Jump to content

vikingjunior

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About vikingjunior

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/23/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lint

Airsoft

 • Primary gun
  amoeba am-015
 • Secondary gun
  TM gold match

Recent Profile Visitors

137 profile views
 1. [te koop/ruil]KJW M700

  Beetje moeilijk om een sniper te verkopen zonder mag. Maar je mag je mag hebben voor 200 euro en dan krijg je er een hele sniper in reserve onderdelen bij 😉 en als je de scope niet moet hebben mag het voor minder 😁
 2. [te koop/ruil]KJW M700

  Voor wie hem dit weekend komt halen, 200 euro met scope erbij.
 3. [te koop/ruil]KJW M700

  Hierbij te koop aangeboden, mijn KJW M700 omdat ik wat plaats moet maken voor een ander projectje. hij heeft net een nieuwe G&G rubber in de bolt gekregen, en de bolt staat voor de moment afgesteld op 470 fps met 0.20. voor de rest niet echt modificaties buiten barrel spacers gemaakt en de barrel mooi gepolijst de M700 komt met -de standaard doos -1 28 rounds gas magazijn - eventueel de 3-9x verlichte scope vraagprijs voor dit pakket: 225 euro of als je iets mooi te ruil hebt wil ik een ruil ook wel overwegen. replica nieuwe g&g rubber scope
 4. [TKA] G&G onderdelen voor M700

  wat vraag je voor een setje rubbers richting België te sturen ?
 5. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  het is geen amoeba 013, maar wel het kleine broertje de 015. Kon niet direct een topic vinden waar je gewoon even een foto van je replica kon zetten,dus daarom even hier Heb me vandaag geamuseerd met het logo een kleurtje te geven :-)
 6. [AEG] Ares Amoeba AM-013 Honey Badger

  Er bestaat zelfs een speciaal setje dat werkt met de originele efcs wat de amoeba zelf. http://www.airsoftshop.be/nl/polarstar-jack-ares-amoeba.html
 7. dwarf's summer clearout

  Ok, dan zoek ik verder
 8. dwarf's summer clearout

  hey Dwarf, bij de specs van je sniper staat dat je de outer barrel ingekort hebt, zit er hierdoor ook een kortere inner barrel in ? of de outer zo veel langer als de inner standaard ?
 9. dit weekend ben ik @

  ik ben te vinden op15 juli in airsoft Limburg in peer. De skirm van 17 tot 20 u
 10. Snelle vragen topic

  Ik heb een T1 op zowel mijn AEG als op mijn tm Mp7 staan,en gebruik hem toch wel voor te mikken. Had de eerste skirm met de AEG zonder dit gespeeld en miste hem toch wel erg,want niet in elke situatie kan je je mooi je bollen zien vliegen.
 11. Hop-Up voor een UMP

  kameraad van mij heeft een UMP van G&G, en daar zit een slider style hopup in, en die overeen komen met een AK-hopup kamer, maar de jouwe lijk een ander type te zijn. nu weet ik niet of je de jouwe daar ook mee zou kunnen wisselen ?
 12. Voor die reden ben ik ook wel fan van Pistols op CO2, want met mijn replica's op greengas heb nog geen enkel mag gehad dat lekloos is gebleven. En mijn allereerste CO2 pistol dat ik ooit gekocht heb,daar zijn de mags nog altijd goed van. De replica zelf is er al wat slechter aan toe 😇
 13. Bij mijn CO2 sidearm heb ik de mags altijd zonder capsule opgeslagen,en na 7 jaar lekken ze nog niet.😁
 14. [AEG] CYMA CM.032a (M14 SOCOM)

  ja,ik vond het ook een mooi model, en ben hem nog niet vaak tegen gekomen op het veld, daarom dat het mij ook zo interesseert. en onpraktisch, ja na het lezen over het V7 gearbox platform begon ik mij dat ook af te vragen, maar misschien dat er hier op het forum wel mensen zijn met ervaring en mij kunnen vertellen dat er wel goed te spelen valt met de M14 en zijn V7. of met andere ideeën voor met een niet MK18 af te komen?
 15. [AEG] CYMA CM.032a (M14 SOCOM)

  dit topic ligt al even stil, maar zou toch even willen proberen of er nog reacties zijn op de M14 socom ? of bedenkingen ? ik heb namelijk interesse in de M14 DMR recon van G&P. maar na wat filmpjes kijken en reviews zoeken op internet vind ik daar niet al te veel over. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/AEG_AEP_G_P_G_P_M14_DMR_Recon_DE.htm maar ik denk dat hij redelijk vergelijkbaar is met cyma in dit topic. de versie 7 gearbox word overal als zeer betrouwbaar gezet, maar al te veel upgrades vind ik niet voor de m14. op de reviews die ik dan wel vond zeiden ze dat hij al heel strak schoot "out of the box",maar ik zou er toch graag wat aan sleutelen om hem net wat beter te maken als de rest. Dus, is de M14 DMR van G&P een goede keuze als basis ? of beter voor wat anders gaan ?
×