Wel 11 jaar geleden eens eerder gedaan in Belgie en vond het toen al geweldig. Verder zijn m'n hobbies DJ-en (vooral Hardcore/Hardstyle) en gamen (Arma 3)
 5. Hallo allen. Excuses voor mijn onbeleefdheid omdat ik bijna een jaar oude topic omhoog ga trappen, maar ik wilde even reageren. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar CADPAT, mede dankzij dezelfde foto die Gryphon op Reddit had gezien. Uiteindelijk na wat zoeken kwam ik via google dit draadje tegen, en heb uiteindelijk ook maar een setje CADPAT gekocht. Ik heb er nog niet mee kunnen spelen om te kijken of het een beetje in Nederlandse velden werkt. En helaas kwam ik verder naast de geweldige review hier, niet echt veel fotos tegen van CADPAT in Nederland. Toevallig wel eentje van Balls & Arrows van afgelopen zondag:
×