Jump to content

Robert

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Ik vind dat het schild gewoon tegen de 10kg moet wegen, zoals in het echt. En dat ie niet volledig doorzichtig mag zijn, maar slechts een klein vizier, ook zoals in het echt. Als een schild volledig doorzichtig is, en lichtgewicht, dan is dat niet alleen onrealistisch, maar geeft het ook teveel tactisch voordeel en brengt het dus het spel in onbalans.
 2. een vuist tegen terrorisme

  Regeringsleiders reageren alleen maar met standaard toespraken over 'getroffen in het hart', 'tragedie', 'in gedachten bij slachtoffers en familie'. Een vuist maken tegen terrorisme? Forget it... Terrorisme wordt zelfs gewoon geïmporteerd en het ziet er niet naar uit dat politici daar iets aan willen doen.
 3. Hoi mensen! Even voorstellen. Ik ben Robert, 32 jaar, heb een beetje ervaring met airsoften. Een anderhalf jaar geleden heb ik m'n volledige uitrusting gekocht met alles erop en eraan (M27, G36, Glock17, multicam, ops-vest, porto etc). Helaas heb ik echter maar 2x daadwerkelijk een dagje ge-airsoft, door omstandigheden. Aangezien het alweer zo lang geleden is, en ik het toch eigenlijk best wel mis, wil ik het weer op gaan pakken! Op airsoft.nl is het vaak een beetje een dooie boel, dus ik ben online verder gaan kijken en kwam dit forum tegen. Hopelijk is het hier wat levendiger en kan ik binnenkort weer eens een skirm meepakken. Grtz! -Robert
×